• LENING - Review over A-Krediet

    Particuliere lening Vandaag de dag, bijna in veel openbare plaatsen vindt u lakens met een aankondiging van particuliere kredietverstrekkers die potentiële kredietnemers gunstige voorwaarden bieden uitbetaling. Het moet worden begrepen dat in de meeste van deze advertenties zijn "nep", fictie en misleiding, maar er zijn verantwoordelijke en fatsoenlijke investeerders die bereid zijn om een echte lening van een particulier. Waar vindt u zo ' n geldschieter en hoe niet betrapt worden door boeven? neem contact met ons op: [email protected] Call of whatsapp : +33 752 998 616 Dank u voor uw aandacht.

    Door mike op 6 juli 2020 Reageer
  • Sky World-lening Firma, we verstrekken leningen tegen een rente van 3%. [email protected] Goedendag meneer / mevrouw. Wij zijn een particuliere onderneming en wij bieden leningen tegen lage rentetarieven bij het bepalen van het bedrag van de lening is tussen 100 miljoen lening voorzieningen van $ 1.000 dollar lening voor bedrijfsontwikkeling: concurrentievermogen rand / bedrijf. We bieden verschillende soorten leningen aan * Persoonlijke leningen (beveiligd en ongedekt) * Zakelijke leningen (beveiligd en ongedekt) * Consolidatielening Geen kosten vooraf. We danken u dat u de tijd heeft genomen om deze advertentie te lezen. Voor meer informatie en vragen kunt u ons vandaag een e-mail sturen [email protected] [email protected] Sarah Williams.

    Door SARAH WILLIAMS op 4 juli 2020 Reageer
  • LENING - Review over A-Krediet

    Leningaanbod en projectfinanciering U bent een bedrijfsleider, een particuliere investeerder of, beter nog, een persoon die snelle financiering nodig heeft in een bepaalde situatie. Wij kunnen u een online lening aanbieden in 48 uur tegen een tarief van 3% per jaar voor een maximale periode van 40 jaar. Uw tevredenheid is onze opluchting. Neem contact met ons op als je iets nodig hebt. E-mail: [email protected] Hartelijk...

    Door mike op 3 juli 2020 Reageer
  • Vandaag, 2 juli, na een week stilte ineens weer 2 "positieve" reviews. Gepost 6 minuten na elkaar. Opvallend.

    Door R. S. op 2 juli 2020 Reageer
  • Zeer goed investeringsplatform met echt leuke projecten.
    vriendelijke groeten

    Door Marjan op 2 juli 2020 Reageer
  • Kapitaal op maat-medewerkers zijn zeer communicatief en toegankelijk, gebruikersinterface is vriendelijk en snel. Ik kan ze zeker aanraden.

    Door Jochem V op 2 juli 2020 Reageer
  • Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: ([email protected]) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort . Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: ([email protected]) Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes. Uw, Elodie Yannick.

    Sterke punten
    Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: ([email protected]) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort . Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: ([email protected]) Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes. Uw, Elodie Yannick.

    Zwakke punten
    Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: ([email protected]) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort . Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: ([email protected]) Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes. Uw, Elodie Yannick.

    Door Elodie Yannick op 2 juli 2020 Reageer
  • Heeft u een lening nodig tegen een zeer laag tarief van 2%? wij verstrekken woningkrediet, zakelijke lening, elke vorm van lening Geïnteresseerd, neem contact met ons op per e-mail: [email protected] of WhatsApp: +15167013905 voor meer informatie

    Sterke punten
    loan

    Zwakke punten
    Heeft u een lening nodig tegen een zeer laag tarief van 2%? wij verstrekken woningkrediet, zakelijke lening, elke vorm van lening Geïnteresseerd, neem contact met ons op per e-mail: [email protected] of WhatsApp: +15167013905 voor meer informatie

    Door Arnoid Weman op 1 juli 2020 Reageer
  • Goede dag, Met spoed op zoek naar een lening? Wilt u uw rekeningen betalen en onroerend goed kopen (investeringsleningen) / bouwlening? Ik kan u een 24-uurs goedkeuring van de lening garanderen. Wij zijn een investeringsmaatschappij van wereldklasse die allerlei financiële diensten aanbiedt met flexibele terugbetalingsvoorwaarden en een tijdige sluiting. Neem contact met ons op via e-mail voor gedetailleerde informatie. E-mail [email protected] Dank u.

    Door Eric Lenders op 1 juli 2020 Reageer
  • Sky World loan Firm, we verstrekken leningen tegen een rente van 3%. [email protected] Goedendag meneer / mevrouw. Wij zijn een particuliere onderneming en wij bieden leningen tegen lage rentetarieven bij het bepalen van het bedrag van de lening is tussen 100 miljoen lening voorzieningen van $ 1.000 dollar lening voor bedrijfsontwikkeling: concurrentievermogen rand / bedrijf. We bieden verschillende soorten leningen aan * Persoonlijke leningen (beveiligd en ongedekt) * Zakelijke leningen (beveiligd en ongedekt) * Consolidatielening Geen kosten vooraf. We danken u dat u de tijd heeft genomen om deze advertentie te lezen. Voor meer informatie en vragen kunt u ons vandaag een e-mail sturen [email protected] [email protected] Sarah Williams.

    Door SARAH WILLIAMS op 30 juni 2020 Reageer
  • LENING - Review over A-Krediet

    Hallo, heb je financiële steun nodig? Heb je een lening nodig? Ik ben Susan Benson van Sunshine Financial Group. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur. Wij verlenen allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere). Wij verstrekken zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen tegen een betaalbare rente van 3% per jaar. Voor meer informatie over onze service kunt u ons gewoon schrijven via mail: [email protected] of ons rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp of Telegram via: +447903159998 en ontvang direct een reactie. Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is. Met wat er over de hele wereld gebeurt, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen, sommigen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen. We kunnen u helpen met een oplossing voor uw financiële uitdagingen, schrijf gewoon naar mijn kantoor en we helpen u met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld met financiële problemen te maken hebben gehad. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft, onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit. Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via: E-mail: ([email protected]) OF; WhatsApp: +447903159998 U kunt altijd en overal naar ons schrijven. 2020 © ️Alle rechten voorbehouden

    Door SUSAN BENSON op 29 juni 2020 Reageer
  • LENING - Review over A-Krediet

    Goedenavond. Ik bied u mijn diensten van leningen en Investeringen tussen individuen voor al uw lening behoeften op alle gebieden . Neem contact met mij op voor meer informatie over de voorwaarden voor het verstrekken van leningen . Mail :[email protected] Dankzij

    Door chrystina op 28 juni 2020 Reageer
  • lening - Review over A-Krediet

    Ik ben zo blij dat ik een lening van 2% rente heb gekregen van een geldschieter die me helpt met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening van $ 80.000,00 kreeg. Ik heb een andere dienst geprobeerd, maar ik kon nooit een lening krijgen van die dienst. sommigen van hen zullen me vragen om veel documenten in te vullen en aan het eind van de dag zal het niet goed aflopen. maar ik ben blij na het voldoen aan Payday-leningen, ik kon mijn lening van $ 80.000,00 krijgen nu mijn bedrijf goed gaat en ik wil jullie dit allemaal laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening terug die ik van het bedrijf heb gekregen (flitskredieten), neem contact met hen op als dat nodig is, via e-mail: {[email protected]} of whatsapp op: +13479806601 voor meer informatie bedankt.

    Door williams op 28 juni 2020 Reageer
  • LENING - Review over A-Krediet

    Leningaanbod en projectfinanciering U bent een bedrijfsleider, een particuliere investeerder of, beter nog, een persoon die snelle financiering nodig heeft in een bepaalde situatie. Wij kunnen u een online lening aanbieden in 48 uur tegen een tarief van 3% per jaar voor een maximale periode van 40 jaar. Uw tevredenheid is onze opluchting. Neem contact met ons op als je iets nodig hebt. E-mail: [email protected] Hartelijk...

    Door mike op 25 juni 2020 Reageer
  • LENING - Review over A-Krediet

    Leningaanbod en projectfinanciering U bent een bedrijfsleider, een particuliere investeerder of, beter nog, een persoon die snelle financiering nodig heeft in een bepaalde situatie. Wij kunnen u een online lening aanbieden in 48 uur tegen een tarief van 3% per jaar voor een maximale periode van 40 jaar. Uw tevredenheid is onze opluchting. Neem contact met ons op als je iets nodig hebt. E-mail: [email protected] Hartelijk...

    Door mike op 25 juni 2020 Reageer
  • Helemaal eens met de negatieve reviews. Advies: klachten blijven indienen bij de AFM en schade, ontstaan door de lakse houding van KOM, verhalen via het Kifid. Aanpakken die waardeloze tent. Het is dat 1 ster het minimum is, maar zelfs dat is er nog 1 teveel.

    Sterke punten
    Geen

    Door R. S. op 24 juni 2020 Reageer
  • Het valt wel erg op om zoveel positieve revieuws sinds korte tijd bij een werkelijk heel slecht platform te zien. Triest dat je zo probeert om beter te lijken dan je .bent. Voor mij laten ze in werkelijkheid zien hoe beroerd ze funtioneren. Ik ben het met de vorige revieuw eens dat het echt heel slecht gesteld is met de communicatie en slechte projecten die andere platform nooit willen presenteren. Voorbeelden te over van zekerheden die achteraf totaal niet klopten. Echt geloof me na 5jaar ervaring nooit aan beginnen. De positieve revieuws worden door hun zelf geschreven om het rapportcijfer te verhogen. Ik zit bij verschillende platforms en ben zo langzamerhand een ervaren belegger en mijn advies luidt : Nooit aan beginnen.

    Sterke punten
    Mond houden en vooral niet communiceren. Bijna knap hoe je dat voor elkaar krijgt en heel lang kunt volhouden. Hoe lang nog?

    Zwakke punten
    Niet communiceren-slechte projecten met schijn zekerheden. Alle vrijheid voor wanbetalers, er wordt nooit in gegrepen.

    Door godthelp op 24 juni 2020 Reageer
  • Hele zwakke portefeuille, van mijn 3 projecten zijn er 2 waarbij al maanden geen geld of nieuws. Communicatie ronduit slecht, vage toezeggingen over stichting zekerheden, dit lijkt soort smoesje om geen updates meer te hoeven plaatsen. Even de cijfers: 3K geinvesteerd, vrees dat ik 1,4K nooit meer terugzie, en bedankt.

    Sterke punten
    Liegen en bedriegen

    Zwakke punten
    Eerlijkheid, transparantie

    Door R op 24 juni 2020 Reageer
  • Dit platform werkt goed, het is een beetje zoeken maar het lukt wel eens je ermee vertrouwd bent. Wat fijn is is dat er mails worden gestuurd als er nieuwe aanbiedingen zijn. Het zou misschien een idee zijn om wat meer mailtjes te krijgen met betrekking tot lopende projecten

    Door Hamze Y op 24 juni 2020 Reageer
  • Prima onderneming, die functioneert als een goed platform en die de administratieve procedures prima op orde heeft.

    Door Hendrike op 24 juni 2020 Reageer
  • Hallo dames en heren Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking (lening)? Veel mensen worden geconfronteerd met voortijdige financiële uitdagingen en de meesten van hen kunnen vanwege hun hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld / inkomen-ratio, lage kredietscore of om andere redenen geen aandelenleningen krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen. Als u een spoedlening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf en kunnen wij u helpen met een lening. We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan, beveiligde en ongedekte leningen en u kunt ook tot 20 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten. Voor meer informatie over ons kredietaanbod; hier zijn onze contactgegevens. Contact E-mail: [email protected] Contactnummer: +31642117819 (WhatsApp) Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Sterke punten
    Hallo, heeft u dringend behoefte aan financiële versterking (lening)? Als u een spoedlening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf en kunnen wij u helpen met een lening. Voor meer informatie over ons kredietaanbod; hier zijn onze contactgegevens. Contact E-mail: [email protected] WhatsApp: +31642117819

    Door Steve Hoffman op 23 juni 2020 Reageer
  • En ja hoor, weer een "positieve reactie". Wie even de moeite neemt om "alle 347 succesvol gefinancierde projecten" door te lopen en te turven, zal zien dat er met 65 projecten (ach, maar 18,7%) iets aan de hand is; failliet, betalingsachterstand e.d.. Dit percentage staat nog los van de projecten die vanwege de coronacrisis uitstel van betaling hebben gekregen. KOM blinkt volledig uit in slechte communicatie en niet of te laat ingrijpen bij wanbetaling. Ook de monitoring van lopende projecten is ver onder de maat. Ik heb inmiddels een duimendik dossier over deze toko bij de AFM liggen. NOOIT mee in zee gaan.

    Sterke punten
    Geen

    Door R. S. op 18 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • Overzichtelijk platform met afwisselende projecten. Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

    Door Maxime op 18 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • LENING - Review over A-Krediet

    Goedenavond. Zoekt u een noodlening ? Geachte heer, We zijn vastbesloten om u weer een glimlach te geven. Eh!!! nou, aarzel niet, want je zult alles hebben wat je nodig hebt om je activiteiten te hervatten, je projecten te realiseren wat dan ook wat u bent, uw terugbetalingsvoorwaarden zijn welkom. Aarzel niet om ons uw leningaanvraag te sturen. E-mail : [email protected] Hartelijk

    Door mike op 16 juni 2020 Reageer
  • LENING - Review over A-Krediet

    Goedenavond. Zoekt u een noodlening ? Geachte heer, We zijn vastbesloten om u weer een glimlach te geven. Eh!!! nou, aarzel niet, want je zult alles hebben wat je nodig hebt om je activiteiten te hervatten, je projecten te realiseren wat dan ook wat u bent, uw terugbetalingsvoorwaarden zijn welkom. Aarzel niet om ons uw leningaanvraag te sturen. E-mail : [email protected] Hartelijk

    Door mike op 16 juni 2020 Reageer