Auto Krediet Nederland

Financial lease is het zakelijk leasen van een auto waarbij je direct economisch eigenaar bent. Autokan maakt het zakelijk aanschaffen van een auto zonder groot investeringsbedrag voor jou mogelijk. Door te kiezen voor een financial lease auto kies je voor mobiliteit binnen jouw bedrijf terwijl je ook door kan blijven investeren in het bedrijf. Financial lease via Autokan is zowel mogelijk voor MKB als ZZP'ers.

Financial lease auto vinden via Autokan? Via onze module bovenin vind je de geschikte financial lease bedrijfs- of personen auto. Ons aanbod is zowel beschikbaar voor ZZP'ers en MKB'ers die financial leasing zoeken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel voor jouw nieuwe zakelijke financial lease auto


Auto lening

Personen die van plan zijn om een nieuwe auto aan te schaffen, maar wat geld tekort komen, hebben de mogelijkheid om een lening af te sluiten hiervoor bij Auto Krediet Nederland. Bij dit bedrijf kan de klant een keuze maken uit verschillende financieringsmogelijkheden. De klant is hierbij verzekerd van een verantwoorde kredietverstrekking, een lage rente, lage maandlasten, discretie en transparantie. Daarnaast heeft men een keuze uit diverse kredietverstrekkers en kan men rekenen op een uitstekende nazorg gedurende de gehele looptijd.


Doorlopend krediet

Klanten hebben de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten bij Auto Krediet Nederland. Dit is namelijk een kredietvorm waarbij men tot een afgesproken limiet onbeperkt geld kan opnemen. Deze vorm van krediet komt klanten heel goed uit als zijn niet van te voren weten hoeveel geld zij uiteindelijk nodig zullen hebben voor het verbouwen van een woning of de aanschaf van een nieuwe auto. Klanten hebben hierbij de mogelijkheid om boetevrij hun lening geheel of gedeeltelijk extra af te lossen. Men heeft verder de mogelijkheid om te kiezen voor een maandelijkse incasso van 1%, 1.5% of 2% van het afgesproken limietbedrag. Klanten hebben ook de mogelijkheid om het afgeloste leenbedrag ook wederom op te nemen.


Persoonlijke lening

Klanten hebben ook de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten bij Auto Krediet Nederland. In dit geval betaald de klant maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing over een vastgestelde c.q. afgesproken looptijd. De looptijd ligt meestal tussen de 12 en 12 maanden. Dit hangt natuurlijk ook af van de hoogte van het te lenen bedrag. Bij een persoonlijke lening weet men precies hoeveel men leent, hoe lang de lening loopt, hoeveel rente men betaald en wanneer men de totale lening heeft afgelost. Men heeft dus meer zekerheid bij deze vorm van geld lenen. Een persoonlijke lening is echter minder flexibel dan een doorlopend krediet. Klanten kunnen het afgeloste bedrag niet wederom opnemen na een bepaalde tijd. Deze vorm van lening is vooral geschikt voor personen, die van te voren weten hoeveel geld zij nodig hebben en wensen te lenen. Bij een persoonlijke lening is de rente vaak ook hoger, dan bij een doorlopend krediet.


Lenen met restwaarde

Bij Auto Krediet Nederland hebben klanten ook de mogelijkheid om te lenen met restwaarde. In dit geval betaald men per maand een bepaald bedrag aan rente en aflossing. Men kan er ook voor kiezen om het geleende bedrag of een deel daarvan in een keer terug te betalen aan het einde van de looptijd. Gedurende de looptijd van de lening, betaald de klant wel rente over het geleende bedrag. Deze vorm van financieren c.w. lenen wordt veel gebruikt in de auto-, motoren- en caravanbranche. Aan het einde van de looptijd van de lening kan men namelijk het aangeschafte goed inruilen om de restwaarde te voldoen. Men kan daarnaast ook weer investeren in een nieuwe auto en of caravan. Echter mag het te financieren bedrag nooit hoger zijn dan de aanschaf van het object. De ingebouwde restwaarde zorgt ervoor, dat klanten lagere maandlasten hebben. Men kan verder het geleende bedrag vervroegd aflossen, het gekochte goed c.q. object inruilen en de restwaarde door financieren. Men kan de restwaarde ook inlossen zonder verdere kosten.


Contact gegevens

Adresgegevens: Hoogveen 3-5 9501 XK Stadskanaal Voor contractafhandelingen kunnen klanten de stukken opsturen naar: Hoogveen 3-5 ​9501 XK Stadskanaal Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur. Online 7 dagen per week. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Auto Krediet Nederland via het nummer 0852732312. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


Autokan Reviews

    geen nut

    Heb nu al twee keer een aanvraag gedaan en echt helemaal niks vernomen niet via mail en ook niet via de telefoon

    Sterke punten
    Geen

Bezoek Autokan

Schrijf een review