Dienstverlening

Heb de hele tijd zit bedenken wat voor positiefs ik kan schrijven over de Intermediaire voorschotbank die zijn er gewoon echt niet. Ja dat ik eindelijk verlost ben van deze logge instantie. Ja ik weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor het afsluiten en het aangaan van een verplichting. Altijd netjes betaald en geen achterstanden. Maar de medewerkers van de Credit Agricole Consumer Finance BV wat de Intermediaire voorschotbank feitelijk is mogen weleens een cursus volgen hoe om te gaan met klanten ze snauwen je af gooien de hoorn er op. Het zijn DSB praktijken heel veel financiers bedrijfjes onder een dak met heel weinig inleving in hun klanten. En heel bureaucratisch gebeuren. Kortom pas op met deze instantie en al zijn bankjes eronder.

Sterke punten
Zijn en niet

Zwakke punten
Communicatie medewerkers naar klanten zeer slecht, medewerkers krijgen alleen maar opdracht het geld binnen te halen zonder ook maar te kijken naar de persoon en de verandering in het leven van een klant

Bezoek Intermediaire Voorschotbank Reviews over Intermediaire Voorschotbank

3 reacties

Hoe heb je het uiteindelijk afgelost want zit in het zefde probleem

Beste Lola, bedankt voor je reactie. Heb er jaren over gedaan om van deze schuld af te komen. Schuld aangegaan met een ex partner en meerdere opties doorlopen. Op mijn salaris was het mogelijk maar ex-partner had een codering. Daarna heeft ex-partner een nieuwe partner gekregen en zijn zij samen deze schuld aangegaan. Vandaar de splitsing. Het is een logge organisatie die niet openstaat voor oplossingen en medewerkers zijn zeer klantonvriendelijk en niet professioneel. Hoop je vraag zo beantwoord te hebben.

Deze bank valt onder de elfde paraplu als interbank ,ribank , namelijk credit agricole .
Er is een uitspraak van het kifid dat die banken teveel betaalde rente terug moet betalen aan de leningnemers kijk ook naar kassa programma van bnn/vara laatste uitzendin van mei 2020 .
Of kijkop internet uit spraak kifid inzake interbank
Succes

Bezoek Intermediaire Voorschotbank Reviews over Intermediaire Voorschotbank

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Intermediaire Voorschotbank
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden