DOEN !

Ik investeer al enkele jaren in diverse projecten via One Planet Crowd. De site is overzichtelijk, de projecten worden in mijn beleving goed beoordeeld. Goede voorstelling van zaken, overzichtelijke informatie, transparant. Volgens mij bieden ze alles wat nodig is voor dit soort projecten.

Sterke punten
Als het een keer tegenzit met een investering (die ervaring heb ik) dan maakt men zich toch hard voor de investeerders om een oplossing te vinden. Dit zijn ze niet 'verplicht', omdat er natuurlijk altijd risico is, maar vind dit zeer correct. Informatie voorziening hieromtrent is ook keurig. Werd zelfs nog persoonlijk (telefonisch) benaderd.

Zwakke punten
Ik zou ze niet zo kunnen noemen

Bezoek One Planet Crowd Reviews over One Planet Crowd

2 reacties

Beste Wim,
Ik ben een Master student aan de Universiteit van Amsterdam en zoek voor mijn thesis onderzoek investeerders die investeren in duurzame projecten via investment crowdfunding. Ik zou u heel graag kort (half uur) willen interviewen over uw investeer projecten en door welke kenmerken van deze projecten u gemotiveerd werd erin te investeren. Dit interview kan ook zeker anoniem als u dat prefereert. Ik hoop op een reactie van u en alvast heel erg bedankt!

Hallo Wim

Dan ben ik benieuwd wat je rendement uiteindelijk is, 1 tegenvaller kan alle winst teniet doen, zoals bij mij en onderaan de streep dus 20-30% verlies. Hier veel meer risico op failissementen!

hartelijke groet H Vogelaar-Knapen

Bezoek One Planet Crowd Reviews over One Planet Crowd

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over One Planet Crowd
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden