Zakelijk Krediet

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over SwishFund

SwishFund

Home - Swishfund

Een zakelijk lening eenvoudig en snel! €3.000 - €250.000. Vrijblijvend aanvragen. Beoordeling binnen 24 uur. Geen ingewikkelde credit-checks.
Lees verder »

Bezoek SwishFund

2

Reviews en Ervaringen over B2 BusinessLening

B2 BusinessLening

Ben je als ondernemer toe aan wat meer financiële ademruimte? Wil je investeringen doen voor je onderneming om het productie proces te vergemakkelijk of om meer inkomsten te kunnen genereren, maar je komt wat kapitaal tekort? Dan ben je bij B2 Businesslening op het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk 100% gericht op de financiële ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen. Op deze manier kan men aan zijn of haar financiële behoeften voldoen.

Dit bedrijf weet als geen ander, dat bedrijven snel kunnen groeien en dat financieringen via de andere banken in veel gevallen niet mogel
Lees verder »

Bezoek B2 BusinessLening

3

Reviews en Ervaringen over SpotCap

SpotCap

Eigenschappen van een zakelijk krediet:

Criteria
Uw bedrijf komt in aanmerking als het minimaal 24 maanden actief is en een minimale jaaromzet van €200.000 genereert. Daarnaast dient u geregistreerd te zijn bij de Nederlandse Kamer van Koophandel.


Limiet
Wij verstrekken zakelijk krediet van €10.000 tot €250.000. Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot uw krediet en ontvangt u het opnamebedrag binnen één werkdag op uw bankrekening.

Looptijd en hertoetsing
Uw krediet is na goedkeuring 1 tot 3 maanden beschikbaar voor opname. Per leningLees verder »

Bezoek SpotCap

4

Reviews en Ervaringen over KredietVooruit

KredietVooruit

Bij KredietVooruit.nl werken ondernemers. Wij willen MKB-ondernemers vooruit helpen in het realiseren van groei, waardecreatie en het benutten van marktkansen. Op basis van vertrouwen in toekomstige pinbetalingen verstrekken we korte kredietlijnen. Dit doen we op een innovatieve en pragmatische manier waarbij we onszelf als organisatie continu verder willen ontwikkelen. KredietVooruit.nl is een product van SwishFund; een innovatieve financiële dienstverlener opgericht door ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. Op de manier die het beste bij hun past. We verstrekken
Lees verder »

Bezoek KredietVooruit

5

Reviews en Ervaringen over New10

New10

Zakelijke lening: binnen 15 minuten weten of je kunt lenen | New10

Bij New10 vraag je online een zakelijke lening aan. Rente vanaf 2,7%. Van € 5.000 tot 1 miljoen. Bv's, eenmanszaken en vof's. Bereken nu online.
Lees verder »

Bezoek New10

6

Reviews en Ervaringen over Qeld

Qeld

Bedrijfsleningen zonder gedoe

- Geen opstartkosten
- Geen verborgen kosten
- Geen vaste looptijd

4 van elke 5 banen worden gecreëerd met behulp van kleine ondernemers. Het MKB vormt de ruggengraat van onze economie. Voor ons zijn de kleine ondernemers niets minder dan helden die het respect en kansen verdienen om hun dromen waar te maken. Qeld is specialist in zakelijke leningen voor deze groep en heeft het makkelijk, veilig en simpel gemaakt voor het MKB om te groeien met de juiste financiering.
Lees verder »

Bezoek Qeld

7

Reviews en Ervaringen over FinancieringsGilde

FinancieringsGilde

Zakelijk lenen affiliate - Financieringsgilde

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past? En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn?

Dankzij uw onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Wij regelen de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. En dankzij onze collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.
Lees verder »

Bezoek FinancieringsGilde

8

Reviews en Ervaringen over BridgeFund

BridgeFund

Geld lenen zonder jaarcijfers - BridgeFund

BridgeFund bied jou als ondernemer snel zakelijk krediet tot €100.000. Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarverslagen en businessplannen. Binnen enkele minuten weet je of je in aanmerking komt voor een lening, dezelfde werkdag weet je hoeveel je kunt lenen.
Lees verder »

Bezoek BridgeFund

9

Reviews en Ervaringen over Atlantis Financiers

Atlantis Financiers

Atlantis Financiers - Financiering voor ondernemers

Op zoek naar financiering voor uw onderneming? Atlantis Financiers schakelt snel en deskundig. Passende financiering in elke situatie.
Lees verder »

Bezoek Atlantis Financiers

10

Reviews en Ervaringen over PIN Voorschot

PIN Voorschot

Home | PIN Voorschot

PIN Voorschot is een zakelijk krediet. De financiering is speciaal voor het MKB. Aanvragen is eenvoudig en er is persoonlijk contact. Aflossing is flexibel. Op deze wijze kan het MKB weer geld lenen en het weer toegang tot zakelijk krediet.
Lees verder »

Bezoek PIN Voorschot

11

Reviews en Ervaringen over OPR Bedrijfskrediet

OPR Bedrijfskrediet

OPR-Bedrijfskrediet - Snel en eenvoudig een online - €3.000–50.000 van 1 tot 12 maanden

``Een nieuw soort bedrijfslening! OPR-Bedrijfskrediet biedt leningen van €3.000–50.000 aan met looptijden van 1 tot 12 maanden. Vraag aan``
Lees verder »

Bezoek OPR Bedrijfskrediet

12

Reviews en Ervaringen over Yeaz

Yeaz

Yeaz! | Eenvoudig en snel zakelijk lenen tot € 50.000


Lees verder »

Bezoek Yeaz