Auto Krediet Nederland

Auto Krediet Nederland is zoals de naam het al doet vermoeden, gespecialiseerd in het adviseren van leningen voor de aanschaf van auto's. Dit geldt zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Dit bedrijf beschikt namelijk over de verlichte vergunningen van de Autoriteit Financi�le Markten (AFM) en is dus zeer betrouwbaar om zaken mee te doen. Auto Krediet Nederland is namelijk klantgericht en advies gericht. Klanten kunnen dus rekenen op het beste advies als het gaat om het afsluiten van een autokrediet, een lening en of vragen met betrekking tot lopende leningen. In de voorfase wordt vooral gekeken naar het profiel van de klant, de persoonlijke en financi�le situatie en op basis daarvan wordt bepaald welke lening het beste bij de klant past. Hierbij worden de wensen van klanten ook meegenomen. Bij dit bedrijf kunnen klanten dus verantwoord en veilig geld lenen. Er wordt samengewerkt met gerenommeerde kredietverstrekkers en hierdoor kan voldaan worden aan de wensen van de klant. Bij Auto Krediet Nederland weten klanten ook altijd waar zij aan toe zijn. Men weet dus van te voren hoeveel men elke maand moet betalen voor de aflossing van een nieuwe auto. Gedurende de gehele looptijd betaald de klant dus een zelfde bedrag aan rente en aflossingen. Klanten hebben hierbij de mogelijkheid om zelf een looptijd te betalen. De looptijd wordt altijd aangepast aan de behoeften en de wensen van klanten. Auto Krediet Nederland heeft de mogelijkheid om ten alle tijden lage maandbedragen aan te bieden aan klanten. Dit bedrijf is alleen gespecialiseerd in het geven van advies voor het aangaan van leningen voor de aankoop van auto's. De bank gebruikt de auto als onderpand van de financiering om de risico�s zo laag mogelijk te houden. Dit ziet men dan ook direct terug in de maandbedragen. Bij dit bedrijf kunnen klanten onder andere terecht voor een doorlopend krediet, persoonlijke lening, huurkoop financiering en een financial lease.


Auto lening

Personen die van plan zijn om een nieuwe auto aan te schaffen, maar wat geld tekort komen, hebben de mogelijkheid om een lening af te sluiten hiervoor bij Auto Krediet Nederland. Bij dit bedrijf kan de klant een keuze maken uit verschillende financieringsmogelijkheden. De klant is hierbij verzekerd van een verantwoorde kredietverstrekking, een lage rente, lage maandlasten, discretie en transparantie. Daarnaast heeft men een keuze uit diverse kredietverstrekkers en kan men rekenen op een uitstekende nazorg gedurende de gehele looptijd.


Doorlopend krediet

Klanten hebben de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten bij Auto Krediet Nederland. Dit is namelijk een kredietvorm waarbij men tot een afgesproken limiet onbeperkt geld kan opnemen. Deze vorm van krediet komt klanten heel goed uit als zijn niet van te voren weten hoeveel geld zij uiteindelijk nodig zullen hebben voor het verbouwen van een woning of de aanschaf van een nieuwe auto. Klanten hebben hierbij de mogelijkheid om boetevrij hun lening geheel of gedeeltelijk extra af te lossen. Men heeft verder de mogelijkheid om te kiezen voor een maandelijkse incasso van 1%, 1.5% of 2% van het afgesproken limietbedrag. Klanten hebben ook de mogelijkheid om het afgeloste leenbedrag ook wederom op te nemen.


Persoonlijke lening

Klanten hebben ook de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten bij Auto Krediet Nederland. In dit geval betaald de klant maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing over een vastgestelde c.q. afgesproken looptijd. De looptijd ligt meestal tussen de 12 en 12 maanden. Dit hangt natuurlijk ook af van de hoogte van het te lenen bedrag. Bij een persoonlijke lening weet men precies hoeveel men leent, hoe lang de lening loopt, hoeveel rente men betaald en wanneer men de totale lening heeft afgelost. Men heeft dus meer zekerheid bij deze vorm van geld lenen. Een persoonlijke lening is echter minder flexibel dan een doorlopend krediet. Klanten kunnen het afgeloste bedrag niet wederom opnemen na een bepaalde tijd. Deze vorm van lening is vooral geschikt voor personen, die van te voren weten hoeveel geld zij nodig hebben en wensen te lenen. Bij een persoonlijke lening is de rente vaak ook hoger, dan bij een doorlopend krediet.


Lenen met restwaarde

Bij Auto Krediet Nederland hebben klanten ook de mogelijkheid om te lenen met restwaarde. In dit geval betaald men per maand een bepaald bedrag aan rente en aflossing. Men kan er ook voor kiezen om het geleende bedrag of een deel daarvan in een keer terug te betalen aan het einde van de looptijd. Gedurende de looptijd van de lening, betaald de klant wel rente over het geleende bedrag. Deze vorm van financieren c.w. lenen wordt veel gebruikt in de auto-, motoren- en caravanbranche. Aan het einde van de looptijd van de lening kan men namelijk het aangeschafte goed inruilen om de restwaarde te voldoen. Men kan daarnaast ook weer investeren in een nieuwe auto en of caravan. Echter mag het te financieren bedrag nooit hoger zijn dan de aanschaf van het object. De ingebouwde restwaarde zorgt ervoor, dat klanten lagere maandlasten hebben. Men kan verder het geleende bedrag vervroegd aflossen, het gekochte goed c.q. object inruilen en de restwaarde door financieren. Men kan de restwaarde ook inlossen zonder verdere kosten.


Contact gegevens

Adresgegevens: Hoogveen 3-5 9501 XK Stadskanaal Voor contractafhandelingen kunnen klanten de stukken opsturen naar: Hoogveen 3-5 ​9501 XK Stadskanaal Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur. Online 7 dagen per week. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Auto Krediet Nederland via het nummer 0852732312. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


Auto Krediet Nederland Reviews

    geen nut

    Heb nu al twee keer een aanvraag gedaan en echt helemaal niks vernomen niet via mail en ook niet via de telefoon

    Sterke punten
    Geen

Bezoek Auto Krediet Nederland

Schrijf je eigen review