Swishfund is een website waar mensen hun eigen projecten kunnen presenteren en geld kunnen inzamelen om deze te realiseren. Het is een platform voor crowdfunding, wat betekent dat mensen geld doneren aan projecten waarin ze geïnteresseerd zijn of waarvan ze denken dat ze nuttig zijn voor de samenleving. Swishfund is opgericht in Nederland en richt zich voornamelijk op projecten binnen het land.

Op de website van Swishfund kun je een overzicht vinden van alle lopende projecten, gesorteerd op categorieën zoals kunst, educatie, duurzaamheid en sport. Je kunt ook zoeken naar projecten op basis van locatie of naam. Als je interesse hebt in een bepaald project, kun je meer informatie lezen over het doel, de voorgestelde activiteiten en de verwachte uitkomsten. Ook is er een videopresentatie waarbij de initiatiefnemer van het project zichzelf en het project voorstelt.

Als je besluit om te doneren aan een project via Swishfund, kun je kiezen uit verschillende bedragen. Je kunt ook kiezen voor een eenmalige donatie of voor een maandelijkse donatie. Als dank voor je donatie krijg je vaak een beloning, zoals een uniek product of een vermelding op de website van het project. Swishfund neemt een percentage van de donaties als vergoeding voor het gebruik van het platform.

Swishfund biedt ook verschillende hulpmiddelen aan voor initiatiefnemers die hun project willen presenteren op de website. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de Swishfund-editor om je projectpagina te maken of van de marketingtoolkit om meer mensen te bereiken. Swishfund biedt ook begeleiding en advies aan initiatiefnemers om hun project succesvol te presenteren en te financieren.

Swishfund is een interessant platform voor zowel initiatiefnemers als donateurs. Initiatiefnemers krijgen de kans om hun ideeën te presenteren aan een groot publiek en geld in te zamelen om deze te realiseren. Donateurs kunnen hun steentje bijdragen aan projecten die ze interessant of belangrijk vinden en tegelijkertijd beloond worden voor hun donatie. Swishfund is een goede manier om nieuwe ideeën te ondersteunen en te helpen groeien.


SwishFund Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SwishFund.

Bezoek SwishFund

Schrijf een review