Kredietverstrekkers

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland

Heb je wat extra financiele ruimte nodig? Ben je genoodzaakt om aan het einde van de maand extra uitgaves te maken en kom je wat geld tekort? Dan ben je bij Krediet Groep Nederland op het juiste adres. Hier kun je betrouwbaar en vertrouwd geld lenen. Als sinds 1999 verstrekt Krediet Groep Nederland verantwoord krediet. Of het nu gaat om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Alle klanten staan hier centraal en kunnen altijd rekenen op het beste gratis advies.

Krediet Groep Nederland heeft aan tienduizenden consumenten een verantwoorde lening mogen verstrekken. Hier wordt iedere
Lees verder »

Bezoek Krediet Groep Nederland

2

Reviews en Ervaringen over Frisia Financieringen

Frisia Financieringen

Bij Frisia Financieringen hebben personen de mogelijkheid om geld te lenen tegen voordelige rentetarieven. Men kan hier namelijk goedkoop geld lenen tegen de laagste rente. Personen die dus geld willen lenen voor de aankoop van een nieuwe auto, eet set, een nieuwe keuken of voor de verbouwing van hun woning, zijn bij Frisia financieringen op het juiste adres. Dit bedrijf is al ruim 35 jaar specialist in financieringen. Er wordt hierbij bemiddelt tussen de klanten en een groot aanbod van betrouwbare kredietverstrekkers c.q. kredietaanbieders.

Bij dit bedrijf kunnen klanten geheel zelfstandi
Lees verder »

Bezoek Frisia Financieringen

3

Reviews en Ervaringen over Funding Circle

Funding Circle

Zakelijke kredieten | Funding Circle Nederland

Innovatief zakelijk krediet
✔ Flexibel online
✔ Kredietbesluit binnen 48 uur
✔ Boetevrij vervroegd aflossen
✔ Vraag nu krediet aan bij Funding Circle Nederland!

[b]De leningen van Funding Circle:[/b]
- Leningen van € 10.000 tot € 100.000 voor eenmanszaken en VOF’s onder 1
huishouden.
- Leningen tot € 250.000 voor BV’s en VOF’s met 2 huishoudens.
- Periode van 6 tot 60 maanden.
- Rente vanaf 3,79 % tot 19,9 % afhankelijk van kredietwaardigheid van het bedrijf.

[b]Vereisten om een lening te krijgen:
Lees verder »

Bezoek Funding Circle

4

Reviews en Ervaringen over Santander

Santander

Op zoek naar een betrouwbare Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet? Santander biedt u twee betrouwbare leningen met lage termijnbedragen tegen een lage rente. Maak nu uw keuze voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

Leningen
Lees verder »

Bezoek Santander

5

Reviews en Ervaringen over A-Krediet

A-Krediet

U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u.

Bij ons kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening, of leent u geld op basis van een doorlopend krediet of een WOZ krediet.

kredieten
Lees verder »

Bezoek A-Krediet

6

Reviews en Ervaringen over De Leningmakelaar

De Leningmakelaar

De Leningmakelaar is een landelijk opererende intermediair op het gebied van consumptieve leningen. Op basis van het aanbod van grote geldverstrekkers, kan ingespeeld worden op de vraag van de klanten. Men kan via de Leningmakelaar snel en makkelijk geld lenen. Er wordt namelijk samengewerkt met een ruime selectie van geldverstrekkers, waardoor men uit meer dan 3 leningsoorten een keuze kan maken.

Het bieden van kwaliteit, service en voldoen aan de wensen en behoeften van klanten, staat bij de Leningmakelaar te allen tijde centraal. Om diensten aan te mogen aanbieden beschikt De Leningmake
Lees verder »

Bezoek De Leningmakelaar

7

Reviews en Ervaringen over Freo

Freo

Freo is een handelsnaam van De Lage Landen Financiering B.V., een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland en een onderdeel Rabobank Groep. De Lage Landen is al sinds 1969 actief in de financiële wereld en heeft met Freo een ervaren specialist in consumptieve kredieten op de Nederlandse markt. Bij Freo kunnen klanten terecht voor leningen tegen de beste rente tarieven.

Bij dit bedrijf weten klanten precies waar ze aan toe zijn. Men hoeft niet bang te zijn, dat er bij het aangaan van een lening verborgen kosten in het geding zijn of dat er addertjes onder het gras zijn. Bij
Lees verder »

Bezoek Freo

8

Reviews en Ervaringen over Lender & Spender

Lender & Spender

Personen die een persoonlijke lening willen afsluiten, kunnen het beste terecht bij Lender & Spender. Dit bedrijf is namelijk een innovatieve aanbieder van consumentenleningen. Men heeft daarbij als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken. Dit bedrijf biedt namelijk persoonlijke leningen aan met een vaste rente en een vaste maandbedrag. Men weet dus ook van te voren hoeveel men leent, wat de lening kost, wat de looptijd van de lening is en wanneer men de lening heeft ingelost. Aan de hand van de verschafte informatie over de per
Lees verder »

Bezoek Lender & Spender

9

Reviews en Ervaringen over Kredietconcurrent

Kredietconcurrent

Geld lenen kost altijd geld, het is daarom goed om de goedkoopst mogelijke lening te kiezen met lage maandlasten. Deze vindt u hier bij Kredietconcurrent. Wij bieden u een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden zodat u hier verder geen omkijken naar heeft en zeker niet teveel betaalt voor uw lening.
Lees verder »

Bezoek Kredietconcurrent

10

Reviews en Ervaringen over Becam

Becam

Becam behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar personen terecht kunnen voor het lenen van geld. De missie van Becam is dan ook om leningen goedkoper en verantwoord aan te bieden aan klanten c.q. af te sluiten. Daarnaast worden de leningen volledig online geregeld bij Becam. Bij Becam hoeft men dus niet langs te komen voor een adviesgesprek. De klant bepaald zelf waar en wanneer zij een lening aanvragen.

Becam is voornamelijk gespecialiseerd in het goedkoper maken van leningen. Men kan dus hier terecht voor het goedkoper maken van lopende c.q. bestaande leningen. Deze len
Lees verder »

Bezoek Becam

11

Reviews en Ervaringen over Kapitaal Op Maat

Kapitaal Op Maat

Crowdfunding - Kapitaal Op Maat

Crowdfunding bij Kapitaal Op Maat staat voor hoog rendement tegen lage kosten. Ontdek het crowdfunding en crowdfinancing platform van Nederland.
Lees verder »

Bezoek Kapitaal Op Maat

12

Reviews en Ervaringen over Qander

Qander

Qander: verantwoord lenen en betalen

Qander is een bankonafhankelijke organisatie en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in financiële producten en diensten. Qander verstrekt doorlopende kredieten en persoonlijke leningen via deskundige tussenpersonen. Qander heeft een groot netwerk van professionele kredietadviseurs die samen met u kijken welke lening het beste bij u en uw persoonlijke situatie past.
Lees verder »

Bezoek Qander

13

Reviews en Ervaringen over One Planet Crowd

One Planet Crowd
Lees verder »

Bezoek One Planet Crowd

14

Reviews en Ervaringen over Qredits

Qredits

Qredits Microfinanciering Nederland | Qredits

Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met kredieten tot € 250.000, persoonlijk coaching en tools.
Lees verder »

Bezoek Qredits

15

Reviews en Ervaringen over Alpha Credit

Alpha Credit

Alpha Credit behoort tot een van de top Nederlandse kredietverstrekkers en is ook 100% dochter van de ABN AMRO bank. Bij Alpha Krediet zijn klanten namelijk terecht voor de aantrekkelijkste leningen. Daarnaast is men ook hier terecht voor een financial lease oftewel een financiering voor een nieuwe auto en of motor. Zowel particulieren alsook ondernemers komen hier aan hun trekken als het gaat om het afsluiten van voordelige en aantrekkelijke leningen.

De autoleningen van Alpha Credit worden aan zowel particulieren alsook ondernemers verstrekt. Dit biedt hen de mogelijkheid om een nieuwe a
Lees verder »

Bezoek Alpha Credit

16

Reviews en Ervaringen over Fast Online Credit

Fast Online Credit

Persoonlijke lening, snelle en veilige lening aan huis | Fast Online Credit

Persoonlijke leningen, hypotheken, autoleningen, studieleningen. Onze leningen zijn gericht op particulieren en zijn snel en veilig.
Lees verder »

Bezoek Fast Online Credit

17

Reviews en Ervaringen over InterBank

InterBank

Bij Interbank wordt lenen begrijpelijk gemaakt voor klanten. Bij het afsluiten van een lening, gaan klanten een financiële verplichting aan. Het is dan ook verstandig om goed na te gaan welke lening men afsluit en welke voorwaarden daarvoor gelden. Interbank helpt klanten in dit soort gevallen om een verantwoorde lening af te sluiten. Dit is dan ook de reden waarom de bank samenwerkt met onafhankelijke financiële adviseurs. Deze helpen de klant met informatie en advies. Op deze manier kunnen klanten een lening afsluiten die het beste bij hen past.

Deze bank heeft ongeveer 150.000 klanten e
Lees verder »

Bezoek InterBank

18

Reviews en Ervaringen over Credivance

Credivance

Credivance behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar klanten terecht kunnen voor het verantwoord afsluiten van diverse soorten van leningen. Een lening van dit bedrijf is een verantwoorde aanvulling op de hypotheek van een klant. Men is hier ook terecht voor het financieren van een restschuld of het afsluiten van een lening voor de aankoop van een nieuwe auto of het verbouwen van een woning. Dit bedrijf is namelijk 100% dochter van de ABN AMRO en onderdeel van de ALFAM Consumer Credit, een 100% dochter van ABN AMRO. ALFAM verstrekt al meer dan dertig jaar verantwoorde leninge
Lees verder »

Bezoek Credivance

19

Reviews en Ervaringen over Directa.nl

Directa.nl

Directa.nl is namelijk een onderdeel van Quander Consumer Finance BV, welke op haar beurt onderdeel is van de Chenavari Investment partners. Klanten kunnen bij Directa terecht voor het afsluiten van een persoonlijke lening en of doorlopend krediet. Daarnaast kan men ook bestaande lopende leningen oversluiten bij Directa tegen voordelige tarieven.

Bij Directa hebben klanten de mogelijkheid om rechtstreeks en zonder tussenkomst van een adviseur, een lening af te sluiten. Directa levert het gekozen product c.q. lening zonder het geven van advies, het zogenaamde 'execution- only' principe. Op
Lees verder »

Bezoek Directa.nl

20

Reviews en Ervaringen over Intermediaire Voorschotbank

Intermediaire Voorschotbank

Intermediaire Voorschotbank B.V. is een financieringsmaatschappij die is gespecialiseerd in consumentenkrediet. We zijn een slagvaardige organisatie, die sinds 1999 bestaat. Onze deskundige medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring. Daardoor kunnen zij u snel en efficiënt van dienst zijn. Persoonlijke aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel.
Lees verder »

Bezoek Intermediaire Voorschotbank

21

Reviews en Ervaringen over A1B Krediet

A1B Krediet

A1B Krediet is onderdeel van A1B Adviesgroep, intermediair op het gebied van kredieten en verzekeringen. Wij adviseren u bij het vinden van een passend product en wij bemiddelen in de afsluiting daarvan.
Uw aanvraag is bij ons in goede handen omdat wij contacten hebben met veel verschillende partijen. Wij kunnen u daardoor een goed aanbod doen.

Kredieten
Lees verder »

Bezoek A1B Krediet

22

Reviews en Ervaringen over Ambtenarenlening

Ambtenarenlening

Ambtenarenlening is de Nederlandse kredietverstrekker waar ambtenaren en semi- ambtenaren terecht kunnen voor het afsluiten van een voordelige lening. Over het algemeen is gebleken, dat ambtenaren en semi- ambtenaren een betere betalingsmentaliteit hebben dan gemiddeld in Nederland. Dit is dan ook de reden waarom de rente voor een ambtenarenlening veel lager is c.q. voordeliger uitvalt.

Ambtenarenlening is dus het bedrijf, dat bemiddelt in leningen voor ambtenaren en semi- ambtenaren. Dit bedrijf is gevestigd te Emmeloord en helpt ambtenaren met het in orde maken van hun doorlopend krediet
Lees verder »

Bezoek Ambtenarenlening

23

Reviews en Ervaringen over Amstelgeld

Amstelgeld

Amstelgeld is een van de Nederlandse kredietverstrekkers, die jarenlange ervaring heeft als het gaat om leningen en verzekeringen. Dit bedrijf is een landelijk werkende financiële dienstverlener, waar personen terecht kunnen voor de meest gunstig mogelijke leningen voor de financiering van een auto, het verbouwen van een huis of voor andere doeleinden. Dit bedrijf biedt ook een uniek concept schadeverzekeringen aan zonder provisie. Men komt dus altijd goedkoper uit als men een verzekering bij Amstelgeld afsluit. Dit bedrijf kan haar diensten aan de men brengen door samen te werken en te bemidd
Lees verder »

Bezoek Amstelgeld

24

Reviews en Ervaringen over Bankr

Bankr

Snel Geld Lenen » 8 Aanbieders met óf zonder BKR (2019) » Bankr

Snel geld lenen kan binnen 10 minuten online. Eenvoudig via Bankr.nl. Ontvang direct offertes met vandaag nog akkoord op je aanvraag, met of zonder bkr.
Lees verder »

Bezoek Bankr

25

Reviews en Ervaringen over Findio

Findio

Personen die onvoorzien uitgaven hebben of die van plan zijn een lening af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe auto of het verbouwen van zijn of haar woning, kunnen bij Findio terecht voor het afsluiten van een voordelige lening. Findio is namelijk een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CACF NL is op haar beurt weer een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Bij Findio staan aspecten als 'voor zelf kiezen', 'voor duidelijke taal', 'voor 30 dagen b
Lees verder »

Bezoek Findio

Kredietverstrekkers artikelen

  • 6 maart 2017 Geld lenen bij Ferratum

    Bij Ferratum kunt u snel en eenvoudig geld lenen binnen 24 uur na akkoord. Ferratum is de eenvoudigste van Nederland in de branche van geld lenen. Geen ingewikkeld gedoe, want geld lenen bij Ferratum is zo geregeld! De dienstverlening staat in het teken van simpelheid. Er wordt dus niet gewerkt met een lastige contracten of ingewikkelde procedures. Ferratum streeft naar het meest simpele proces Lees verder