Mini-Lening.org

Op de website van Mini-lening.org hebben personen de mogelijkheid om diverse mini leningen te vergelijken. De verschillen van dergelijke lening zitten vooral in de service kosten van de diverse aanbieders van mini leningen. De kosten komen over het algemeen neer op ongeveer 7.9% van het te lenen bedrag. Op deze manier wilt men de consumenten een beter beeld geven van de aanbieders van mini leningen en welke voorwaarden zij stellen. Men krijgt dus advies over mini leningen op deze site, waardoor men een beter keuze kan maken bij het afsluiten van een mini- lening. Deze website weet haar onderhoudskosten en inkomsten te vergaren middels het doorsturen van bezoekers naar bijvoorbeeld sites als Cashbob. Er is in dit geval dus sprake van affiliatie marketing. De betreffende partij keert een eenmalige vergoeding uit als de bezoeker ook daadwerkelijk de lening afsluit. De vergelijking op deze site zijn echter onafhankelijk en niet subjectief vanwege de vergoeding. Veel personen vragen zich af wat eigenlijk een mini lening is. Deze vorm van krediet is een minikrediet oftewel een flitslening. Dit kan een oplossing zijn als men tijdelijk extra financiële ruimte nodig heeft. Bij de vorm van lening kunnen klanten bedrag van minimaal 100 euro en maximaal 1000 euro lenen. Echt verschilt het te lenen bedrag bij elke aanbieder. Ook de voorwaarden en de service kosten verschillen per mini lening aanbieder. De looptijd van een dergelijke lening is meestal 21 dagen. Het is dus niet raadzaam om een overeenkomst met een aanbieder af te sluiten als men weet, dat men niet aan de financiële verplichtingen gaat kunnen voldoen. Op de website van mini- lening.org treffen klanten onder andere informatie aan over mini- leningen, online geld lenen, Cashper, lening snel op rekening en saldodipje mini lening. Daarnaast kan men ook snel een mini- lening afsluiten via deze site door op de startpagina van de site te klikken op 'lening aanvragen'.

Minilening

Veel personen vragen zich af wat een minilening precies inhoud. Een minilening is in feite een kleine lening waarbij men snel over extra financiële ruimte kan beschikken. Over het algemeen kan men een relatief klein bedrag lenen, welke snel weer afgelost moet worden. De looptijd van een minilening bedraagt in de meeste gevallen 21 dagen, bij sommige aanbieders als Ferratum heeft men de keuze uit meerdere looptijden.


Minilening aanvragen

Bij het aanvragen van een minilening moet men enkele documenten kunnen overleggen waaruit de kredietwaardigheid van de aanvragen blijkt en beoordeeld kan worden. Er is in dit geval geen sprake van een BKR check maar wel een kredietcheck. Indien men hier niet doorheen komt wordt de lening afgekeurd. Mensen die bijvoorbeeld in de schuldsanering zitten hebben een te hoog risico en komen hierdoor niet in aanmerking voor een minilening bij Ferratum. De precieze voorwaarden verschillen per geldverstrekker. Het is daarom van belang, dat klanten de voorwaarden van een lening goed doornemen. Bij sommige aanbieders komen eigen ondernemers ook niet in aanmerking.


Leenbedrag

Klanten die voor het eerst een minilening willen afsluiten, kunnen een bedrag tot maximaal 400 euro lenen. Dit is afhankelijk van de kredietwaardigheid van de klant. De tweede keer kan men een bedrag tot maximaal 800 euro lenen. Men heeft namelijk de keuze om bedragen te lenen tussen de 100 euro en 800 euro. De eerste keer kan men maximaal tot €400,- lenen en alle bedragen die daaronder vallen. De tweede keer en de keren daarop heeft men de keuze om bedragen te lenen tussen de 100 en 800 euro mits men niet kredietwaardig genoeg bevonden is geworden.


Terugbetaling

Een minilening dient men in een korte periode weer af te lossen. De looptijd is deels ook afhankelijk van de aanbieder van de lening en het gekozen product. In de meeste gevallen wordt er verwacht dat men binnen 21 dagen de lening aflost en de aflossingstijd bedraagt maximaal een maand. Op het moment dat men niet binnen de verwachte periode aflost moet men rekening houden met bijkomende kosten. Daarom is het ook van belang dat men goed van te voren nadenkt of men de lening wel binnen de gestelde periode kan aflossen. In andere gevallen kan men het beste naar andere opties kijken.


Garantstelling

Bij het afsluiten van een minilening wordt ook naar een garantstelling gevraagd. Dit is van belang om er zeker van te zijn, dat het geleende geld ook weer terugbetaald kan en zal worden. Een garantstelling zorgt er namelijk voor dat iemand anders als het ware de aflossing overneemt op het moment dat de klant niet meer in staat is de lening zelf af te lossen. Echter willen of kunnen de meeste consumenten niet bij iemand binnen hun kringen voor terecht, indien dit het geval is kan men kiezen voor een garantstelling op basis van een verzekering. De verzekering is op dat moment de plaatsvervanger voor de garantstelling, echter worden hier wel kosten voor in rekening gebracht en doorgaans zijn dit de hoogste kosten voor het afsluiten van een minilening.


Contact gegevens

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de klantenservice van Mini-Lening.org, door het online contact formulier in te vullen en te verzenden. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op "contact'. Vervolgens komt het contact formulier tevoorschijn, waar men de naam, het e- mail adres, het onderwerp en bericht kan invoeren en versturen naar de klantenservice.


Mini-Lening.org Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Mini-Lening.org.

Bezoek Mini-Lening.org

Schrijf een review