Geld lenen bij Ferratum

Geld lenen bij Ferratum

6 maart 2017

Bij Ferratum kunt u snel en eenvoudig geld lenen binnen 24 uur na akkoord. Ferratum is de eenvoudigste van Nederland in de branche van geld lenen. Geen ingewikkeld gedoe, want geld lenen bij Ferratum is zo geregeld! De dienstverlening staat in het teken van simpelheid. Er wordt dus niet gewerkt met een lastige contracten of ingewikkelde procedures. Ferratum streeft naar het meest simpele proces voor haar klanten. Het is dus mogelijk om binnen enkele minuten gemakkelijk online een lening aan te vragen.

Bij Ferratum kunt u na akkoord snel geld lenen. Het bedrijf financiert kleine en onverwachte uitgaven met een minilening een bedrag van 100 euro tot en met 800 euro. Een pluslening bij Ferratum start vanaf een bedrag van 600 euro tot en met 1500 euro. Ferratum is de meest populaire en grootste minilening aanbieder van heel Nederland! Met meer dan 2 miljoen tevreden klanten overal ter wereld en meer dan 10 jaar ervaring weet het bedrijf precies wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar snel geld lenen. 

Voordat je een lening afsluit is het natuurlijk handig om verschillende leningen de leenrente te vergelijken. Leenrente is hiervoor de perfecte website, dus neem eens kijkje. Kredietshopper en Leenvisie zijn ook goede aanbieders in deze branche, overweeg daarom ook om informatie te winnen bij deze bedrijven.

Hoe werkt snel geld lenen bij Ferratum?

Het is mogelijk om bij Ferratum binnen slechts 5 simpele stappen om snel en eenvoudig geld lenen:

 1. Selecteer het bedrag dat u wenst te lenen en de looptijd via de leen rekenmachine,
 2. Upload uw ID-document (paspoort of identiteitskaart),
 3. Vul daarna uw persoonlijke gegevens in,
 4. Vervolgens is het verplicht om een garantsteller te vermelden,
 5. Hierna is het mogelijk om uw bankrekening te bevestigen.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, heeft u met succes een minilening aangevraagd bij Ferratum. Zodra u een akkoord heeft gekregen ontvangt u binnen 24 uur het leenbedrag op uw rekening en krijgt u toegang tot uw "Mijn Ferratum" account. Het enige wat  u dus hoeft te doen, is wachten tot uw minilening op uw rekening wordt gestort. Wanneer u al een klant bent bij Ferratum is het mogelijk om nog sneller geld te lenen! Het enige wat u hoeft te doen is inloggen op uw “Mijn Ferratum” account en daarna is is het mogelijk om binnen slechts twee minuten een nieuwe lening aan. Het was nog nooit zo gemakkelijk om geld te lenen. 

Persoonlijke garantsteller

Over een minilening van Ferratum betaalt u 13.99% jaarlijkse rentepercentage. Om garantie te hebben dat het geleende bedrag terugbetaald wordt Ferratum, vraagt het bedrijf om een valide garantsteller. Dit kan bijvoorbeeld een goede vriend of familielid. Het bedrijf moet natuurlijk wel de zekerheid hebben dat de garantsteller de financiële last van de minilening kan dragen. Daarom worden de volgende documenten gevraagd van de garantsteller:

 • Een kopie van een geldig Nederlands identiteitsbewijs
 • Een bankafschrift van de garantsteller (kopie, foto of screenshot). Het bankafschrift mag niet ouder dan 3 maanden zijn.
 • De getekende overeenkomst hoofdelijke aansprakelijkheid.

Minilening van Ferratum

Een minilening is een kleine lening dat meestal binnen een periode van 45 dagen afgelost dient te worden. Een minilening van Ferratum wordt meestal aangevraagd om bijvoorbeeld onverwachte uitgaven te dekken of om de tijd tussen twee salarissen te overbruggen. De Ferratum Group is de wereldmarktleider is op het gebied van het verstrekken van minileningen. Door meer dan 10 jaar ervaring met minileningen weet het bedrijf precies wat u nodig heeft in tijden van geldnood. Heeft u een lening nodig? Dan is er maar één juiste plek en dat is bij Ferratum! 

Bij Ferratum is het mogelijk om een lening aan te vragen zonder BKR-toetsing. Zelfs een lening aanvragen zonder loonstrook is mogelijk bij Ferratum. Het bedrijf wil het mogelijk maken dat iedereen in aanmerking kan komen voor een minilening. Wilt u weten of u in aanmerking voor een minilening komt doe dan snel een aanvraag via de website.

Pluslening van Ferratum

Het tweede product dat het bedrijf Ferratum aanbiedt is de pluslening. Een aanvulling van de minilening dat al jarenlang een populair product is en blijft in Nederland. Deze lening is bestemd voor de mensen die graag een groter bedrag willen lenen dan een bedrag van 800 euro. Voordelen van de pluslening van Ferratum zijn onder andere:

 • De mogelijkheid om grotere bedragen te lenen. Een pluslening start vanaf een bedrag van 600 euro tot 1500 euro.
 • U heeft de mogelijkheid om in termijnen af te betalen. Een termijn een loopt af na 31 dagen, en termijn twee na 62 dagen.
 • Terugbetalen? Log in op uw Mijn Ferratum account en voer de betaling uit via iDeal! Mocht u eerder willen aflossen, dan kunt u dat snel en makkelijk doen via uw 'Mijn Ferratum'.

Neem ook eens een kijkje bij een van de andere bedrijven in deze branche zoals bijvoorbeeld De Nederlandse Kreditmaatschappij of Crossland.

Bezoek Ferratum

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden