Eigenschappen van een zakelijk krediet: Criteria Uw bedrijf komt in aanmerking als het minimaal 24 maanden actief is en een minimale jaaromzet van €200.000 genereert. Daarnaast dient u geregistreerd te zijn bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Limiet Wij verstrekken zakelijk krediet van €10.000 tot €250.000. Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot uw krediet en ontvangt u het opnamebedrag binnen één werkdag op uw bankrekening. Looptijd en hertoetsing Uw krediet is na goedkeuring 1 tot 3 maanden beschikbaar voor opname. Per lening hanteren wij een looptijd van maximaal 15 maanden. Vanaf ongeveer de helft van de looptijd bieden we de mogelijkheid tot hertoetsing.

SpotCap Reviews

  • Hallo kijkers Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor diegenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 500 euro kunt u in 72 uur 5000 euro verdienen investeer 500 en verdien 5000 investeer 1000 en verdien 10000 Investeer 2000 en verdien 20000 Investeer 5000 en verdien 50000 Investeer 7000 en verdien 70000 Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!! 100% echt en legitiem✔️✔️✔️ Neem contact met ons op om een investering op te zetten WhatsApp: +27633586789 of e-mail: wilsontradeszone (at) gmail.com

    Door wilsontrades op 6 juni 2020 Reageer
  • HOE KREEG IK MIJN LENING VAN DIT GROTE BEDRIJF Hallo mijn lieve mensen, ik ben Linda McDonald, woon momenteel in Austin Texas, VS. Ik ben op dit moment een weduwe met drie kinderen en ik zat vast in een financiële situatie in april 2018 en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd om leningen te zoeken bij verschillende kredietverstrekkers, zowel privé als zakelijk, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet afgewezen, niet ten volle ten prooi vallen aan die schurken die ze zelf geldschieter noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en u zult niet meer van hen horen dat ze het mij twee keer hebben aangedaan voordat ik de heer David Wilson ontmoette. Het interessantste is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgemaakt, dus ik zal u adviseren contact op te nemen met de heer David als u bent geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ……… ([email protected]) Geen kredietcontrole, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere aflossingsplannen en schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het veiligstellen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening Ze bieden allerlei soorten leningen aan Lening op korte termijn (5_10 jaar) Langlopende lening (20_40) Lening op middellange termijn (10_20) Ze bieden een lening aan Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening ....... Studielening .........., lening voor opstarten van bedrijven Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz E-mail .......... ([email protected]) Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is de financiële lening van David Wilson de plek om naartoe te gaan, vertel hem alsjeblieft dat ik mevrouw Linda McDonald je veel geluk toewees ... ....

    Door Linda op 14 mei 2020 Reageer
  • De snelheid van Spotcap is ongekend, helder werkwijze. Goede service/communicatie tijdens het hele proces.

    Sterke punten
    Snelheid, goede communicatie, enorm gemakkelijk

    Door S. Pereboom op 11 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte communicatie. Maakt hun afspraken niet waar en brengen door hun manier van communiceren schade aan bij bedrijven. Niet met dit bedrijf in zee gaan. Hun rente is torenhoog en hun klantsupport is niet bestaand. Als ze zelf een fout maken met incasseren dreigen ze met een rechtszaak. Ik heb in 10 jaar als ondernemer nog nooit dit soort rare praktijken bij een kredietverlener meegemaakt. Schandalige partij en ik kan iedereen adviseren een andere partij te zoeken. Ik zal later nog eventuele communicatie hier uploaden met Alain Drieling van spotcap. Dit is de enige persoon die communiceert en een zeer dreigende ondertoon voert.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte communicatie. Maakt hun afspraken niet waar en brengen door hun manier van communiceren schade aan bij bedrijven. Niet met dit bedrijf in zee gaan. Hun rente is torenhoog en hun klantsupport is niet bestaand. Als ze zelf een fout maken met incasseren dreigen ze met een rechtszaak. Ik heb in 10 jaar als ondernemer nog nooit dit soort rare praktijken bij een kredietverlener meegemaakt. Schandalige partij en ik kan iedereen adviseren een andere partij te zoeken. Ik zal later nog eventuele communicatie hier uploaden met Alain Drieling van spotcap. Dit is de enige persoon die communiceert en een zeer dreigende ondertoon voert.

    Door nvt op 9 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • snel geholpen goed en persoonlijk advies.

    Sterke punten
    snel vakkundig

    Zwakke punten
    geen starterslening

    Door robin op 31 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had behoefte aan stukje werkkapitaal en geen zin om maanden op te wachten. Ik kon alles gemakkelijk uploaden en service was uitstekend. Echt een verademing.

    Sterke punten
    Goede service, online

    Door Hilbert op 27 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geen idee of Spotcap goed werkt, zijn namelijk zeer onflexibel. Het maakt niet uit hoeveel cijfers, documenten en alternatief, sluitend, bewijs je aanlevert. Als je je aangifte omzetbelasting niet hebt houdt het op. Maakt ook niet uit dat dit document eenmalig wordt verstrekt en dat dit niet op valt te vragen,

    Door GD op 25 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SpotCap

Schrijf je eigen review