Complete Lijst met Kredietverstrekkers

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Frisia Financieringen

(50% aanbevolen)

Frisia Financieringen

Bij Frisia Financieringen hebben personen de mogelijkheid om geld te lenen tegen voordelige rentetarieven. Men kan hier namelijk goedkoop geld lenen tegen de laagste rente. Personen die dus geld willen lenen voor de aankoop van een nieuwe auto, eet set, een nieuwe keuken of voor de verbouwing van hun woning, zijn bij Frisia financieringen op het juiste adres. Dit bedrijf is al ruim 35 jaar specialist in financieringen. Er wordt hierbij bemiddelt tussen de klanten en een groot aanbod van betrouwbare kredietverstrekkers c.q. kredietaanbieders.

Bij dit bedrijf kunnen klanten geheel zelfstandig in hun eigen omgeving en eigen tijd een lening online aanvragen. Men bepaald ook zelf welke offertes men thuis wenst te ontvangen. Bij Frisia financieringen betalen klanten ook geen advies- of afsluitkosten waardoor een lening bij dit bedrijf afsluiten veel voordeliger uitkomt voor klanten. Men kan dus goedkoop lenen om grote nodige uitgaven te doen. Men kan bij Frisia financieringen ook lopende leningen tegen de laagste rentepercentages laten oversluiten.

Op de website van Frisia financieringen hebben klanten ook de mogelijkheid om zelf te berekenen of zij in aanmerking kunnen komen voor een lening, hoeveel men maximaal kan lenen, welke lening men het beste kan afsluiten en wat de maandlasten zullen zijn. Dit zorgt ervoor, dat klanten meer inzicht hebben van de leningen die zij eventueel kunnen afsluiten. Men kan ook online een offerte aanvragen. Frisia financieringen informeert de klanten dan online wat de leenmogelijkheden zijn. Een offerte bij dit aanvragen is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Bij Frisia leningen kunnen klanten dus snel en eenvoudig een offerte aanvragen en of een lening afsluiten. Men heeft hier de mogelijkheid om een doorlopend krediet, persoonlijke lening, WOZ krediet en of een WOZ persoonlijke lening af te sluiten. Klanten kunnen dit ook nog geheel zelfstandig, in de eigen omgeving en wanneer men wilt, op elk moment van de dag.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Findio

(50% aanbevolen)

Findio

Personen die onvoorzien uitgaven hebben of die van plan zijn een lening af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe auto of het verbouwen van zijn of haar woning, kunnen bij Findio terecht voor het afsluiten van een voordelige lening. Findio is namelijk een onderdeel van Crťdit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CACF NL is op haar beurt weer een onderdeel van Crťdit Agricole S.A., een van de grootste financiŽle instellingen ter wereld.

Bij Findio staan aspecten als 'voor zelf kiezen', 'voor duidelijke taal', 'voor 30 dagen bedenktijd' en 'voor jouw' bijzonder centraal. Bij dit bedrijf krijgen klanten de mogelijkheid om de beste keuzes voor zichzelf en voor het leven te maken. Sommige mensen dromen al jaren van een nieuwe auto of een uitbouw, maar hebben niet voldoende financiŽle middelen om hun dromen waar te maken. Bij Findio kan men dan terecht voor het afsluiten van een lening welke past en voldoet aan de persoonlijke en financiŽle omstandigheden van een klant. Bij Findio staat verantwoord lenen wel centraal als het gaat om het verstrekken c.q. afsluiten van leningen.

Klanten hebben bij Findio de mogelijkheid om zelf online een lening aan te vragen zonder advies van dit bedrijf. Men kan zelf nagaan welke voorwaarden gesteld worden voor een bepaalde lening en hoeveel men aan het einde van de maand kwijt zal zijn aan een bepaalde lening. Men weet ook direct of men in aanmerking komt voor een lening van Findio. In dit geval kan men vrijblijvend een offerte aanvragen. Nadat men alle benodigde documenten heeft opgestuurd en men akkoord is gegaan met de inhoud van de offerte, wordt de aanvraag van de lening in behandeling genomen door Findio. Indien men aan alle eisen voldoet, wordt de lening goedgekeurd en kan men het geleende bedrag binnen enkele werkdagen op zijn of haar betaalrekening terug zien.

Bij Findio hebben klanten niet 14 dagen zoals wettelijk vastgesteld, maar 30 dagen bedenktijd voor een afgesloten lening. Op deze manier krijgt men ook de gelegenheid om de beste keuzes te maken.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over B2 BusinessLening

(50% aanbevolen)

B2 BusinessLening

Ben je als ondernemer toe aan wat meer financiŽle ademruimte? Wil je investeringen doen voor je onderneming om het productie proces te vergemakkelijk of om meer inkomsten te kunnen genereren, maar je komt wat kapitaal tekort? Dan ben je bij B2 Businesslening op het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk 100% gericht op de financiŽle ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen. Op deze manier kan men aan zijn of haar financiŽle behoeften voldoen.

Dit bedrijf weet als geen ander, dat bedrijven snel kunnen groeien en dat financieringen via de andere banken in veel gevallen niet mogelijk is. Soms duurt het ook veel te lang voordat men in aanmerking kan komen voor een lening. Hierdoor kan men niet altijd tijdig voorzien in de financiŽle behoeften van een bedrijf. In dergelijke gevallen kan men het beste terecht bij B2 Business Lening. Dit bedrijf maakt het mogelijk voor eigenaren van kleinzakelijke en MKB ondernemingen om tijdig over hun werkkapitaal te kunnen beschikken, zodra dat nodig geacht wordt. Het is thans mogelijk om onderneming sneller goed te keuren zonder lange procedures, interviews en papierwerk. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen. Bij B2 BusinessLening kan men bedragen lenen tussen de 2000 en 50.000 euro. Er is sprake van een transparante prijsopbouw en men kan de lening snel, makkelijk en eenvoudig online aanvragen.

Bij B2 BusinessLening kan men een lening binnen 5 minuten aanvragen. Deze aanvraag kan men direct online aanvragen. Voor het aanvragen van een lening moet men onder andere een KVK nummer, BSN nummer, Bewijs van identiteit, bewijs van de huidige omzet ( via een van de online bankrekeningnummers) en Nederlands paspoort of ander Nederlandse ID bewijs. Men moet ook een foto van een ID bewijs en foto van de lening aanvrager inleveren. Om in aanmerking te kunnen komen voor de lening moet men onder andere 1.5 jaar in business zijn en een omzet van 75.000 euro per jaar hebben. Alle eigenaren moeten daarnaast woonachtig zijn in Nederland. Verder moet men over een vaste zakelijke bankrekeningnummer beschikken en een fysieke werklocatie en adres hebben.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Locked up Loans

(50% aanbevolen)

Locked up Loans

Locked up Loans


Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over SaldoDipje

(50% aanbevolen)

SaldoDipje

Geldgebrek in de vorm van een saldodipje komt meestal ongelegen. Saldodipje.nl speelt hierop in en biedt de mogelijkheid om minileningen van 100 euro tot 800 euro aan te vragen. Saldodipje.nl is toegankelijk voor mensen in de leeftijd van 19 tot 70 jaar met een gezonde financiŽle huishouding.

Saldodipje.nl is een initiatief van Ferratum UK Ltd, onderdeel van de Ferratum Group, de Europees marktleider in het verstrekken van minileningen. Ferratum is sinds 2005 de specialist in minileningen. Er is wereldwijd geen enkele aanbieder met zoveel ervaring op het gebied van het verstrekken van minileningen. Kleine bedragen lenen en daarover snel kunnen beschikken is door Saldodipje eenvoudig gemaakt. Minilening aanvragen is snel geregeld op Saldodipje.nl.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Consumenten Advies Nederland

(33.3% aanbevolen)

Consumenten Advies Nederland

Bespaar veel geld op uw leningen

Welkom bij Consumenten Advies Nederland, kortweg CAN. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van besparingen op uw bestaande leningen. Zo helpen wij u veel geld te besparen. Dit kan u al snel duizenden euroís voordeel opleveren!
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Consumind Finance

(50% aanbevolen)

Consumind Finance

Consumind Finance, prettig geregeld.

Wilt u besparen op de rente, maandelijks minder betalen of uw lening aanpassen?
De kredietspecialisten van Consumind Finance helpen u graag.

Door de scherpe rentes en de goede contacten met banken zijn er mooie besparingen mogelijk.
Consumind Finance rekent u geen kosten voor het werk dat ze doet.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over De Leningmakelaar

(50% aanbevolen)

De Leningmakelaar

De Leningmakelaar is een landelijk opererende intermediair op het gebied van consumptieve leningen. Op basis van het aanbod van grote geldverstrekkers, kan ingespeeld worden op de vraag van de klanten. Men kan via de Leningmakelaar snel en makkelijk geld lenen. Er wordt namelijk samengewerkt met een ruime selectie van geldverstrekkers, waardoor men uit meer dan 3 leningsoorten een keuze kan maken.

Het bieden van kwaliteit, service en voldoen aan de wensen en behoeften van klanten, staat bij de Leningmakelaar te allen tijde centraal. Om diensten aan te mogen aanbieden beschikt De Leningmakelaar (onderdeel van A-Krediet Financiele Diensten) over een vergunning verstrekt door de Autoriteit FinanciŽle Markten. Verder is De Leningmakelaar ook aangesloten bij het Klachten Instituut FinanciŽle Dienstverlening (Kifid). Dit geeft een indicatie, dat het zeer veilig en betrouwbaar is om zaken te doen met De Leningmakelaar.

Indien klanten een lening willen afsluiten, voordelig geld online willen lenen of willen besparen op hun huidige lopende leningen, dan kunnen zij het best terecht bij De Leningmakelaar. Dit bedrijf help klanten op een lening af te sluiten onder de beste voorwaarden. Er wordt een vergelijking gemaakt van alle leningen welke geboden worden door de grote kredietverstrekkers in Nederland. Dit geschied natuurlijk op basis van de persoonlijke en financiŽle situatie van de klant. Wanneer men al ťťn of meerdere bestaande leningen heeft, kan de Leningmakelaar voor de klant nagaan welke voordelen hij of zij zal hebben bij het oversluiten van een dergelijke lening en of leningen. Hierbij wordt in de meeste gevallen ook de gratis oversluitservice geboden aan klanten.

Bij De Leningmakelaar kan men dus snel en eenvoudig een lening afsluiten tegen de beste rentes en voorwaarden. Hier is men onder andere terecht voor het aangaan van een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of het oversluiten van een lening of meerdere lopende leningen.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Ferratum

(33.3% aanbevolen)

Ferratum

Wist u dat Ferratum Europees marktleider is in het verstekken van minikredieten? Sinds 2005 hebben wij al veel tevreden klanten mogen bedienen met wat extra bestedingsruimte.

Wij hechten grote waarde aan een glasheldere dienstverlening en zijn volledig transparant over onze werkwijze. De samenleving is alert op nieuwe leenvormen gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Daarom nodigen wij klanten, belangenorganisaties en andere groepen uit om te reageren op onze dienstverlening.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Freo

(50% aanbevolen)

Freo

Freo is een handelsnaam van De Lage Landen Financiering B.V., een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland en een onderdeel Rabobank Groep. De Lage Landen is al sinds 1969 actief in de financiŽle wereld en heeft met Freo een ervaren specialist in consumptieve kredieten op de Nederlandse markt. Bij Freo kunnen klanten terecht voor leningen tegen de beste rente tarieven.

Bij dit bedrijf weten klanten precies waar ze aan toe zijn. Men hoeft niet bang te zijn, dat er bij het aangaan van een lening verborgen kosten in het geding zijn of dat er addertjes onder het gras zijn. Bij Freo kan men snel en eenvoudig een lening afsluiten, die het beste bij hem of haar past. De leningen worden afgesloten tegen de beste voorwaarden en geheel overeenkomstig de persoonlijke en financiŽle situatie van de klant. Hierdoor weet men precies wat en hoe lang men geld leent.

Bij Freo komen klanten in aanmerking voor leningen tegen de laagste rentetarieven. Echter is dit bedrijf wel streng in het verstrekken van een lening. Niet een ieder kan zomaar geld lenen bij Freo. Dit is dan ook de reden waarom mensen die wel in aanmerking komen voor een lening, kunnen profiteren van de laagste rentes. Daarnaast kan men de lening ook op elk moment boetevrij eerder aflossen.

Bij Freo kunnen klanten een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Deze leningen kan men geheel online aanvragen en afsluiten. Het proces duidelijk, helder en eenvoudig. Aan klanten wordt altijd het advies gegeven om verantwoord en verstandig een lening af te sluiten. De lening moet uiteindelijk betaald worden en lenen is alleen gezond als men de lening ook daadwerkelijk kan afbetalen.

Freo is van mening dat klanten bij het aangaan van leningen ook daadwerkelijk op de hoogte moeten zijn van wat men leent en wat de geldende voorwaarden zijn. Men moet niet plotseling geconfronteerd worden met een hogere rente dan verwacht. Bij Freo weten klanten gelukkigerwijs wel welke lening ze aangaan en onder welke voorwaarden.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Geldshop.nl

(50% aanbevolen)

Geldshop.nl

Geldshop heeft als missie: 'leef met je hart, leen met je verstand'. Bij Geldshop.nl kunnen klanten namelijk terecht voor het afsluiten van leningen. Men kan geld nodig hebben voor de aankoop van een nieuwe auto, verbouwen van de woning of het volgen van een nieuwe opleiding. Voor al deze redenen kan men een perfecte lening afsluiten welke geheel afgestemd is op de persoonlijke en financiŽle situatie van de klant.

Bij Geldshop.nl krijgen klanten advies over consumptief krediet op basis van het nieuwe lenen. Klanten worden hierbij gestimuleerd om verantwoord geld te lenen. Klanten krijgen hierbij wel wat informatie met betrekking tot de mogelijkheden en de voorwaarden voor het afsluiten van een lening. Daarnaast staan de medewerkers van Geldshop.nl klaar voor de klanten, die behoefte hebben aan echt persoonlijk advies. Geldshop helpt klanten namelijk om op een verstandige en verantwoorde manier geld te lenen. Dit zorgt ervoor dat klanten uiteindelijk een lening hebben die niet alleen past bij hun behoefte, maar die ook geheel afgestemd is op de persoonlijke en financiŽle situatie van de klant.

Bij Geldshop wordt alles ook helder en duidelijk uitgelegd aan klanten. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleine lettertjes, die heel vaak over het hoofd worden gezien. Indien klanten toch met vragen zitten, dan hebben ze de mogelijkheid om een van de adviseurs van Geldshop.nl te spreken voor meer informatie. Persoonlijk contact is heel normaal bij dit bedrijf. Klanten worden met alle geduld en aandacht geholpen bij het afsluiten en of oversluiten van hun lening. Ook als het een keertje voorkomt, dat men de lening een maand niet kan aflossen, kan men bij een van de adviseurs van Geldshop.nl terecht voor vrijblijvend advies.

Bij Geldshop.nl hebben klanten namelijk de mogelijkheid om transparant online geld te lenen onder heldere voorwaarden. Dit bedrijf werkt samen met een selectie van grote kredietverstrekkers zodat men een ruime keuze in leningen heeft wanneer men besluit geld te lenen. Hierdoor kan men ook altijd goedkoop geld lenen bij Geldshop.nl tegen de voordeligste en laagste rentes.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Kredietconcurrent

(66.7% aanbevolen)

Kredietconcurrent

Geld lenen kost altijd geld, het is daarom goed om de goedkoopst mogelijke lening te kiezen met lage maandlasten. Deze vindt u hier bij Kredietconcurrent. Wij bieden u een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden zodat u hier verder geen omkijken naar heeft en zeker niet teveel betaalt voor uw lening.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over KredietSpotter

(50% aanbevolen)

KredietSpotter

Heb je meer financiŽle ruimte nodig? Dan is geld lenen via Kredietspotter.nl de oplossing voor jou. De adviseurs van KredietSpotter zullen hun best doen om de beste lening te vinden die bij je past. Je kan er snel achter komen of je in aanmerking komt voor een lening bij KredietSpotter door het invullen van diverse formulieren. KredietSpotter biedt net zoals veel andere kredietverstrekkers twee soorten leningen aan, namelijk een persoonlijke lening en doorlopend krediet.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over KredietVooruit

(50% aanbevolen)

KredietVooruit

Bij KredietVooruit.nl werken ondernemers. Wij willen MKB-ondernemers vooruit helpen in het realiseren van groei, waardecreatie en het benutten van marktkansen. Op basis van vertrouwen in toekomstige pinbetalingen verstrekken we korte kredietlijnen. Dit doen we op een innovatieve en pragmatische manier waarbij we onszelf als organisatie continu verder willen ontwikkelen. KredietVooruit.nl is een product van SwishFund; een innovatieve financiŽle dienstverlener opgericht door ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. Op de manier die het beste bij hun past. We verstrekken kortlopende (3 tot 6 maanden) kredieten aan ondernemers. De terugbetaling gaat volledig via PIN-betalingen die in jouw onderneming gedaan worden. Van elke PIN-betaling draag je gedurende de looptijd automatisch een percentage af. Hierdoor betaal je je financiering snel en gemakkelijk terug en is je aflossing altijd perfect in balans met de omzet die je draait. Handig toch?


Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Lender & Spender

(50% aanbevolen)

Lender & Spender

Personen die een persoonlijke lening willen afsluiten, kunnen het beste terecht bij Lender & Spender. Dit bedrijf is namelijk een innovatieve aanbieder van consumentenleningen. Men heeft daarbij als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiŽnter te maken. Dit bedrijf biedt namelijk persoonlijke leningen aan met een vaste rente en een vaste maandbedrag. Men weet dus ook van te voren hoeveel men leent, wat de lening kost, wat de looptijd van de lening is en wanneer men de lening heeft ingelost. Aan de hand van de verschafte informatie over de persoonlijke en financiŽle situatie, kunnen klanten een bedrag lenen tussen de 5000 euro en de 25.000 euro. Men kan hierbij kiezen voor een looptijd tussen de 2 tot en met 5 jaar.

Het aanvragen van een lening kan heel snel en eenvoudig. Er is namelijk een gebruiksvriendelijke online aanvraagproces en men kan op de website ook zien aan welke voorwaarden men moet voldoen om in aanmerking te komen voor een lening. Er zijn verder geen verborgen kosten en de leningen worden niet verstrekt tegen woekerrentes. De leningen van Lender & Spender worden verder ook rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. Personen die geld lenen kunnen op basis hiervan genieten van scherpe rentetarieven en ondernemers zien hun voordeel terug in een aantrekkelijke rendement.

Op de website van Lender & Spender kan men binnen 5 minuten geheel gratis en vrijblijvend een lening aanvragen door de gewenste kredietvorm te selecteren en de gegevens in te vullen. Wanneer is komen vast te staan, dat de klant in aanmerking kan komen voor een lening, ontvangt men binnen een uur na het indienen van de aanvraag een vrijblijvend aanbod via e- mail. Na dit aanbod geaccepteerd te hebben, wordt aan de klant gevraagd om enkele relevante documenten op te sturen. Het versturen van de documenten kan ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Nadat de lening definitief is goedgekeurd ontvangt de klant het geleende geld binnen 3 werkdagen op zijn of haar rekening. Men heeft hierbij een bedenktijd van 14 dagen of men door gaat met de lening of als men de lening kosteloos wenst te annuleren.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over LeningVisie

(50% aanbevolen)

LeningVisie

De ervaren en erkende krediet- en hypotheekadviseurs van Leningvisie weten als geen ander dat het afsluiten van een financiering een serieuze zaak is die uiteraard de nodige aandacht verdient. Daarom staan hun specialisten altijd voor u klaar om u geheel vrijblijvend en persoonlijk advies te verlenen. Alle voor- en nadelen worden nauwkeurig voor u op een rijtje gezet, geheel aangepast op uw persoonlijke situatie.

Uw financiŽle situatie wordt bij Leningvisie.nl nooit uit het oog verloren. Zo leent u bij hun nooit teveel.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Nederlands Krediet Collectief

(50% aanbevolen)

Nederlands Krediet Collectief

Geld Lenen - van Advies tot ZZP Lening

Nederlands Krediet Collectief is de meest uitgebreide website over geld lenen. Naast gerichte informatie kan je zelf verschillende relevante berekeningen maken.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over OPR Bedrijfskrediet

(50% aanbevolen)

OPR Bedrijfskrediet

OPR-Bedrijfskrediet - Snel en eenvoudig een online - Ä3.000Ė50.000 van 1 tot 12 maanden

``Een nieuw soort bedrijfslening! OPR-Bedrijfskrediet biedt leningen van Ä3.000Ė50.000 aan met looptijden van 1 tot 12 maanden. Vraag aan``
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over SpotCap

(50% aanbevolen)

SpotCap

Spotcap financiert momenteel van Ä10.000 tot Ä250.000 aan MKB ondernemingen met een minimale historie van 24 maanden en een bruto jaaromzet van tenminste Ä200.000. De maximale looptijd van de lening bedraagt 15 maanden met de mogelijkheid een tussentijdse hertoetsing aan te vragen vanaf de 4e maand.

Lening
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over A-Krediet

(50% aanbevolen)

A-Krediet

U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u.

Bij ons kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening, of leent u geld op basis van een doorlopend krediet of een WOZ krediet.

kredieten
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over A1B Krediet

(66.7% aanbevolen)

A1B Krediet

A1B Krediet is onderdeel van A1B Adviesgroep, intermediair op het gebied van kredieten en verzekeringen. Wij adviseren u bij het vinden van een passend product en wij bemiddelen in de afsluiting daarvan.
Uw aanvraag is bij ons in goede handen omdat wij contacten hebben met veel verschillende partijen. Wij kunnen u daardoor een goed aanbod doen.

Kredieten
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over ABN AMRO Lenen

(50% aanbevolen)

ABN AMRO Lenen

ABN AMRO Lenen: wilt u geld lenen? Dat kan bij ons. Daar zijn we een bank voor. Maar alles wat u leent, moet u terugbetalen, en meestal met rente. U kunt zich afvragen of u ook echt een lening nodig heeft. Misschien komt u er met sparen ook. Is lenen een goede oplossing? Dan helpen we u graag. Als u bij ons wilt lenen, stellen we u centraal. Een lening moet bij u passen en verantwoord zijn. Daarom kijken we samen met u naar uw financiŽle situatie.

Paasontbijt bestellen
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over AFM

(50% aanbevolen)

AFM

De Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) houdt toezicht op de financiŽle markten: op sparen, beleggen, verzekeren, pensioenen en lenen. Het is belangrijk dat er vertrouwen heerst in de financiŽle markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken. Daarom houden we toezicht op de financiŽle markten.

De AFM houdt toezicht op het gedrag, dat de wet en de regels worden nageleefd. De AFM controleert of consumenten duidelijke en eerlijke informatie krijgen. De Nederlandsche Bank (DNB) houdt prudentiŽel toezicht op de financiŽle markten. DNB controleert of financiŽle ondernemingen hun verplichtingen nakomen.

Krediet Links
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Alpha Credit

(16.7% aanbevolen)

Alpha Credit

Alpha Credit behoort tot een van de top Nederlandse kredietverstrekkers en is ook 100% dochter van de ABN AMRO bank. Bij Alpha Krediet zijn klanten namelijk terecht voor de aantrekkelijkste leningen. Daarnaast is men ook hier terecht voor een financial lease oftewel een financiering voor een nieuwe auto en of motor. Zowel particulieren alsook ondernemers komen hier aan hun trekken als het gaat om het afsluiten van voordelige en aantrekkelijke leningen.

De autoleningen van Alpha Credit worden aan zowel particulieren alsook ondernemers verstrekt. Dit biedt hen de mogelijkheid om een nieuwe auto en of motor te kopen. Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een lening aan te gaan om bedrijfsauto's aan te schaffen. Alpha Credit heeft als doel om particulieren als ondernemers de mogelijkheid te bieden om te rijden zoals men zelf wilt. Het is echter ook de bedoeling, dat dit bedrijf erop toeziet, dat geld op een verantwoorde manier geleend wordt. In dit geval maakt het dan niet uit of het om een nieuwe en of tweedehandse auto en of goed gaat.

Klanten van Alpha Credit hebben de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten van leningen. Consumenten kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de huurkoop mogelijkheden en of de persoonlijke lening. Ondernemers op hun beurt kunnen gebruik maken van de financial lease.

Klanten hebben ook de mogelijkheid om een lening bij hun dealer af te sluiten. Alpha Credit biedt haar leningen ook via autodealers en automotive tussenpersonen. Deze denken samen met de klant mee welke lening men het beste kan afsluiten. Er wordt hierbij ook gekeken naar de persoonlijke en financiŽle situatie van de klant en de auto en of motor welke men wilt kopen.

Met een lening van Alpha Credit Nederland kan men kortom een auto of motor makkelijk en snel verantwoord laten financieren. De voorwaarden zijn helder en de rente is gunstig.
Lees verder Ľ

Reviews en Ervaringen over Ambtenaren Krediet

(50% aanbevolen)

Ambtenaren Krediet

Geld lenen - Ambtenarenkrediet.nl Voordelig lenen voor ambtenaren

Geld lenen? En u bent ambtenaar? Dan kunt u voordelig geld lenen bij Ambtenarenkrediet.nl. Werkt u in de publieke sector? Vraag uw lening bij ons aan!
Lees verder Ľ