One Planet Crowd


One Planet Crowd Reviews

  one planet crowd

  Sinds 2016 heb ik 12 projecten bij one planet crowd, de meest voor rond de €1000. Ook als is de organisatie vast professioneel en informeren zij me goed, het is een groot risico! Van mijn 12 projecten(€14.7500 TOTAAL) zijn er nu 4 die failliet zijn of niet kunnen uitbetalen. Mijn verlies ga ik NOOIT meer goed maken, dus onder aan de streep HEEFT HET ME STRAKS €3000 GEKOST. En met een beetje pech wordt dat verlies nog groter. Er staat nog €6000 open. Voor mij is dat veel geld, mijn pensioenaanvulling. One planet heeft wel de provisie op kunnen strijken, terecht natuurlijk, maar daar zit geen delen van risico op toch? Corona zal voor een stukje meegespeeld hebben, maar niet voor het grootste deel. Ook hier lees ik vooral positieve verhalen, dat zijn blijkbaar de gelukkigen. Daarom ook mijn verhaal!

  Sterke punten
  professioneel en betrouwbaar.

  Zwakke punten
  Geven een te positieve weergave , te weinig de risico's .

  DOEN !

  Ik investeer al enkele jaren in diverse projecten via One Planet Crowd. De site is overzichtelijk, de projecten worden in mijn beleving goed beoordeeld. Goede voorstelling van zaken, overzichtelijke informatie, transparant. Volgens mij bieden ze alles wat nodig is voor dit soort projecten.

  Sterke punten
  Als het een keer tegenzit met een investering (die ervaring heb ik) dan maakt men zich toch hard voor de investeerders om een oplossing te vinden. Dit zijn ze niet 'verplicht', omdat er natuurlijk altijd risico is, maar vind dit zeer correct. Informatie voorziening hieromtrent is ook keurig. Werd zelfs nog persoonlijk (telefonisch) benaderd.

  Zwakke punten
  Ik zou ze niet zo kunnen noemen

  Transparant en hoog rendement

  Samen met LendaHand.com het meest transparante platform. Voorts het meest gericht op duurzame proposities. Zeer vooruitstrevend (mede op het gebied van omzetten/begeleiden conversies).

  Sterke punten
  Strenge selectie aan de poort. Echt duurzaam. Hoge rendementen bijv: SnappCar.

  Zwakke punten
  Geen directe aandelen investeringen, zou goed zijn voor ambassadeurschap en sociale factor (iedereen mede-eigenaar) Te veel leningen, te weinig converteerbare leningen. Ook voor ambassadeurschap en sociale factor (iedereen mede-eigenaar)

  Magere ervaring

  Twee maal in zee gegaan met door OnePlanetCrowd aanbevolen investeerders. Waarvan 1 al gauw niet aan zijn verplichtingen kon voldoen en na betrekkelijk korte tijd door OPC failliet werd gecommuniceerd!? En de andere onlangs ook al om een vertraging in de uitbetaling van zijn verplichtingen vroeg?!? Wat zou ik hiervan in oprechte zin kunnen aanbevelen aan relaties??? Misschien het koffiepakket met de voedingsbodem!

  Sterke punten
  .?.

  Goed doen met je geld

  Via One Planet Crowd investeer je altijd in goede initiatieven. Goed voor de wereld, maar ook goed voor je portemonnee. Op de bank krijg je zo'n rente echt niet. En je kan trots zijn op je investeringen! Ok,er is extra risico aan verbonden,maar elk project is goed doorgelicht en je krijgt heel regelmatig heldere info over je project(en). Ik profiteer al meerdere jaren van hun initiatief!

  Sterke punten
  Goede opbrengst,goed doel

  Zwakke punten
  Iets meer risico

  Blijf zelf ook kritisch

  Micro krediet helpt kleine duurzame ondernemers. OPC biedt daar diensten voor aan die makkelijk toegankelijk zijn.

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik. Voldoende informatie over ondernemunfen

  Zwakke punten
  Niet zo'n groot aanbod

  oneplanetcrowd super

  Sinds een paar jaar investeer ik via oneplanetcrowd en ben zeer tevreden. Niet alleen hebben ze hele interessante investeringsmogelijkheden, ze weten op basis van de duurzame keuzes die ze maken alles goed uit te leggen. Vorige week had ik via email een vraag gesteld en binnen een uur hadden ze al gereageerd met een onderbouwde uitleg. Het werk en de dienstverlening van Oneplanetcrowd is een groot voorbeeld voor de financiële sector!

  Sterke punten
  hun kritisch geselecteerde proposities in plaats van voor maximaal volume te gaan hun dienstverlening

  Niet integer

  Slecht, slechter, slechts

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Liegen en absoluut niet integer. Maken fout op fout qua communiceren. Verstrekken persoonlijke gegevens van de investeerders aan derden. Na weken wachten op informatie zelf gemaild en als reactie een algemene mail naar alle investeerders waarin ze de ondernemer aan de schandpaal nagelen. Met een tekst die niet integer is. Als een bedrijf zo met gegevens omgaat en je doet er zaken mee dan heb je in ieder geval geen vijanden meer nodig.

Bezoek One Planet Crowd

Schrijf je eigen review