KredietVooruit

Bij KredietVooruit.nl werken ondernemers. Wij willen MKB-ondernemers vooruit helpen in het realiseren van groei, waardecreatie en het benutten van marktkansen. Op basis van vertrouwen in toekomstige pinbetalingen verstrekken we korte kredietlijnen. Dit doen we op een innovatieve en pragmatische manier waarbij we onszelf als organisatie continu verder willen ontwikkelen. KredietVooruit.nl is een product van SwishFund; een innovatieve financiële dienstverlener opgericht door ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. Op de manier die het beste bij hun past. We verstrekken kortlopende (3 tot 6 maanden) kredieten aan ondernemers. De terugbetaling gaat volledig via PIN-betalingen die in jouw onderneming gedaan worden. Van elke PIN-betaling draag je gedurende de looptijd automatisch een percentage af. Hierdoor betaal je je financiering snel en gemakkelijk terug en is je aflossing altijd perfect in balans met de omzet die je draait. Handig toch?

Kredietvooruit is een bedrijf dat korte leningen verstrekt aan bedrijven. Het is bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een financiële injectie om hun werkzaamheden te kunnen voortzetten of uit te breiden. Kredietvooruit biedt een snelle en gemakkelijke manier om geld te lenen zonder dat er strenge voorwaarden aan verbonden zijn.

De leningen van Kredietvooruit zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote bedrijven. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bedrijven op basis van hun grootte of omzet. Dit betekent dat ook start-ups en kleinere bedrijven gebruik kunnen maken van de diensten van Kredietvooruit.

Het aanvragen van een lening bij Kredietvooruit is een eenvoudig proces. Bedrijven kunnen online een aanvraag indienen via de website van Kredietvooruit. Hierbij moeten ze hun gegevens invullen en aangeven hoeveel geld ze willen lenen en voor hoe lang. Vervolgens zal Kredietvooruit de aanvraag beoordelen en, indien goedgekeurd, het geld binnen enkele werkdagen overmaken.

Er zijn verschillende soorten leningen beschikbaar bij Kredietvooruit. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een lening met een vast of variabel rentepercentage. Ook is het mogelijk om een lening af te sluiten met een aflossingsvrij period. Dit betekent dat er gedurende een bepaalde periode geen aflossingen hoeven te worden gedaan, wat vooral handig kan zijn voor bedrijven die door tijdelijke omstandigheden moeite hebben om aflossingen te doen.

Naast leningen biedt Kredietvooruit ook advies aan bedrijven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld advies geven over hoe een bedrijf zijn financiën op orde kan krijgen en hoe ze hun geld het beste kunnen beheren. Dit kan vooral handig zijn voor start-ups die nog niet veel ervaring hebben met het beheren van financiën.


KredietVooruit Reviews

  Fishbourne

  Where are you?

  Sterke punten
  Where are you?

  Zwakke punten
  Where are you?

  Ongehoord duur

  De snelheid die men beloofd valt nogal tegen. Maar komt ook doordat ik telefonisch moeilijk bereikbaar was. Maar elke keer wilde men nog meer gegevens. Meerdere keren moest ik zelf contact opnemen hoe het ervoor stond. Totaal 4 dagen bezig met weekeinde er tussen.

  Maar prijs voor krediet was wat de deur dicht deed. Ca, 25% bovenop krediet en dat te voldoen binnen 6 maanden. Zo kannik ook een winstgevend bedrijf runnen.

  Sterke punten
  Relatief gemak

  Zwakke punten
  Onredelijk duur

  kredietvooruit had beter kredietachteruit kunnen heten!!!

  nemen voor beoordeling onjuiste informatie van internet over...?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  nemen voor beoordeling onjuiste informatie van internet over...?

Bezoek KredietVooruit

Schrijf een review