Kredietverstrekkers

Krediet Groep Nederland

Heb je wat extra financiele ruimte nodig? Ben je genoodzaakt om aan het einde van de maand extra uitgaves te maken en kom je wat geld tekort? Dan ben je bij Krediet Groep Nederland op het juiste adres. Hier kun je betrouwbaar en vertrouwd geld lenen.Lees verder »
De Nederlandse Kredietmaatschappij

2 Reviews

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft u de mogelijkheid om geheel discreet, eenvoudig, transparant, foutloos en vooral voordelig een lening afsluiten wanneer het u het beste uit komt. Dit is mogelijk door de optimale online dienstverlening Lees verder »
Kredietconcurrent

2 Reviews

Geld lenen kost altijd geld, het is daarom goed om de goedkoopst mogelijke lening te kiezen met lage maandlasten. Deze vindt u hier bij Kredietconcurrent. Wij bieden u een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden zodat u hier verder geen omkijk

Lees verder »
Leningen.nl

Geld Lenen | Vanaf 3,6% Rente | Direct Online Geld Lenen

Geld lenen? ✓ Kies op Leningen.nl de beste lening voor jouw persoonlijke situatie ✓ Vanaf 3,6% ✓ Dé expert in leningen ✓ in 4 stappen de beste lening.

Lees verder »
Santander

1 Review

Op zoek naar een betrouwbare Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet? Santander biedt u twee betrouwbare leningen met lage termijnbedragen tegen een lage rente. Maak nu uw keuze voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. LeningenLees verder »
Lender & Spender

Personen die een persoonlijke lening willen afsluiten, kunnen het beste terecht bij Lender & Spender. Dit bedrijf is namelijk een innovatieve aanbieder van consumentenleningen. Men heeft daarbij als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudLees verder »
Kapitaal Op Maat

25 Reviews

Crowdfunding - Kapitaal Op Maat Crowdfunding bij Kapitaal Op Maat staat voor hoog rendement tegen lage kosten. Ontdek het crowdfunding en crowdfinancing platform van Nederland.Lees verder »
Qander

24 Reviews

Qander is een website die het voor gebruikers mogelijk maakt om online hun zaken te regelen. Met de website kan men in één oogopslag alle informatie over hun producten bekijken en gemakkelijk hun gegevens wijzigen. Het aanvragen van een

Lees verder »
Becam

12 Reviews

Becam is een bedrijf dat zich richt op het verlagen van de kosten van bestaande leningen voor particulieren en zelfstandigen. Dit doen zij door middel van het oversluiten van deze leningen naar gespecialiseerde banken die consumptief krediet aanbiede

Lees verder »
InterBank

11 Reviews

Bij Interbank wordt lenen begrijpelijk gemaakt voor klanten. Bij het afsluiten van een lening, gaan klanten een financi�le verplichting aan. Het is dan ook verstandig om goed na te gaan welke lening men afsluit en welke voorwaarden daarvoor geld

Lees verder »
Qredits

10 Reviews

Qredits Microfinanciering Nederland | Qredits Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met kredieten tot € 250.000, persoonlijk coaching en tools.Lees verder »
One Planet Crowd
Symbid

8 Reviews

Bij Symbid wordt durfkapitaal toegankelijk gemaakt voor ambitieuze ondernemers. Ambitieuze ondernemers hebben hier de mogelijkheid om hun plannen aan tienduizenden crowdfunders en professionele investeerders te presenteren. Deze crowdfunders investerLees verder »
Fast Online Credit

7 Reviews

Persoonlijke lening, snelle en veilige lening aan huis | Fast Online Credit Persoonlijke leningen, hypotheken, autoleningen, studieleningen. Onze leningen zijn gericht op particulieren en zijn snel en veilig.

Lees verder »
Alpha Credit

6 Reviews

Alpha Credit behoort tot een van de top Nederlandse kredietverstrekkers en is ook 100% dochter van de ABN AMRO bank. Bij Alpha Krediet zijn klanten namelijk terecht voor de aantrekkelijkste leningen. Daarnaast is men ook hier terecht voor een financiLees verder »
Credivance

4 Reviews

Credivance behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar klanten terecht kunnen voor het verantwoord afsluiten van diverse soorten van leningen. Een lening van dit bedrijf is een verantwoorde aanvulling op de hypotheek van een klant. MeLees verder »
Nederlands Krediet Collectief

4 Reviews

Geld Lenen - van Advies tot ZZP Lening Nederlands Krediet Collectief is de meest uitgebreide website over geld lenen. Naast gerichte informatie kan je zelf verschillende relevante berekeningen maken.Lees verder »
Directa.nl

3 Reviews

Directa.nl is namelijk een onderdeel van Quander Consumer Finance BV, welke op haar beurt onderdeel is van de Chenavari Investment partners. Klanten kunnen bij Directa terecht voor het afsluiten van een persoonlijke lening en of doorlopend krediet. DLees verder »
Defam

2 Reviews

Bij Defam kunnen klanten terecht voor het afsluiten van diverse leningen. Dit bedrijf is al meer dan dertig jaar de kredietaanbieder in Nederland. Defam behoort dan ook tot een van de grootste bedrijven in Nederland, die leningen en kredieten verstreLees verder »
Freo

2 Reviews

Freo is een handelsnaam van De Lage Landen Financiering B.V., een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland en een onderdeel Rabobank Groep. De Lage Landen is al sinds 1969 actief in de financiële wereld en heeft met Freo een erva

Lees verder »
A1B Krediet

1 Review

A1B Krediet is onderdeel van A1B Adviesgroep, intermediair op het gebied van kredieten en verzekeringen. Wij adviseren u bij het vinden van een passend product en wij bemiddelen in de afsluiting daarvan. Uw aanvraag is bij ons in goede handen omdat Lees verder »
Ambtenarenlening

1 Review

Ambtenarenlening is de Nederlandse kredietverstrekker waar ambtenaren en semi- ambtenaren terecht kunnen voor het afsluiten van een voordelige lening. Over het algemeen is gebleken, dat ambtenaren en semi- ambtenaren een betere betalingsmentaliteit hLees verder »
Amstelgeld

1 Review

Amstelgeld is een van de Nederlandse kredietverstrekkers, die jarenlange ervaring heeft als het gaat om leningen en verzekeringen. Dit bedrijf is een landelijk werkende financiële dienstverlener, waar personen terecht kunnen voor de meest gunstig moLees verder »
Bankr

1 Review

Snel Geld Lenen » 8 Aanbieders met óf zonder BKR (2019) » Bankr Snel geld lenen kan binnen 10 minuten online. Eenvoudig via Bankr.nl. Ontvang direct offertes met vandaag nog akkoord op je aanvraag, met of zonder bkr.Lees verder »
Findio

1 Review

Personen die onvoorzien uitgaven hebben of die van plan zijn een lening af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe auto of het verbouwen van zijn of haar woning, kunnen bij Findio terecht voor het afsluiten van een voordelige lening. Findio is namLees verder »