Betaaldag.nl verstrekt 24 uur per dag superflexibele kredieten. We staan klaar om uw urgente en kortdurende geldproblemen op te lossen. Wij zijn sneller en bieden meer gemak dan andere internet kredietverschaffers omdat er geen papieren rompslomp of lange telefoongesprekken bij komen kijken. U bepaalt met behulp van de schuifregelaars zelf hoeveel geld u nodig heeft en voor hoeveel dagen. Zo wordt elke dag een Betaaldag.nl.

Betaaldag.nl Reviews

 • zeer slecht
  Ik zat op het moment dat er weer getracht werd deze Schuld te innen in de WSNP regeling en toen het des betreffende Incassobureau gevraagd of zij ook inzage hadeden in rechtbank stukken en ze zeiden ja waarop dud zei dat de bestaande schuld daar in was mee genomen en dat een ander incassobureau dit ook wel wist en ook daar voor hun handtekening hadden gezet maar alsnog probeerde Betaaldag.nl deze schuld weer op te eisen via een ander heb dus nu de AFm ook hier van i op de hoogte gebracht en las op verschillende site's en die van de AFm dat ze dus vaakboetes op gelegd kregen en zie nu als ik daar bij hun op de site wil kijken blijkt deze ineens uit de lucht te zijn

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  nvt

  Door reinder op 14 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Als je een flitslening afsluit bij betaaldag.nl, dan vraag je er gewoon om om opgelicht te worden, je sluit als het ware een woekerrente af.

  Sterke punten
  hebben ze niet! het is allemaal in hun eigen belang.

  Zwakke punten
  Zzzzzzip

  Door Saskia op 3 januari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review