Lenen met Advies

Personen die van plan zijn om een lening af te sluiten, maar die nog niet precies weten welke lening zij kunnen afsluiten, hebben de mogelijkheid om geld te lenen bij 'lenen bij advies'. Geld lenen bij deze kredietverstrekker betekent dat men passend, verstandig en vooral zeer voordelig geld kan lenen. Het is van eminent belang om zo voordelig als mogelijk geld te lenen. Dit kan natuurlijk met lage rente en lage maandlasten. Hier gaat men voor de klant welke lening het beste past bij de klant. Dit doet men uiteraard met advies. Bij het verstrekken van een lening wordt vooral rekening gehouden met de persoonlijke situatie van klanten. Klanten die op de juiste manier geld willen lenen, moeten rekening houden met tal van factoren. Voordat men een lening afsluit is het van belang, dat men weet welke rent men betaald en het kan ook zo zijn dat een lening met een lage rente de klant uiteindelijk ook duurder komt te staan. Elke lening heeft zijn voor- en nadelen en men kan snel het overzicht verliezen in al de voorwaarden en factoren van de desbetreffende lening. Het kan ook heel vervelend zijn als men op gegeven moment aan een lening vast zit welke niet geschikt blijkt te zijn voor de situatie van de klant. Om al dit soort factoren na te gaan wordt bij 'lenen met advies' naar de juiste lening voor de klant gezocht, welke past bij de situatie van de klant. Indien men besluit om een lening bij 'Lenen met advies' af te sluiten, dan kunnen klanten erop rekenen, dat de medewerkers van dit bedrijf op zoek gaan naar de voordeligste en verstandigste lening voor de klant. Bij het aanvragen van een offerte, weten klanten binnen 24 uur wat de mogelijkheden zijn voor het afsluiten van een lening. Men ontvangt de offerte met alle informatie over de voorgestelde lening. Indien men akkoord gaat met de lening, dan kan men de offerte getekend terugsturen in combinatie met de vereiste documenten. 'Lenen met advies' zorgt er dan voor, dat de lening wordt uitbetaald. Bij 'Lenen met Advies' hebben klanten dus de mogelijkheid om met advies verantwoord geld te lenen.

Direct berekenen

Lenen met Advies vindt het belangrijk dat leningen op een verantwoordelijke wijze tot stand komen. Daarom neemt zij ook de tijd om een goede berekening voor klanten te maken voor een maximale krediet. De hoogte van een krediet is namelijk niet alleen afhankelijk van het inkomen en of de lasten van een klant. Er zijn veel andere factoren die bij komen kijken. Lenen met Advies berekent namelijk graag direct voor een klant hoeveel zij maximaal kunnen lenen. Op diverse sites zijn er verschillende korte berekeningstools. Het nadeel is dat de banken echter niet helemaal meer zo werken. Men krijgt dus geen goed beeld van de mogelijke maximale leencapaciteit. Om dit te voorkomen, en om te voorkomen dat men een onjuist beeld krijgt bij de mogelijkheden, heeft deze site geen leenberekeningstool. Direct berekenen is dus niet mogelijk op deze website. Bij Lenen met Advies kan er wel een complete en juiste berekening gemaakt worden met betrekking tot de mogelijkheden van de klant. Hiervoor dient men wel een aanvraag bij Lenen met Advies in te dienen. Men komt hierdoor niet alleen te weten hoeveel men maximaal kan lenen, maar men krijgt ook te horen onder welke voorwaarden en rentepercentages men een lening kan afsluiten.


Auto lening

Bij Lenen met Advies hebben klanten de mogelijkheid om een auto lening af te sluiten. Het afsluiten van deze vorm van krediet lijkt zeer eenvoudig, echter zijn er heel wat zaken, die bij komen kijken. Aan klanten wordt aangeraden om nooit te lang te betalen voor een autolening. Toch komt het steeds vaker voor, dat er nog voor een auto betaald wordt, terwijl deze niet meer in het bezit is van de desbetreffende persoon. Dit kan in sommige gevallen zeer frustrerend zijn. Klanten moeten er daarom voor zorgen, dat de lening al is ingelost tijdens de verwachte levensduur van de auto. Een persoonlijke lening geeft hierbij absolute duidelijkheid. Bij een persoonlijke lening krijgt men een vast rente, en een vaste looptijd. Hierdoor kan men de exacte looptijd van de lening afstemmen op de verwachte levensduur van de auto.


Particulier geld lenen

Klanten hebben bij Lenen met Advies ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de optie 'particulier geld lenen'. Men kan in dit geval dan geld lenen voor de verbouwing van een woning of voor de aankoop van een nieuwe auto. Voor particulier geld lenen heeft men de keuze uit verschillende soorten leningen. Men krijgt hierbij onafhankelijk advies over de lening die het beste bij de persoonlijke situatie van de klant past. Hiervoor kan men ook een vrijblijvende offerte aanvragen bij Lenen met Advies. Om te weten of men in aanmerking komt voor deze vorm van krediet, kan men online een aanvraag doen op de website van Lenen met Advies. Men weet dan binnen 24 uur wat de mogelijkheden zijn om een dergelijke lening af te sluiten.


Leningen oversluiten

Bij Lenen met Advies kunnen klanten ook nagaan of hun huidige lopende leningen overgesloten kunnen worden naar een voordeligere lening. Een lening oversluiten is in veel gevallen een verstandige keuze. Door leningen over te sluiten kan men waarschijnlijk veel geld besparen. Indien men één of meerdere leningen heeft bij een bank of postorderbedrijf, één of meerdere creditcards, een product gekocht op afbetaling via een winkel of autobedrijf, dan betaalt men waarschijnlijk een veel te hoge rente of zijn de maandlasten aan de hoge kant. Men kan in dit geval de maandlasten en rente behoorlijk verlagen door de lening over te sluiten.


Contact gegevens

Lenen met Advies B.V. Postbusnummer 53 4645 ZH PUTTE Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur Voor meer informatie kan men contact opnemen met de klantenservice van Lenen met Advies via het telefoonnummer 0164650088 of men kan een e- mail sturen naar [email protected]


Lenen met Advies Reviews

  Goede service

  Ik heb via de website www.lenenmetadvies.nl een aanvraag voor een lening gedaan omdat ik er een goed gevoel bij had. (goede duidelijk website). Ik werd gebeld door een medewerker die veel kennis van zaken had en kon direct vertellen wat een verstandige keuze voor mij was. De persoonlijke lening die ik heb afgesloten past helemaal bij mijn wensen. Ik heb aangegeven hoeveel ik per maand wilde betalen en dit was geen probleem.  Ik heb alles terug gestuurd naar ze en de volgende dag stond het geld op me rekening.  Goede service. Als ik nog een keer een lening nodig heb dan bel ik ze direct weer op.

  Sterke punten
  Goede service

  Veel kennis van zaken

  Zwakke punten
  Heb ik niet

  Ontzettend goed geholpen!

  Ik heb via lenen met advies een lening aangevraagd omdat ik mijn auto moest vervangen. Ik had het geld dus wel vrij snel nodig.

  Ik heb op dinsdag de aanvraag ingediend en 1 uur later ging de telefoon, lenen met advies wilde mij een aanbieding doen. De aanbieding was helemaal top! Ze hebben mijn persoonlijke situatie doorgenomen en gevraagd wat ik allemaal belangrijk vind voor een lening, zoals boetevrij aflossen enzo. Ik had direct na het gesprek de offerte en alle papieren in de mailbox.  Ik heb alles teruggemaild naar ze en de volgende dag werd ik gebeld dat het geld onderweg was naar mijn rekening. Dat noem ik nou nog eens service en snelheid. Ik ben hier echt heel erg vriendelijk en goed geholpen. Ik was geen nummertje maar alles was heel persoonlijk en duidelijk.  Ik kan het echt iedereen aanraden om het via lenen met advies te regelen.

  Sterke punten
  Snelheid

  Service

  Persoonlijke aanpak

  Lage rente

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten gevonden tot nu toe!

Bezoek Lenen met Advies

Schrijf je eigen review