Flitskrediet

Een flitskrediet is een lening die korter loopt dan drie maanden, meestal voor een bedrag van minder dan 1.000 euro. Je moet rente en kosten over je lening betalen, omdat de aanbieder aan jou geld leent en hierdoor een risico loopt. De AFM heeft voorgeschreven dat deze kosten maximaal 15 % van de lening (per jaar) mogen zijn.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Ferratum

Ferratum

Wist u dat Ferratum Europees marktleider is in het verstekken van minikredieten? Sinds 2005 hebben wij al veel tevreden klanten mogen bedienen met wat extra bestedingsruimte.

Wij hechten grote waarde aan een glasheldere dienstverlening en zijn volledig transparant over onze werkwijze. De samenleving is alert op nieuwe leenvormen gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Daarom nodigen wij klanten, belangenorganisaties en andere groepen uit om te reageren op onze dienstverlening.
Lees verder Ľ

Bezoek Ferratum

2

Reviews en Ervaringen over SaldoDipje

SaldoDipje

Geldgebrek in de vorm van een saldodipje komt meestal ongelegen. Saldodipje.nl speelt hierop in en biedt de mogelijkheid om minileningen van 100 euro tot 800 euro aan te vragen. Saldodipje.nl is toegankelijk voor mensen in de leeftijd van 19 tot 70 jaar met een gezonde financiŽle huishouding.

Saldodipje.nl is een initiatief van Ferratum UK Ltd, onderdeel van de Ferratum Group, de Europees marktleider in het verstrekken van minileningen. Ferratum is sinds 2005 de specialist in minileningen. Er is wereldwijd geen enkele aanbieder met zoveel ervaring op het gebied van het verstrekken van mini
Lees verder Ľ

Bezoek SaldoDipje

3

Reviews en Ervaringen over Crowd About Now

Crowd About Now

Crowdfunding Nederland | CrowdAboutNow

CrowdAboutNow is een crowdfunding platform in Nederland waar ondernemers en investeerders elkaar vinden. Op zoek naar crowdfunding? Neem contact met ons op!
Lees verder Ľ

Bezoek Crowd About Now