B2 BusinessLening - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 28 februari 2019
B2 BusinessLening Logo
  1. B2 BusinessLening
  2. B2 BusinessLening Reviews
  3. Schrijf ook een review over B2 BusinessLening

Niet tevreden over B2 BusinessLening? Probeer dan eens SwishFund.

B2 BusinessLening

Ben je als ondernemer toe aan wat meer financiŽle ademruimte? Wil je investeringen doen voor je onderneming om het productie proces te vergemakkelijk of om meer inkomsten te kunnen genereren, maar je komt wat kapitaal tekort? Dan ben je bij B2 Businesslening op het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk 100% gericht op de financiŽle ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen. Op deze manier kan men aan zijn of haar financiŽle behoeften voldoen.

Dit bedrijf weet als geen ander, dat bedrijven snel kunnen groeien en dat financieringen via de andere banken in veel gevallen niet mogelijk is. Soms duurt het ook veel te lang voordat men in aanmerking kan komen voor een lening. Hierdoor kan men niet altijd tijdig voorzien in de financiŽle behoeften van een bedrijf. In dergelijke gevallen kan men het beste terecht bij B2 Business Lening. Dit bedrijf maakt het mogelijk voor eigenaren van kleinzakelijke en MKB ondernemingen om tijdig over hun werkkapitaal te kunnen beschikken, zodra dat nodig geacht wordt. Het is thans mogelijk om onderneming sneller goed te keuren zonder lange procedures, interviews en papierwerk. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen. Bij B2 BusinessLening kan men bedragen lenen tussen de 2000 en 50.000 euro. Er is sprake van een transparante prijsopbouw en men kan de lening snel, makkelijk en eenvoudig online aanvragen.

Bij B2 BusinessLening kan men een lening binnen 5 minuten aanvragen. Deze aanvraag kan men direct online aanvragen. Voor het aanvragen van een lening moet men onder andere een KVK nummer, BSN nummer, Bewijs van identiteit, bewijs van de huidige omzet ( via een van de online bankrekeningnummers) en Nederlands paspoort of ander Nederlandse ID bewijs. Men moet ook een foto van een ID bewijs en foto van de lening aanvrager inleveren. Om in aanmerking te kunnen komen voor de lening moet men onder andere 1.5 jaar in business zijn en een omzet van 75.000 euro per jaar hebben. Alle eigenaren moeten daarnaast woonachtig zijn in Nederland. Verder moet men over een vaste zakelijke bankrekeningnummer beschikken en een fysieke werklocatie en adres hebben.

B2 BusinessLening Details

Hits: 822

URL: https://www.b2businesslening.nl/

CategorieŽn: Zakelijk Krediet

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over B2 BusinessLening

Er zijn nog geen reviews geschreven over B2 BusinessLening

Schrijf ook een review over B2 BusinessLening

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou B2 BusinessLening aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou B2 BusinessLening aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek B2 BusinessLening


Home Ľ Zakelijk Krediet Ľ B2 BusinessLening