Tussenpersonen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over KredietSpotter

KredietSpotter

Heb je meer financiŽle ruimte nodig? Dan is geld lenen via Kredietspotter.nl de oplossing voor jou. De adviseurs van KredietSpotter zullen hun best doen om de beste lening te vinden die bij je past. Je kan er snel achter komen of je in aanmerking komt voor een lening bij KredietSpotter door het invullen van diverse formulieren. KredietSpotter biedt net zoals veel andere kredietverstrekkers twee soorten leningen aan, namelijk een persoonlijke lening en doorlopend krediet.
Lees verder Ľ

Bezoek KredietSpotter

2

Reviews en Ervaringen over LeningVisie

LeningVisie

De ervaren en erkende krediet- en hypotheekadviseurs van Leningvisie weten als geen ander dat het afsluiten van een financiering een serieuze zaak is die uiteraard de nodige aandacht verdient. Daarom staan hun specialisten altijd voor u klaar om u geheel vrijblijvend en persoonlijk advies te verlenen. Alle voor- en nadelen worden nauwkeurig voor u op een rijtje gezet, geheel aangepast op uw persoonlijke situatie.

Uw financiŽle situatie wordt bij Leningvisie.nl nooit uit het oog verloren. Zo leent u bij hun nooit teveel.
Lees verder Ľ

Bezoek LeningVisie

3

Reviews en Ervaringen over Consumenten Advies Nederland

Consumenten Advies Nederland

Bespaar veel geld op uw leningen

Welkom bij Consumenten Advies Nederland, kortweg CAN. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van besparingen op uw bestaande leningen. Zo helpen wij u veel geld te besparen. Dit kan u al snel duizenden euroís voordeel opleveren!
Lees verder Ľ

Bezoek Consumenten Advies Nederland

4

Reviews en Ervaringen over Lenen met Advies

Lenen met Advies

Personen die van plan zijn om een lening af te sluiten, maar die nog niet precies weten welke lening zij kunnen afsluiten, hebben de mogelijkheid om geld te lenen bij 'lenen bij advies'. Geld lenen bij deze kredietverstrekker betekent dat men passend, verstandig en vooral zeer voordelig geld kan lenen. Het is van eminent belang om zo voordelig als mogelijk geld te lenen. Dit kan natuurlijk met lage rente en lage maandlasten. Hier gaat men voor de klant welke lening het beste past bij de klant. Dit doet men uiteraard met advies. Bij het verstrekken van een lening wordt vooral rekening gehouden
Lees verder Ľ

Bezoek Lenen met Advies

5

Reviews en Ervaringen over AFM

AFM

De Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) houdt toezicht op de financiŽle markten: op sparen, beleggen, verzekeren, pensioenen en lenen. Het is belangrijk dat er vertrouwen heerst in de financiŽle markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken. Daarom houden we toezicht op de financiŽle markten.

De AFM houdt toezicht op het gedrag, dat de wet en de regels worden nageleefd. De AFM controleert of consumenten duidelijke en eerlijke informatie krijgen. De Nederlandsche Bank (DNB) houdt prudentiŽel toezicht op de financiŽle markten. DNB controleert of financiŽle onderneminge
Lees verder Ľ

Bezoek AFM

6

Reviews en Ervaringen over Beste Minilening

Beste Minilening

In het geval, dat u geen schulden heeft, maar ook geen baan, dan is een minilening zonder loonstrook de ideale oplossing voor u. Hierbij leent u geld, wat later in het jaar door specifieke geldverstrekkers als de overheid en een elektriciteitsbedrijf aan u wordt betaald.

Denk hierbij aan uw opgebouwde pensioen, uw lijfrente of bijvoorbeeld de teveel in rekening gebrachte kosten van een elektriciteitsbedrijf. De som van deze inkomsten bepaald de hoogte van een minilening die u kunt aanvragen. Echter is het belangrijk dat u beseft dat uw inkomen binnen het terugbetaal termijn moet passen. Ee
Lees verder Ľ

Bezoek Beste Minilening

7

Reviews en Ervaringen over Een Voordelige Lening

Een Voordelige Lening

Let op, geld lenen kost geld. Dit is de slogan waarmee kredietverstrekkers consumenten waarschuwen voor de kosten en verplichtingen die logischerwijze verbonden zijn aan het afsluiten van een lening. Maar dat wist u natuurlijk al. Een lening kost geld, in de vorm van rente, afsluitkosten, eventuele extra verzekeringen en de maandelijkse afbetaling.

Niet elke bank of kredietverstrekker hanteert echter gelijke voorwaarden en rentepercentages. Het is een kwestie van zoeken en u goed voor laten lichten om de lening of hypotheek te vinden die bij uw situatie past, waardoor u niet teveel betaalt
Lees verder Ľ

Bezoek Een Voordelige Lening

8

Reviews en Ervaringen over FX Krediet

FX Krediet

FX Krediet: Goedkoop lenen en leningen vergelijken

Goedkoop geld lenen? Vergelijk hier snel de actuele leenrentes van een doorlopend krediet of persoonlijke lening om ťcht voordelig te lenen. Vind alle informatie over de rentes en voorwaarden van een lening. Bereken hoeveel je kunt lenen en vraag in 2 stappen gratis offertes voor leningen aan om direct geld te lenen!
Lees verder Ľ

Bezoek FX Krediet

9

Reviews en Ervaringen over KredietDesk

KredietDesk

Personen die een lening wensen af te sluiten, zijn bij KredietDesk op het juiste adres. Bij dit bedrijf staan aspecten als persoonlijk, deskundig en betrouwbaar centraal. Er wordt niet alleen gekeken naar de persoonlijke wensen van de klant, maar bij het verstrekken van een lening wordt ook gekeken naar de persoonlijke en financiŽle situatie van de klant. Voorstellen van KredietDesk worden altijd afgestemd op specifieke situaties van de klant. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar wat het beste is voor de klant op dat moment, maar er wordt ook naar de toekomst gekeken.

Bij KredietDesk
Lees verder Ľ

Bezoek KredietDesk

10

Reviews en Ervaringen over Mini-Lening.org

Mini-Lening.org

Op de website van Mini-lening.org hebben personen de mogelijkheid om diverse mini leningen te vergelijken. De verschillen van dergelijke lening zitten vooral in de service kosten van de diverse aanbieders van mini leningen. De kosten komen over het algemeen neer op ongeveer 7.9% van het te lenen bedrag. Op deze manier wilt men de consumenten een beter beeld geven van de aanbieders van mini leningen en welke voorwaarden zij stellen. Men krijgt dus advies over mini leningen op deze site, waardoor men een beter keuze kan maken bij het afsluiten van een mini- lening.

Deze website weet haar ond
Lees verder Ľ

Bezoek Mini-Lening.org

11

Reviews en Ervaringen over Minigeldlening

Minigeldlening

Deze website word je aangeboden door Robino in samenwerking met pr9.nl. Het doel van deze website is informatie aanbieden over geld lenen, in het speciaal over de minilening. In principe vinden wij dat mensen er goed aan doen om geen geld te lenen. Het is altijd beter om geld te besparen of te sparen.

In onze samenleving is het echter bruikbaar geworden om juist wel geld te lenen. Veel mensen zijn hieraan gewend geraakt. We leven daarom in een wereld van schulden. Maar we leven ook in een wereld waarin veel mensen niet weten hoe ze met geld moeten omgaan of bijvoorbeeld aan eten moeten kome
Lees verder Ľ

Bezoek Minigeldlening

12

Reviews en Ervaringen over Minilening Zonder BKR Toetsing

Minilening Zonder BKR Toetsing

Met een minilening heb je de mogelijkheid om even snel wat geld te lenen, zodat je beter in staat bent een periode waarin het financieel net even iets minder gaat te kunnen overbruggen. Inmiddels is de minilening niet meer zonder BKR toetsing. Dit neemt niet weg dat je ondanks een BKR codering nog altijd geld kunt lenen met een minilening, want er wordt zeer soepel gekeurd.
Lees verder Ľ

Bezoek Minilening Zonder BKR Toetsing