Ferratum

Wist u dat Ferratum Europees marktleider is in het verstekken van minikredieten? Sinds 2005 hebben wij al veel tevreden klanten mogen bedienen met wat extra bestedingsruimte. Wij hechten grote waarde aan een glasheldere dienstverlening en zijn volledig transparant over onze werkwijze. De samenleving is alert op nieuwe leenvormen gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Daarom nodigen wij klanten, belangenorganisaties en andere groepen uit om te reageren op onze dienstverlening.


Over Ferratum

Bij Ferratum kunt u snel en eenvoudig geld lenen binnen 24 uur na akkoord. Ferratum is de eenvoudigste van Nederland in de branche van geld lenen. Geen ingewikkeld gedoe, want geld lenen bij Ferratum is zo geregeld! De dienstverlening staat in het teken van simpelheid. Er wordt dus niet gewerkt met een lastige contracten of ingewikkelde procedures. Ferratum streeft naar het meest simpele proces voor haar klanten. Het is dus mogelijk om binnen enkele minuten gemakkelijk online een lening aan te vragen. Bij Ferratum kunt u na akkoord snel geld lenen. Het bedrijf financiert kleine en onverwachte uitgaven met een minilening een bedrag van 100 euro tot en met 800 euro. Een pluslening bij Ferratum start vanaf een bedrag van 600 euro tot en met 1500 euro. Ferratum is de meest populaire en grootste minilening aanbieder van heel Nederland! Met meer dan 2 miljoen tevreden klanten overal ter wereld en meer dan 10 jaar ervaring weet het bedrijf precies wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar snel geld lenen.


Hoe werkt snel geld lenen bij Ferratum?

Het is mogelijk om bij Ferratum binnen slechts 5 simpele stappen om snel en eenvoudig geld lenen: Selecteer het bedrag dat u wenst te lenen en de looptijd via de leen rekenmachine, Upload uw ID-document (paspoort of identiteitskaart), Vul daarna uw persoonlijke gegevens in, Vervolgens is het verplicht om een garantsteller te vermelden, Hierna is het mogelijk om uw bankrekening te bevestigen. Nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, heeft u met succes een minilening aangevraagd bij Ferratum. Zodra u een akkoord heeft gekregen ontvangt u binnen 24 uur het leenbedrag op uw rekening en krijgt u toegang tot uw "Mijn Ferratum" account. Het enige wat u dus hoeft te doen, is wachten tot uw minilening op uw rekening wordt gestort. Wanneer u al een klant bent bij Ferratum is het mogelijk om nog sneller geld te lenen! Het enige wat u hoeft te doen is inloggen op uw “Mijn Ferratum” account en daarna is is het mogelijk om binnen slechts twee minuten een nieuwe lening aan. Het was nog nooit zo gemakkelijk om geld te lenen.


Persoonlijke garantsteller

Over een minilening van Ferratum betaalt u 13.99% jaarlijkse rentepercentage. Om garantie te hebben dat het geleende bedrag terugbetaald wordt Ferratum, vraagt het bedrijf om een valide garantsteller. Dit kan bijvoorbeeld een goede vriend of familielid. Het bedrijf moet natuurlijk wel de zekerheid hebben dat de garantsteller de financiële last van de minilening kan dragen. Daarom worden de volgende documenten gevraagd van de garantsteller: - Een kopie van een geldig Nederlands identiteitsbewijs - Een bankafschrift van de garantsteller (kopie, foto of screenshot). Het bankafschrift mag niet ouder dan 3 maanden zijn. - De getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid.


Artikelen over Ferratum

Geld lenen bij Ferratum

Bij Ferratum kunt u snel en eenvoudig geld lenen binnen 24 uur na akkoord. Ferratum is de eenvoudigste van Nederland in de branche van geld lenen. Geen ingewikkeld gedoe, want geld lenen bij Ferratum is zo geregeld! De dienstverlening staat in het teken van simpelheid. Er wordt dus niet gewerkt met een lastige contracten of ingewikkelde procedures. Ferratum streeft naar het meest simpele proces vo ... [...]

Ferratum Reviews

  Slechte service

  Zeer slechte klantenservice!

  In 10-2014 minilening afgesloten 2 nov 2014 zwaar autongeluk gehad, 4 maanden in coma gelegen, uiteindelijk leenbedrag van 200 meer als 360 euro terugbetaald! Tevens bij betaling toendertijd hele verhaal verteld/vermeld!! Gister opnieuw een lening willen aanvragen, is niet mogelijk door wanbetaling?.. het woord overmacht kunnen die zakkenvullers uit Engeland niet. -1 ster!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  TEVEEL

  Telefonisch onbereikbaar, mailen niet terug

  Zeer slechte zaak. Het duurde even voordat ik het geld had, waardoor ik genoodzaakt was een andere oplossing te zoeken. Conform voorwaarden heb ik gebruik willen maken van het recht om de overeenkomst binnen 7 dagen kosteloos te ontbinden.

  Ik vraag wat de procedure is en geef aan dat ik hier gebruik van wil maken-->radiostilte.

  Als je geen gedoe wil kan ik je sterk afraden in zee te gaan met deze malafide partij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

Bezoek Ferratum

Schrijf een review