KredietSpotter

Heb je meer financi�le ruimte nodig? Dan is geld lenen via Kredietspotter.nl de oplossing voor jou. De adviseurs van KredietSpotter zullen hun best doen om de beste lening te vinden die bij je past. Je kan er snel achter komen of je in aanmerking komt voor een lening bij KredietSpotter door het invullen van diverse formulieren. KredietSpotter biedt net zoals veel andere kredietverstrekkers twee soorten leningen aan, namelijk een persoonlijke lening en doorlopend krediet.


Offerte aanvragen

Als je interesse hebt in het afnemen van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, dan heb je de mogelijkheid om een offerte aan te vragen op de website van KredietSpotter. Het enige wat je hoeft te doen is het bedrag aangeven wat je graag wil lenen en van welke kredietsoort je gebruik wenst te maken. Tevens moet je aangeven voor welk doel je het geld wil gebruiken. Je ontvangt van de deskundige adviseurs van KredietSpotter binnen een korte periode een offerte op maat. Het is tevens mogelijk om te zien hoeveel je maximaal kunt lenen met jouw inkomen.


Lening aanvragen

Een lening aanvragen bij Kredietspotter.nl is erg eenvoudig en snel. Op de website kun je direct aangeven welk soort lening je wil afsluiten. Je kunt een keuze maken tussen een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aanvragen. Tevens moet je invullen wat jouw maandelijkse inkomen is (en eventueel die van je partner) en wat je elke maand aan vaste lasten betaald. Daarnaast moet je nog wat persoonlijke informatie invullen ( NAW-gegevens). Aan de hand van deze gegevens kun je zien hoeveel je uiteindelijk kan lenen bij Kredietspotter.nl Het is niet mogelijk om direct online een lening aan te vragen op de website van KredietSpotter. Zodra je de hierboven genoemde gegevens ingevuld hebt, zal een adviseur vervolgens contact met je opnemen en je persoonlijk advies geven over welke lening je het beste kunt afsluiten. De adviseur zal de goedkoopste lening voor je zoeken. Is de lening naar jouw keuze gevonden? Dan zal de adviseur jou een vrijblijvende offerte sturen. De lening wordt aangevraagd zodra je akkoord gaat met de offerte en deze hebt getekend.


Persoonlijke lening of doorlopend kredie

Persoonlijke lening Een persoonlijke lening vraag je aan als je een lening wil om duurzame goederen te bekostigen. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van een auto of voor de aanbouw van jouw huis. Bij een persoonlijke lening kies je vooraf de hoeveelheid wat je wil lenen. Je betaald de lening af tegen een vaste rente en de looptijd van de persoonlijke lening staat tevens vooraf vast. Bij een persoonlijke lening weet je dus precies waar je aan toe bent. Het is niet mogelijk om tussentijds geld opnemen bij deze leenvorm. Doorlopend krediet Heb je liever een lening met meer flexibiliteit? Dan is een doorlopend krediet de beste keuze voor jou. Met een doorlopend krediet heb je namelijk altijd de mogelijkheid om extra geld tussentijds op te nemen. Je hebt dus altijd extra geld tot je beschikking. Teven heb je de mogelijkheid om boetevrij af te lossen als je geld over hebt. De looptijd van een doorlopend krediet is variabel. Dit geldt tevens voor de rente welke je betaald over het doorlopend krediet.


Voorwaarden

Het is niet mogelijk om bij Kredietspotter.nl in aanmerking te komen voor een lening wanneer je: - Een negatieve BKR-codering hebt, - Je uitkeringsgerechtigd bent met een uitkering WW/ABW/WWB, - Je een inkomen uit studiefinanciering ontvangt of - Een lager maandinkomen dan €1500,- ontvangt.


KredietSpotter Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over KredietSpotter.

Bezoek KredietSpotter

Schrijf een review