Complete Lijst met Kredietverstrekkers

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Krediet Groep Nederland

(50% aanbevolen)

Krediet Groep Nederland

Heb je wat extra financiele ruimte nodig? Ben je genoodzaakt om aan het einde van de maand extra uitgaves te maken en kom je wat geld tekort? Dan ben je bij Krediet Groep Nederland op het juiste adres. Hier kun je betrouwbaar en vertrouwd geld lenen. Als sinds 1999 verstrekt Krediet Groep Nederland verantwoord krediet. Of het nu gaat om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Alle klanten staan hier centraal en kunnen altijd rekenen op het beste gratis advies.

Krediet Groep Nederland heeft aan tienduizenden consumenten een verantwoorde lening mogen verstrekken. Hier wordt iedere aanvraag met de grootst mogelijke zorg behandeld. Je kunt hier geld lenen tegen de laagste rente en de beste voorwaarden.

De uitdrukking “klant centraal” is voor Krediet Groep Nederland niet voldoende. De klant staat niet alleen centraal, maar vooral het klantbelang. Zo probeert de Krediet Groep het beste aanbod te bieden aan de klanten. Hierdoor krijgen klanten veelal de beste leningen. Leningen met een laag rentepercentage en uitstekende voorwaarden.

Ook gewoon klantvriendelijk zijn is niet goed genoeg bij de Krediet Groep Nederland. Geld lenen bij Krediet Groep Nederland moet behaaglijk voelen, als je lekkerste paar schoenen of een heerlijke jas. En dat gevoel willen we bij iedere aanvraag weer meegeven. Excellente dienstverlening. “Gewoon klantvriendelijk” is voor ons niet goed genoeg!

De klanten kunnen verder rekenen op:
Een Snelle reactie
Binnen enkele uren na je aanvraag weet je wat de mogelijkheden zijn. Helder, transparant en duidelijk.

Een laagste rente
Wilt je echt voordelig geld lenen? Wij hebben de laagste rente die er is. Voordelig geld lenen.

Klant is koning
Excellente dienstverlening, wij gaan voor de best mogelijke dienstverlening. Bij ons bent je altijd welkom.

Beste voorwaarden
Wil je het beste? Wij gaan voor jouw op zoek naar de beste voorwaarden voor je lening.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SwishFund

(50% aanbevolen)

SwishFund

Home - Swishfund

Een zakelijk lening eenvoudig en snel! €3.000 - €250.000. Vrijblijvend aanvragen. Beoordeling binnen 24 uur. Geen ingewikkelde credit-checks.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over B2 BusinessLening

(50% aanbevolen)

B2 BusinessLening

Ben je als ondernemer toe aan wat meer financiële ademruimte? Wil je investeringen doen voor je onderneming om het productie proces te vergemakkelijk of om meer inkomsten te kunnen genereren, maar je komt wat kapitaal tekort? Dan ben je bij B2 Businesslening op het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk 100% gericht op de financiële ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen. Op deze manier kan men aan zijn of haar financiële behoeften voldoen.

Dit bedrijf weet als geen ander, dat bedrijven snel kunnen groeien en dat financieringen via de andere banken in veel gevallen niet mogelijk is. Soms duurt het ook veel te lang voordat men in aanmerking kan komen voor een lening. Hierdoor kan men niet altijd tijdig voorzien in de financiële behoeften van een bedrijf. In dergelijke gevallen kan men het beste terecht bij B2 Business Lening. Dit bedrijf maakt het mogelijk voor eigenaren van kleinzakelijke en MKB ondernemingen om tijdig over hun werkkapitaal te kunnen beschikken, zodra dat nodig geacht wordt. Het is thans mogelijk om onderneming sneller goed te keuren zonder lange procedures, interviews en papierwerk. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen. Bij B2 BusinessLening kan men bedragen lenen tussen de 2000 en 50.000 euro. Er is sprake van een transparante prijsopbouw en men kan de lening snel, makkelijk en eenvoudig online aanvragen.

Bij B2 BusinessLening kan men een lening binnen 5 minuten aanvragen. Deze aanvraag kan men direct online aanvragen. Voor het aanvragen van een lening moet men onder andere een KVK nummer, BSN nummer, Bewijs van identiteit, bewijs van de huidige omzet ( via een van de online bankrekeningnummers) en Nederlands paspoort of ander Nederlandse ID bewijs. Men moet ook een foto van een ID bewijs en foto van de lening aanvrager inleveren. Om in aanmerking te kunnen komen voor de lening moet men onder andere 1.5 jaar in business zijn en een omzet van 75.000 euro per jaar hebben. Alle eigenaren moeten daarnaast woonachtig zijn in Nederland. Verder moet men over een vaste zakelijke bankrekeningnummer beschikken en een fysieke werklocatie en adres hebben.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Frisia Financieringen

(50% aanbevolen)

Frisia Financieringen

Bij Frisia Financieringen hebben personen de mogelijkheid om geld te lenen tegen voordelige rentetarieven. Men kan hier namelijk goedkoop geld lenen tegen de laagste rente. Personen die dus geld willen lenen voor de aankoop van een nieuwe auto, eet set, een nieuwe keuken of voor de verbouwing van hun woning, zijn bij Frisia financieringen op het juiste adres. Dit bedrijf is al ruim 35 jaar specialist in financieringen. Er wordt hierbij bemiddelt tussen de klanten en een groot aanbod van betrouwbare kredietverstrekkers c.q. kredietaanbieders.

Bij dit bedrijf kunnen klanten geheel zelfstandig in hun eigen omgeving en eigen tijd een lening online aanvragen. Men bepaald ook zelf welke offertes men thuis wenst te ontvangen. Bij Frisia financieringen betalen klanten ook geen advies- of afsluitkosten waardoor een lening bij dit bedrijf afsluiten veel voordeliger uitkomt voor klanten. Men kan dus goedkoop lenen om grote nodige uitgaven te doen. Men kan bij Frisia financieringen ook lopende leningen tegen de laagste rentepercentages laten oversluiten.

Op de website van Frisia financieringen hebben klanten ook de mogelijkheid om zelf te berekenen of zij in aanmerking kunnen komen voor een lening, hoeveel men maximaal kan lenen, welke lening men het beste kan afsluiten en wat de maandlasten zullen zijn. Dit zorgt ervoor, dat klanten meer inzicht hebben van de leningen die zij eventueel kunnen afsluiten. Men kan ook online een offerte aanvragen. Frisia financieringen informeert de klanten dan online wat de leenmogelijkheden zijn. Een offerte bij dit aanvragen is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Bij Frisia leningen kunnen klanten dus snel en eenvoudig een offerte aanvragen en of een lening afsluiten. Men heeft hier de mogelijkheid om een doorlopend krediet, persoonlijke lening, WOZ krediet en of een WOZ persoonlijke lening af te sluiten. Klanten kunnen dit ook nog geheel zelfstandig, in de eigen omgeving en wanneer men wilt, op elk moment van de dag.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ferratum

(33.3% aanbevolen)

Ferratum

Wist u dat Ferratum Europees marktleider is in het verstekken van minikredieten? Sinds 2005 hebben wij al veel tevreden klanten mogen bedienen met wat extra bestedingsruimte.

Wij hechten grote waarde aan een glasheldere dienstverlening en zijn volledig transparant over onze werkwijze. De samenleving is alert op nieuwe leenvormen gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Daarom nodigen wij klanten, belangenorganisaties en andere groepen uit om te reageren op onze dienstverlening.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SpotCap

(57.1% aanbevolen)

SpotCap

Eigenschappen van een zakelijk krediet:

Criteria
Uw bedrijf komt in aanmerking als het minimaal 24 maanden actief is en een minimale jaaromzet van €200.000 genereert. Daarnaast dient u geregistreerd te zijn bij de Nederlandse Kamer van Koophandel.


Limiet
Wij verstrekken zakelijk krediet van €10.000 tot €250.000. Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot uw krediet en ontvangt u het opnamebedrag binnen één werkdag op uw bankrekening.

Looptijd en hertoetsing
Uw krediet is na goedkeuring 1 tot 3 maanden beschikbaar voor opname. Per lening hanteren wij een looptijd van maximaal 15 maanden. Vanaf ongeveer de helft van de looptijd bieden we de mogelijkheid tot hertoetsing.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over KredietVooruit

(50% aanbevolen)

KredietVooruit

Bij KredietVooruit.nl werken ondernemers. Wij willen MKB-ondernemers vooruit helpen in het realiseren van groei, waardecreatie en het benutten van marktkansen. Op basis van vertrouwen in toekomstige pinbetalingen verstrekken we korte kredietlijnen. Dit doen we op een innovatieve en pragmatische manier waarbij we onszelf als organisatie continu verder willen ontwikkelen. KredietVooruit.nl is een product van SwishFund; een innovatieve financiële dienstverlener opgericht door ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. Op de manier die het beste bij hun past. We verstrekken kortlopende (3 tot 6 maanden) kredieten aan ondernemers. De terugbetaling gaat volledig via PIN-betalingen die in jouw onderneming gedaan worden. Van elke PIN-betaling draag je gedurende de looptijd automatisch een percentage af. Hierdoor betaal je je financiering snel en gemakkelijk terug en is je aflossing altijd perfect in balans met de omzet die je draait. Handig toch?


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over KredietSpotter

(50% aanbevolen)

KredietSpotter

Heb je meer financiële ruimte nodig? Dan is geld lenen via Kredietspotter.nl de oplossing voor jou. De adviseurs van KredietSpotter zullen hun best doen om de beste lening te vinden die bij je past. Je kan er snel achter komen of je in aanmerking komt voor een lening bij KredietSpotter door het invullen van diverse formulieren. KredietSpotter biedt net zoals veel andere kredietverstrekkers twee soorten leningen aan, namelijk een persoonlijke lening en doorlopend krediet.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Funding Circle

(50% aanbevolen)

Funding Circle

Zakelijke kredieten | Funding Circle Nederland

Innovatief zakelijk krediet
✔ Flexibel online
✔ Kredietbesluit binnen 48 uur
✔ Boetevrij vervroegd aflossen
✔ Vraag nu krediet aan bij Funding Circle Nederland!

[b]De leningen van Funding Circle:[/b]
- Leningen van € 10.000 tot € 100.000 voor eenmanszaken en VOF’s onder 1
huishouden.
- Leningen tot € 250.000 voor BV’s en VOF’s met 2 huishoudens.
- Periode van 6 tot 60 maanden.
- Rente vanaf 3,79 % tot 19,9 % afhankelijk van kredietwaardigheid van het bedrijf.

[b]Vereisten om een lening te krijgen:[/b]
- Het bedrijf bestaat minimaal 2 jaar onder leiding van de huidige bestuurder/eigenaar.
- Het bedrijf heeft in het afgelopen jaar minimaal 30k omzet gedraaid.
- Het bedrijf is gevestigd in Nederland, even als de eigenaar.
- De eigenaar heeft in de afgelopen 2 jaar geen faillissement gestart.
- Het bedrijf bevindt zich niet in een sector die reputatieschade kan opleveren.
- De rede van lening is bedrijfsgerelateerd en niet bestemd voor het aankopen van
vastgoed.
- De eigenaar komt positief door de kredietwaardigheidscheck van Funding Circle.

[b]Wat hebben wij nodig bij het aanvraagproces:[/b]
- Jaarrekening van twee voorafgaande boekjaren, afgetekend door een derde partij.
- Recente bankafschriften (max. 30 dagen oud) van afgelopen 15 maanden.
- Inkomstenbelasting rapport.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over New10

(50% aanbevolen)

New10

Zakelijke lening: binnen 15 minuten weten of je kunt lenen | New10

Bij New10 vraag je online een zakelijke lening aan. Rente vanaf 2,7%. Van € 5.000 tot 1 miljoen. Bv's, eenmanszaken en vof's. Bereken nu online.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SaldoDipje

(50% aanbevolen)

SaldoDipje

Geldgebrek in de vorm van een saldodipje komt meestal ongelegen. Saldodipje.nl speelt hierop in en biedt de mogelijkheid om minileningen van 100 euro tot 800 euro aan te vragen. Saldodipje.nl is toegankelijk voor mensen in de leeftijd van 19 tot 70 jaar met een gezonde financiële huishouding.

Saldodipje.nl is een initiatief van Ferratum UK Ltd, onderdeel van de Ferratum Group, de Europees marktleider in het verstrekken van minileningen. Ferratum is sinds 2005 de specialist in minileningen. Er is wereldwijd geen enkele aanbieder met zoveel ervaring op het gebied van het verstrekken van minileningen. Kleine bedragen lenen en daarover snel kunnen beschikken is door Saldodipje eenvoudig gemaakt. Minilening aanvragen is snel geregeld op Saldodipje.nl.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over A-Krediet

(88.9% aanbevolen)

A-Krediet

U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u.

Bij ons kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening, of leent u geld op basis van een doorlopend krediet of een WOZ krediet.

kredieten
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Atlantis Financiers

(50% aanbevolen)

Atlantis Financiers

Atlantis Financiers - Financiering voor ondernemers

Op zoek naar financiering voor uw onderneming? Atlantis Financiers schakelt snel en deskundig. Passende financiering in elke situatie.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BridgeFund

(50% aanbevolen)

BridgeFund

Geld lenen zonder jaarcijfers - BridgeFund

BridgeFund bied jou als ondernemer snel zakelijk krediet tot €100.000. Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarverslagen en businessplannen. Binnen enkele minuten weet je of je in aanmerking komt voor een lening, dezelfde werkdag weet je hoeveel je kunt lenen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Consumenten Advies Nederland

(33.3% aanbevolen)

Consumenten Advies Nederland

Bespaar veel geld op uw leningen

Welkom bij Consumenten Advies Nederland, kortweg CAN. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van besparingen op uw bestaande leningen. Zo helpen wij u veel geld te besparen. Dit kan u al snel duizenden euro’s voordeel opleveren!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Consumind Finance

(50% aanbevolen)

Consumind Finance

Consumind Finance, prettig geregeld.

Wilt u besparen op de rente, maandelijks minder betalen of uw lening aanpassen?
De kredietspecialisten van Consumind Finance helpen u graag.

Door de scherpe rentes en de goede contacten met banken zijn er mooie besparingen mogelijk.
Consumind Finance rekent u geen kosten voor het werk dat ze doet.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Leningmakelaar

(50% aanbevolen)

De Leningmakelaar

De Leningmakelaar is een landelijk opererende intermediair op het gebied van consumptieve leningen. Op basis van het aanbod van grote geldverstrekkers, kan ingespeeld worden op de vraag van de klanten. Men kan via de Leningmakelaar snel en makkelijk geld lenen. Er wordt namelijk samengewerkt met een ruime selectie van geldverstrekkers, waardoor men uit meer dan 3 leningsoorten een keuze kan maken.

Het bieden van kwaliteit, service en voldoen aan de wensen en behoeften van klanten, staat bij de Leningmakelaar te allen tijde centraal. Om diensten aan te mogen aanbieden beschikt De Leningmakelaar (onderdeel van A-Krediet Financiele Diensten) over een vergunning verstrekt door de Autoriteit Financiële Markten. Verder is De Leningmakelaar ook aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Dit geeft een indicatie, dat het zeer veilig en betrouwbaar is om zaken te doen met De Leningmakelaar.

Indien klanten een lening willen afsluiten, voordelig geld online willen lenen of willen besparen op hun huidige lopende leningen, dan kunnen zij het best terecht bij De Leningmakelaar. Dit bedrijf help klanten op een lening af te sluiten onder de beste voorwaarden. Er wordt een vergelijking gemaakt van alle leningen welke geboden worden door de grote kredietverstrekkers in Nederland. Dit geschied natuurlijk op basis van de persoonlijke en financiële situatie van de klant. Wanneer men al één of meerdere bestaande leningen heeft, kan de Leningmakelaar voor de klant nagaan welke voordelen hij of zij zal hebben bij het oversluiten van een dergelijke lening en of leningen. Hierbij wordt in de meeste gevallen ook de gratis oversluitservice geboden aan klanten.

Bij De Leningmakelaar kan men dus snel en eenvoudig een lening afsluiten tegen de beste rentes en voorwaarden. Hier is men onder andere terecht voor het aangaan van een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of het oversluiten van een lening of meerdere lopende leningen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FinancieringsGilde

(50% aanbevolen)

FinancieringsGilde

Zakelijk lenen affiliate - Financieringsgilde

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past? En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn?

Dankzij uw onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Wij regelen de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. En dankzij onze collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Freo

(33.3% aanbevolen)

Freo

Freo is een handelsnaam van De Lage Landen Financiering B.V., een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland en een onderdeel Rabobank Groep. De Lage Landen is al sinds 1969 actief in de financiële wereld en heeft met Freo een ervaren specialist in consumptieve kredieten op de Nederlandse markt. Bij Freo kunnen klanten terecht voor leningen tegen de beste rente tarieven.

Bij dit bedrijf weten klanten precies waar ze aan toe zijn. Men hoeft niet bang te zijn, dat er bij het aangaan van een lening verborgen kosten in het geding zijn of dat er addertjes onder het gras zijn. Bij Freo kan men snel en eenvoudig een lening afsluiten, die het beste bij hem of haar past. De leningen worden afgesloten tegen de beste voorwaarden en geheel overeenkomstig de persoonlijke en financiële situatie van de klant. Hierdoor weet men precies wat en hoe lang men geld leent.

Bij Freo komen klanten in aanmerking voor leningen tegen de laagste rentetarieven. Echter is dit bedrijf wel streng in het verstrekken van een lening. Niet een ieder kan zomaar geld lenen bij Freo. Dit is dan ook de reden waarom mensen die wel in aanmerking komen voor een lening, kunnen profiteren van de laagste rentes. Daarnaast kan men de lening ook op elk moment boetevrij eerder aflossen.

Bij Freo kunnen klanten een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Deze leningen kan men geheel online aanvragen en afsluiten. Het proces duidelijk, helder en eenvoudig. Aan klanten wordt altijd het advies gegeven om verantwoord en verstandig een lening af te sluiten. De lening moet uiteindelijk betaald worden en lenen is alleen gezond als men de lening ook daadwerkelijk kan afbetalen.

Freo is van mening dat klanten bij het aangaan van leningen ook daadwerkelijk op de hoogte moeten zijn van wat men leent en wat de geldende voorwaarden zijn. Men moet niet plotseling geconfronteerd worden met een hogere rente dan verwacht. Bij Freo weten klanten gelukkigerwijs wel welke lening ze aangaan en onder welke voorwaarden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Kredietconcurrent

(66.7% aanbevolen)

Kredietconcurrent

Geld lenen kost altijd geld, het is daarom goed om de goedkoopst mogelijke lening te kiezen met lage maandlasten. Deze vindt u hier bij Kredietconcurrent. Wij bieden u een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden zodat u hier verder geen omkijken naar heeft en zeker niet teveel betaalt voor uw lening.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lender & Spender

(50% aanbevolen)

Lender & Spender

Personen die een persoonlijke lening willen afsluiten, kunnen het beste terecht bij Lender & Spender. Dit bedrijf is namelijk een innovatieve aanbieder van consumentenleningen. Men heeft daarbij als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken. Dit bedrijf biedt namelijk persoonlijke leningen aan met een vaste rente en een vaste maandbedrag. Men weet dus ook van te voren hoeveel men leent, wat de lening kost, wat de looptijd van de lening is en wanneer men de lening heeft ingelost. Aan de hand van de verschafte informatie over de persoonlijke en financiële situatie, kunnen klanten een bedrag lenen tussen de 5000 euro en de 25.000 euro. Men kan hierbij kiezen voor een looptijd tussen de 2 tot en met 5 jaar.

Het aanvragen van een lening kan heel snel en eenvoudig. Er is namelijk een gebruiksvriendelijke online aanvraagproces en men kan op de website ook zien aan welke voorwaarden men moet voldoen om in aanmerking te komen voor een lening. Er zijn verder geen verborgen kosten en de leningen worden niet verstrekt tegen woekerrentes. De leningen van Lender & Spender worden verder ook rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. Personen die geld lenen kunnen op basis hiervan genieten van scherpe rentetarieven en ondernemers zien hun voordeel terug in een aantrekkelijke rendement.

Op de website van Lender & Spender kan men binnen 5 minuten geheel gratis en vrijblijvend een lening aanvragen door de gewenste kredietvorm te selecteren en de gegevens in te vullen. Wanneer is komen vast te staan, dat de klant in aanmerking kan komen voor een lening, ontvangt men binnen een uur na het indienen van de aanvraag een vrijblijvend aanbod via e- mail. Na dit aanbod geaccepteerd te hebben, wordt aan de klant gevraagd om enkele relevante documenten op te sturen. Het versturen van de documenten kan ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Nadat de lening definitief is goedgekeurd ontvangt de klant het geleende geld binnen 3 werkdagen op zijn of haar rekening. Men heeft hierbij een bedenktijd van 14 dagen of men door gaat met de lening of als men de lening kosteloos wenst te annuleren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over LeningVisie

(50% aanbevolen)

LeningVisie

De ervaren en erkende krediet- en hypotheekadviseurs van Leningvisie weten als geen ander dat het afsluiten van een financiering een serieuze zaak is die uiteraard de nodige aandacht verdient. Daarom staan hun specialisten altijd voor u klaar om u geheel vrijblijvend en persoonlijk advies te verlenen. Alle voor- en nadelen worden nauwkeurig voor u op een rijtje gezet, geheel aangepast op uw persoonlijke situatie.

Uw financiële situatie wordt bij Leningvisie.nl nooit uit het oog verloren. Zo leent u bij hun nooit teveel.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over OPR Bedrijfskrediet

(50% aanbevolen)

OPR Bedrijfskrediet

OPR-Bedrijfskrediet - Snel en eenvoudig een online - €3.000–50.000 van 1 tot 12 maanden

``Een nieuw soort bedrijfslening! OPR-Bedrijfskrediet biedt leningen van €3.000–50.000 aan met looptijden van 1 tot 12 maanden. Vraag aan``
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over PIN Voorschot

(50% aanbevolen)

PIN Voorschot

Home | PIN Voorschot

PIN Voorschot is een zakelijk krediet. De financiering is speciaal voor het MKB. Aanvragen is eenvoudig en er is persoonlijk contact. Aflossing is flexibel. Op deze wijze kan het MKB weer geld lenen en het weer toegang tot zakelijk krediet.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Qeld

(66.7% aanbevolen)

Qeld

Bedrijfsleningen zonder gedoe

- Geen opstartkosten
- Geen verborgen kosten
- Geen vaste looptijd

4 van elke 5 banen worden gecreëerd met behulp van kleine ondernemers. Het MKB vormt de ruggengraat van onze economie. Voor ons zijn de kleine ondernemers niets minder dan helden die het respect en kansen verdienen om hun dromen waar te maken. Qeld is specialist in zakelijke leningen voor deze groep en heeft het makkelijk, veilig en simpel gemaakt voor het MKB om te groeien met de juiste financiering.
Lees verder »