KredietDesk

Personen die een lening wensen af te sluiten, zijn bij KredietDesk op het juiste adres. Bij dit bedrijf staan aspecten als persoonlijk, deskundig en betrouwbaar centraal. Er wordt niet alleen gekeken naar de persoonlijke wensen van de klant, maar bij het verstrekken van een lening wordt ook gekeken naar de persoonlijke en financiële situatie van de klant. Voorstellen van KredietDesk worden altijd afgestemd op specifieke situaties van de klant. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar wat het beste is voor de klant op dat moment, maar er wordt ook naar de toekomst gekeken. Bij KredietDesk kunnen klanten rekenen op professioneel advies. De medewerkers van dit bedrijf zijn gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Dit bedrijf is ook zeer betrouwbaar om zaken mee te doen omdat er alleen bemiddelt wordt met betrouwbare en vooraanstaande financieringsmaatschappijen. Klanten hebben de mogelijkheid bij KredietDesk oma geheel zelfstandig een lening aan te vragen of men kan ervoor kiezen om een lening af te sluiten na persoonlijk advies te hebben gekregen van een van de adviseurs. Een offerte van KredietDesk is geheel gratis en vrijblijvend. Adviseurs van KredietDesk gaan altijd samen met de klant na welke lening het best bij de situatie van de klant past. Om een lening bij KredietDesk aan te vragen moet men de verkorte aanvraagformulier invullen en indienen. Nadat dit is geschied, wordt de klant gebeld door een van de medewerkers van dit bedrijf om de aanvraag te completeren. Op basis van de verstrekte informatie wordt een profiel samengesteld en worden offertes aangevraagd bij een of meer financieringsmaatschappen waarmee wordt samengewerkt. De lening aanvraag kan men zelf afhandelen zonder advies of men kan ervoor kiezen om eerst een persoonlijk advies gesprek te hebben met een van de medewerkers van dit bedrijf. Dit advies wordt geheel gratis en vrijblijvend gegeven aan de klant.

Financial lease

Zelfstandige ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, die een personen- en/ of bedrijfswagen wensen te leasen, hebben de mogelijkheid om een financial lease bij KredietDesk aan te vragen. Bij Financial Lease wordt men namelijk direct economisch eigenaar van de auto. De auto mag men dus gebruiken alsof het van hem of haar is. Men hoeft in dit geval niet direct het complete aanschafbedrag van de auto vrij te maken. Hierdoor komt de liquiditeitspositie van de ondernemer niet in gevaar. Men mag hierbij zelf de hoogte van de aanbetaling, de looptijd en de afschrijving van de auto bepalen. De klant betaalt het aanschaf bedrag van de auto dan in vaste maandelijkse termijnen terug. Bij Financial Lease kan men ook nog slim gebruikmaken van de toekomstige inruilwaarde van de nieuwe auto. Door een slottermijn in het contract te verwerken, financiert men op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. Over deze slottermijn betaalt men alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt fors in de maandlasten, maar doordat men op de slottermijn niet inlost, heeft men over de gehele looptijd natuurlijk wel meer kosten.


Persoonlijke lening

Met een Persoonlijke Lening weet men precies waar men aan toe is. Men spreekt in dit geval een leenbedrag en looptijd af. Dit bedrag krijgt men in een keer op zijn of haar rekening gestort. Vervolgens betaalt men maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. In tijden van rentestijgingen biedt een persoonlijk krediet de klant zekerheid, want de rente blijft ongewijzigd. Bij KredietDesk kunnen genteresseerden vrijblijvend een offerte aanvragen. Samen met de klant wordt gekeken naar de beste persoonlijke leningen.


Doorlopend krediet

Het kan wel eens voorkomen, dat personen met grote onvoorziene uitgaven geconfronteerd raken. Deze uitgaven komen meestal onverwachts c.q. zijn niet te voorzien. Het is daarom altijd prettig om een financile buffer te hebben. Het doorlopend krediet is in dit geval de perfecte oplossing. Deze vorm van krediet wordt volledig aangepast aan de financile situatie van de klant. Men kan tot een afgesproken bedrag onbeperkt geld opnemen. Ook de afgeloste bedragen kan men tot het afgesproken limiet wederom opnemen. Afhankelijk van de persoonlijke financile situatie worden de mogelijkheden vastgesteld. Samen met de klant wordt hierbij bepaald wat de maximale leenbedrag wordt. Daarna wordt de hoogte van het termijn bedrag afgesproken.


Lening aanvragen

Op de website van KredietDesk kunnen klanten zelf bepalen hoeveel geld ze willen lenen, welke soort lening zij willen sluiten en natuurlijk de lening aanvragen. Op de startpagina van de site is er een leningaanvraag formulier welke klanten kunnen invullen en opsturen naar KredietDesk. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'Geld lenen' en daarna op 'lening aanvragen'. Na hierop geklikt te hebben kan men het gewenste leenbedrag ingeven, persoonlijke gegevens en vrijblijvend een offerte aanvragen. Nadat men akkoord is gegaan met de offerte, kan men overgaan tot het afsluiten van een gepaste lening.


Contact gegevens

KredietDesk B.V. Antwoordnummer 9400 1000VP Amsterdam Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van KredietDesk via het telefoonnummer 0206608799.


KredietDesk Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over KredietDesk.

Bezoek KredietDesk

Schrijf je eigen review