BesparenOpMijnLening

'Besparen op mijn lening' is namelijk een onderdeel van Findio. Personen die van plan zijn om geld te lenen, zijn bij Findio op het juiste adres. Findio is namelijk een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CACF NL is op haar beurt weer een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Dit betekent dat het zeer veilig en betrouwbaar is om zaken te doen met Findio. Bij dit bedrijf hebben klanten namelijk de mogelijkheid om dromen uit te laten komen. Droomt men al jaren van een nieuwe keuken en of auto, maar het sparen wilt maar niet lukken? Bij Findio kan men verantwoord een lening afsluiten voor een nieuwe auto of een nieuwe keuken. Men heeft dan de mogelijkheid om de lening maandelijks binnen een bepaalde periode af te lossen. Klanten die een lening willen afsluiten, maar die nog met heel wat vragen zitten, hebben de mogelijkheid om telefonisch naar advies te vragen. Op een eerlijke en heldere manier krijgt de klant de gewenste informatie. Bij het afsluiten van een lening bij dit bedrijf, hebben klanten niet veertien, maar dertig dagen de bedenktijd. Binnen dertig dagen kan men dus aangeven of men eventueel toch afziet van de afgesloten lening. Klanten kunnen verder online geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Op basis van de verstrekte informatie van de klant, kan het bedrijf een inschatting maken van de mogelijkheden voor het afsluiten van een lening. Hierbij wordt er een BKR check gedaan en wordt er gekeken naar de persoonlijke en financiële situatie van de klant. De klant ontvangt verder een offerte, welke eerst telefonisch met de klant is doorgenomen. Op basis van de verstrekte informatie worden de huidige leningen afgelost en wordt een lening afgesloten met een voordelige rente. Hierdoor bespaart men fors op eventueel lopende leningen. Het oversluiten van leningen kan dus snel en eenvoudig.

Persoonlijke lening

Bij 'Besparen op mijn lening' hebben klanten de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten. Een persoonlijke lening is namelijk een aflopende lening. Klanten ontvangen het geleende geld in een keer op hun rekening en betalen maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Men heeft in dit geval ook meer zekerheid, want men weet precies hoeveel men leent, hoeveel men moet aflossen per maand en wanneer men de lening volledig heeft terugbetaald. Klanten die een persoonlijke lening aangaan, moeten hun lening voor hun 74ste jaar afgelost hebben. Verder heeft men de mogelijkheid om een bedrag tussen de 5000 euro en de 75.000 euro te lenen. De hoogte van het bedrag voor een persoonlijke lening is afhankelijk van het inkomen van de klant, de maandelijkse lasten en de persoonlijke situatie. De looptijd van de lening varieert tussen de en 120 maanden.


Doorlopend krediet

Naast een persoonlijke lening hebben klanten van 'besparen op mijn lening' ook de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten. Bij een doorlopend krediet wordt er namelijk een limiet afgesproken waar men onbeperkt geld kan en mag opnemen. Het eerder aflossen van een doorlopend krediet is ook geheel boetevrij. Deze vorm van krediet geeft de klant niet alleen meer flexibiliteit, maar zorgt er ook voor dat men altijd geld op zak heeft. Klanten hebben ook de mogelijkheid om het afgeloste deel van de lening op een later moment wederom op te nemen. Rente wordt alleen betaald over het opgenomen bedrag en men kan tussentijds boetevrij aflossen. Het doorlopend krediet moet weliswaar voor de 68ste levensjaar betaald zijn. Het beedrag dat men kan lenen ligt tussen de 5000 euro en 75.000 euro. Dit hangt natuurlijk af van het inkomen, de maandelijkse lasten en de persoonlijke situatie van de klant. De kredietovereenkomst is voor onbepaalde duur en zodra men 60 jaar is zal het krediet maandelijks met een vast bedrag worden verlaagd.


Overstap service

Klanten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de overstapservice van 'Besparen op mijn lening'. Klanten die meerdere leningen hebben bij andere kredietverstrekkers, hebben de mogelijkheid om boetevrij hun lening over te sluiten via dit bedrijf. Door meerdere lening over te sluiten via dit bedrijf, kunnen klanten veel meer geld besparen. Deze service wordt gratis geboden. In dit geval zorgt 'besparen op mijn lening' ervoor, dat de huidige leningen van de klant worden afbetaald en opgezegd. Het oversluiten van leningen bij 'besparen op mijn lening' heeft als voordeel voor de klant, dat men een overzicht en grip krijgt op de maandelijkse lasten, men bespaart heel wat geld, de overstap wordt gratis geregeld, men profiteert van een aantrekkelijke rente, men krijgt extra financiële ruimte en men krijgt een overzichtelijk maandbedrag.


Voordeel berekenen

Klanten van 'besparen op mijn lening' hebben de mogelijkheid om via de online tool van deze site hun voordeel te berekenen in geval zij een lening of lopende leningen zouden laten oversluiten op deze site. Op de startpagina van de site onder het kopje 'bereken vrijblijvend uw voordeel' kan men het online formulier invullen. In dit geval moet de klant ingeven wat het restbedrag is van de huidige lening, wat de huidige rentepercentage is en het huidige maandbedrag is welke men kwijt is aan het aflossen van de lening. Na alle informatie ingegeven te hebben en geklikt te hebben op 'direct uw voordeel berekenen', krijgt de klant te zien welke voordeel zij kunnen hebben als zij hun lening laten oversluiten bij 'besparen op mijn lening'.


Contact gegevens

Besparen op mijn lening is een onderdeel van Findio B.V. Findio Adviesdesk Antwoordnummer 592 1100 VD Amsterdam Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van de site via het nummer 08003463461. Daarnaast kan men voor meer informatie ook een e- mail sturen naar [email protected].


BesparenOpMijnLening Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BesparenOpMijnLening.

Bezoek BesparenOpMijnLening

Schrijf een review