Kredietverstrekkers

Krediet Groep Nederland

10 Reviews

Heb je wat extra financiele ruimte nodig? Ben je genoodzaakt om aan het einde van de maand extra uitgaves te maken en kom je wat geld tekort? Dan ben je bij Krediet Groep Nederland op het juiste adres. Hier kun je betrouwbaar en vertrouwd geld lenen.Lees verder »
Kredietconcurrent

4 Reviews

Geld lenen kost altijd geld, het is daarom goed om de goedkoopst mogelijke lening te kiezen met lage maandlasten. Deze vindt u hier bij Kredietconcurrent. Wij bieden u een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden zodat u hier verder geen omkijkLees verder »
Leningen.nl

Geld Lenen | Vanaf 3,6% Rente | Direct Online Geld Lenen

Geld lenen? ✓ Kies op Leningen.nl de beste lening voor jouw persoonlijke situatie ✓ Vanaf 3,6% ✓ Dé expert in leningen ✓ in 4 stappen de beste lening.

Lees verder »
Santander

1 Review

Op zoek naar een betrouwbare Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet? Santander biedt u twee betrouwbare leningen met lage termijnbedragen tegen een lage rente. Maak nu uw keuze voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. LeningenLees verder »
Lender & Spender

1 Review

Personen die een persoonlijke lening willen afsluiten, kunnen het beste terecht bij Lender & Spender. Dit bedrijf is namelijk een innovatieve aanbieder van consumentenleningen. Men heeft daarbij als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudLees verder »
De Nederlandse Kredietmaatschappij

1 Review

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft u de mogelijkheid om geheel discreet, eenvoudig, transparant, foutloos en vooral voordelig een lening afsluiten wanneer het u het beste uit komt. Dit is mogelijk door de optimale online dienstverlening Lees verder »
De Leningmakelaar

De Leningmakelaar is een landelijk opererende intermediair op het gebied van consumptieve leningen. Op basis van het aanbod van grote geldverstrekkers, kan ingespeeld worden op de vraag van de klanten. Men kan via de Leningmakelaar snel en makkelijk Lees verder »
Qredits

29 Reviews

Qredits Microfinanciering Nederland | Qredits Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met kredieten tot € 250.000, persoonlijk coaching en tools.Lees verder »
Kapitaal Op Maat

25 Reviews

Crowdfunding - Kapitaal Op Maat Crowdfunding bij Kapitaal Op Maat staat voor hoog rendement tegen lage kosten. Ontdek het crowdfunding en crowdfinancing platform van Nederland.Lees verder »
Qander

19 Reviews

Qander: verantwoord lenen en betalen Qander is een bankonafhankelijke organisatie en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in financiële producten en diensten. Qander verstrekt doorlopende kredieten en persoonlijke leningen via deskundige tussenpersLees verder »
Becam

12 Reviews

Becam behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar personen terecht kunnen voor het lenen van geld. De missie van Becam is dan ook om leningen goedkoper en verantwoord aan te bieden aan klanten c.q. af te sluiten. Daarnaast worden de lLees verder »
A-Krediet

11 Reviews

U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voLees verder »
InterBank

8 Reviews

Bij Interbank wordt lenen begrijpelijk gemaakt voor klanten. Bij het afsluiten van een lening, gaan klanten een financi�le verplichting aan. Het is dan ook verstandig om goed na te gaan welke lening men afsluit en welke voorwaarden daarvoor geld

Lees verder »
One Planet Crowd
Fast Online Credit

7 Reviews

Persoonlijke lening, snelle en veilige lening aan huis | Fast Online Credit Persoonlijke leningen, hypotheken, autoleningen, studieleningen. Onze leningen zijn gericht op particulieren en zijn snel en veilig.

Lees verder »
Symbid

7 Reviews

Bij Symbid wordt durfkapitaal toegankelijk gemaakt voor ambitieuze ondernemers. Ambitieuze ondernemers hebben hier de mogelijkheid om hun plannen aan tienduizenden crowdfunders en professionele investeerders te presenteren. Deze crowdfunders investerLees verder »
Alpha Credit

6 Reviews

Alpha Credit behoort tot een van de top Nederlandse kredietverstrekkers en is ook 100% dochter van de ABN AMRO bank. Bij Alpha Krediet zijn klanten namelijk terecht voor de aantrekkelijkste leningen. Daarnaast is men ook hier terecht voor een financiLees verder »
Credivance

4 Reviews

Credivance behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar klanten terecht kunnen voor het verantwoord afsluiten van diverse soorten van leningen. Een lening van dit bedrijf is een verantwoorde aanvulling op de hypotheek van een klant. MeLees verder »
Funding Circle

4 Reviews

Zakelijke kredieten | Funding Circle Nederland Innovatief zakelijk krediet ✔ Flexibel online ✔ Kredietbesluit binnen 48 uur ✔ Boetevrij vervroegd aflossen ✔ Vraag nu krediet aan bij Funding Circle Nederland! Lees verder »
Directa.nl

3 Reviews

Directa.nl is namelijk een onderdeel van Quander Consumer Finance BV, welke op haar beurt onderdeel is van de Chenavari Investment partners. Klanten kunnen bij Directa terecht voor het afsluiten van een persoonlijke lening en of doorlopend krediet. DLees verder »
Geldshop.nl

3 Reviews

Geldshop heeft als missie: 'leef met je hart, leen met je verstand'. Bij Geldshop.nl kunnen klanten namelijk terecht voor het afsluiten van leningen. Men kan geld nodig hebben voor de aankoop van een nieuwe auto, verbouwen van de woning of het volgen vLees verder »
Defam

2 Reviews

Bij Defam kunnen klanten terecht voor het afsluiten van diverse leningen. Dit bedrijf is al meer dan dertig jaar de kredietaanbieder in Nederland. Defam behoort dan ook tot een van de grootste bedrijven in Nederland, die leningen en kredieten verstreLees verder »
Leenservice Nederland

2 Reviews

Leenservice Nederland is namelijk een initiatief van Findio. Personen die wat geld tekort komen en van plan zijn om een lening af te sluiten, kunnen in dit geval het best terecht bij Leenservice Nederland. Hier kan men onder andere een persoonlijke lLees verder »
A1B Krediet

1 Review

A1B Krediet is onderdeel van A1B Adviesgroep, intermediair op het gebied van kredieten en verzekeringen. Wij adviseren u bij het vinden van een passend product en wij bemiddelen in de afsluiting daarvan. Uw aanvraag is bij ons in goede handen omdat Lees verder »
Ambtenarenlening

1 Review

Ambtenarenlening is de Nederlandse kredietverstrekker waar ambtenaren en semi- ambtenaren terecht kunnen voor het afsluiten van een voordelige lening. Over het algemeen is gebleken, dat ambtenaren en semi- ambtenaren een betere betalingsmentaliteit hLees verder »