Reviews van deze auteur

Goede service

Review over Lenen met Advies

Ik heb via de website www.lenenmetadvies.nl een aanvraag voor een lening gedaan omdat ik er een goed gevoel bij had. (goede duidelijk website). Ik werd gebeld door een medewerker die veel kennis van zaken had en kon direct vertellen wat een verstandige keuze voor mij was. De persoonlijke lening die ik heb afgesloten past helemaal bij mijn wensen. Ik heb aangegeven hoeveel ik per maand wilde betalen en dit was geen probleem.

Ik heb alles terug gestuurd naar ze en de volgende dag stond het geld op me rekening.

Goede service. Als ik nog een keer een lening nodig heb dan bel ik ze direct weer op.

Sterke punten
Goede service
Veel kennis van zaken

Zwakke punten
Heb ik niet

Ontzettend goed geholpen!

Review over Lenen met Advies

Ik heb via lenen met advies een lening aangevraagd omdat ik mijn auto moest vervangen. Ik had het geld dus wel vrij snel nodig.
Ik heb op dinsdag de aanvraag ingediend en 1 uur later ging de telefoon, lenen met advies wilde mij een aanbieding doen. De aanbieding was helemaal top! Ze hebben mijn persoonlijke situatie doorgenomen en gevraagd wat ik allemaal belangrijk vind voor een lening, zoals boetevrij aflossen enzo. Ik had direct na het gesprek de offerte en alle papieren in de mailbox.

Ik heb alles teruggemaild naar ze en de volgende dag werd ik gebeld dat het geld onderweg was naar mijn rekening. Dat noem ik nou nog eens service en snelheid. Ik ben hier echt heel erg vriendelijk en goed geholpen. Ik was geen nummertje maar alles was heel persoonlijk en duidelijk.

Ik kan het echt iedereen aanraden om het via lenen met advies te regelen.

Sterke punten
Snelheid
Service
Persoonlijke aanpak
Lage rente

Zwakke punten
Geen zwakke punten gevonden tot nu toe!

reacties: