In het geval, dat u geen schulden heeft, maar ook geen baan, dan is een minilening zonder loonstrook de ideale oplossing voor u. Hierbij leent u geld, wat later in het jaar door specifieke geldverstrekkers als de overheid en een elektriciteitsbedrijf aan u wordt betaald. Denk hierbij aan uw opgebouwde pensioen, uw lijfrente of bijvoorbeeld de teveel in rekening gebrachte kosten van een elektriciteitsbedrijf. De som van deze inkomsten bepaald de hoogte van een minilening die u kunt aanvragen. Echter is het belangrijk dat u beseft dat uw inkomen binnen het terugbetaal termijn moet passen. Een minilening is namelijk zeer strikt wanneer het gaat om terugbetalen. Onthoudt goed: geld lenen kost geld.

Saldo dipje

Klanten van 'Beste Minilening' hebben de mogelijkheid om een 'saldo dipje' aan te vragen. Saldo dipje is een lening van 400 euro met een looptijd van 30 dagen. Hiervoor ontvangt de klant een factuur van 400 euro, welke na 30 dagen na uitbetaling van de lening verloopt. De rentepercentage voor deze lening bedraagt 13.99% en het totale bedrag dat men terug moet betalen bedraagt 404,32 euro. Klanten hebben de mogelijkheid om deze lening online aan te vragen. Hierbij moet men onder andere aangeven welke bedrag men wilt lenen en de looptijd. Er wordt ook gevraagd naar een geldige ID en een garantsteller. Na de bankrekening geverifieerd te hebben, kan de klant de aanvraag versturen naar 'beste minilening'. Nadat de lening goedgekeurd is geworden, wordt het bedrag binnen 24 uur gestort op het opgegeven bankrekeningnummer.


Geld lenen zonder BKR toetsing

Klanten hebben bij beste minilening de mogelijkheid om snel en eenvoudig extra geld te lenen zonder BKR toetsing. Dit kan men onder andere doen met een minilening van 'beste minilening'. Deze mogelijkheid zorgt ervoor, dat de klant in korte tijd kan beschikken over wat extra geld op zijn of haar rekening om bijvoorbeeld een rekening te betalen waarvoor men op dat moment wat geld tekort komt. Het lenen van geld zonder BKR toetsing is mogelijk omdat het in casu gaat om een minilening. Bij een minilening hebben de kredietverstrekkers in veel gevallen geen baat bij om de klant helemaal door te lichten. Dit zorgt er wel voor, dat de klant een hogere rente betaald voor een minilening dan hij of zij zou betalen voor bijvoorbeeld een hypotheek.


Minilening zonder loonstrook

Bij 'beste minilening' hebben klanten ook de mogelijkheid om een lening af te sluiten zonder een loonstrook over te leggen. Het kan wel eens voorkomen, dat men onverwachts zonder werk komt te zitten en dat men juist op dat moment ook nog de huur moet betalen of dringende inkopen moet doen. In dit geval komt een minilening zonder loonstrook de klant goed van pas. In dit geval kan men een dergelijke lening eenvoudig aanvragen bij een online aanbieder door aan te geven welke speciale kredietverstrekkers de klant in de toekomst nog geld zullen verstrekken. Men kan hierbij denken aan een opgebouwde pensioen, lijfrente of als een tegoed bijvoorbeeld nog verrekend moet worden. Naast deze mogelijkheden, kan men ook een lening afsluiten door anderen garant te laten staan. De persoon die garant staat moet wel een loonstrook kunnen overleggen en moet in staat zijn de lening te kunnen betalen in geval de klant dit niet kan doen.


Spoed minilening

Bij 'beste minilening' hebben personen ook de mogelijkheid om een spoed minilening aan te vragen. Het kan wel eens voorkomen, dat men de maandrekening voor gas en of elektra nog moet betalen of dat men te maken krijgt met onvoorziene kosten en dat men juist op dat moment wat krapjes bij kas zit. In dit geval is een spoed minilening de beste oplossing. Bij beste minilening is het mogelijk om binnen een kwartier een minilening met spoed en zonder BKR toetsing aan te vragen zonder vast te zitten aan hoge kosten en voorwaarden. Bij een spoed minilening heeft de klant als voordeel, dat men niet alleen zonder BKR geld kan lenen, maar dat de lening ook nog rentevrij is. De enige kosten bij zo een lening zijn de administratiekosten en de aflossing aan het eind van de looptijd. Een voorwaarde bij het sluiten van een minilening is wel, dat een kennis of familielied garant moet staan voor de lening.


Beste Minilening Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Beste Minilening.

Bezoek Beste Minilening

Schrijf je eigen review