U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u. Bij ons kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening, of leent u geld op basis van een doorlopend krediet of een WOZ krediet. kredieten

Persoonlijke lening

Personen die wat geld tekort komen en dringende aankopen moeten doen, hebben de mogelijkheid om een persoonlijke lening aan te vragen bij A- krediet. Met een dergelijke lening heeft men een vaste looptijd en een vaste rente. Men spreekt hierbij ook van te voren af hoeveel men wilt lenen en wanneer men de lening afgelost wilt hebben. Men heeft meestal de mogelijkheid om een persoonlijke lening binnen zes en honderdtachtig maanden af te lossen. Men hierbij ook de mogelijkheid om een langere termijn af te spreken met A- krediet in gevallen waar men bijvoorbeeld geld leent om zijn of haar huis te verbouwen. De hoogte van het bedrag dat men kan lenen, hangt meestal af van de inkomsten en de vaste lasten van de klant.


Doorlopend krediet

Bij A- krediet heeft men ook de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten. In dit geval wordt een maximum leenbedrag afgesproken met de klant. Binnen dat maximum mag men dan zelf bedragen opnemen en in maandelijkse termijnen weer aanvullen en of aflossen. De hoogte van het bedrag en de frequentie van geldopname, ligt geheel aan de klant. Met een doorlopend krediet heeft men wel altijd geld op zak. Voor een dergelijke krediet betaald de klant in feite alleen rente over het opgenomen bedrag van het toegestane maximum. Klanten lossen hun doorlopend krediet in maandelijkse termijnen af. Men lost in termijnen het geleende bedrag alsook de bijbehorende variabele rente. Klanten hebben de mogelijkheid om ook zelf vaste maandelijkse aflostermijnen te bepalen. De looptijd van de lening blijft echter variabel, omdat dit bedrag afhangt van de rentestand en het bedrag, dat reeds is opgenomen geworden door de klant. Men kan ook zonder extra kosten het geleende bedrag extra aflossen.


Eigen huis krediet

Personen hebben ook de mogelijkheid om een Eigen huis krediet c.q. huiseigenaar doorlopend krediet oftewel WOZ krediet aan te vragen bij A- krediet. Deze vorm van kredietverstrekking komt overeen met een doorlopend krediet. Echter betaald de klant een lagere (variabele) rente voor dit krediet. Klanten die over een koopwoning beschikken, hebben dus de mogelijkheid om een 'eigen huis krediet' af te sluiten bij A- krediet tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor dit krediet betaald men alleen de rente over het opgenomen bedrag van het toegestane maximum. Men heeft hierbij de discretie om zelf te bepalen of men het bedrag in een keer of in delen opneemt. Het geleende bedrag lost men af in maandelijkse vooraf afgesproken termijnen. In het afgeloste bedrag wordt ook de bijbehorende variabele rente berekend. Klanten bepalen zelf in hoeveel termijnen zij het geleende bedrag kunnen en wensen terug te betalen.


Creditcard

Personen die bijvoorbeeld een vakantie plannen, krijgen vaak te maken met rekeningen, die vooraf betaald moeten worden. Men kan hierbij denken aan hotel boekingen, tickets aankopen, auto's huren en nog veel meer. In dergelijke gevallen is het heel handig om betalen te doen middels een creditcard. Bij A- krediet hebben klanten de mogelijkheid om een persoonlijke creditcard aan te vragen. Dit biedt de klant nationaal als internationaal meer financiële ruimt om betalingen te kunnen verrichten. Na de betalingen verricht te hebben en of aankopen gedaan te hebben, kan men het aankoopbedrag in maandelijkse termijnen terugbetalen. Men heeft hierbij ook de mogelijkheid om een limiet in te laten stellen op de creditcard. Bij A- krediet betalen klanten jaarlijks een vastbedrag voor de creditcard. Daarnaast moet men ook maandelijks het vooraf gefinancierde bedrag terug betalen. Indien men dit bedrag voor de afgesproken termijn van de aanbieder betaald, dan voorkomt men een boete of het betalen van rente. Men betaald vaak ook rente, nadat men het openstaande saldo in termijnen heeft terugbetaald of als men een bepaald bedrag overmaakt van de creditcard naar de eigen bankrekening. Gebruikt men de creditcard vaak en lost men de openstaande bedragen niet maandelijks af, dan kan men ook een persoonlijke lening en of doorlopend krediet aanvragen. Dit komt de klant voordeliger uit want de rente over het geleende bedrag met een creditcard ligt vaak relatief hoger.


Contact gegevens

A-Krediet Parkweg 121 6717 HP Ede 0318 452 452 Openingstijden: Ma: 09:00 - 18:00 Di: 09:00 - 18:00 Wo: 09:00 - 18:00 Do: 09:00 - 18:00 Vr: 09:00 - 18:00 Za: Gesloten Zo: Gesloten


A-Krediet Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over A-Krediet.

Bezoek A-Krediet

Schrijf een review