A1B Krediet - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 5 februari 2019
A1B Krediet Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. A1B Krediet
  2. Lening oversluiten
  3. Doorlopend krediet
  4. Persoonlijke lening
  5. Pluskrediet
  6. Contact gegevens
  7. A1B Krediet Reviews
  8. Schrijf ook een review over A1B Krediet

Niet tevreden over A1B Krediet? Probeer dan eens Krediet Groep Nederland.

A1B Krediet

A1B Krediet is onderdeel van A1B Adviesgroep, intermediair op het gebied van kredieten en verzekeringen. Wij adviseren u bij het vinden van een passend product en wij bemiddelen in de afsluiting daarvan.
Uw aanvraag is bij ons in goede handen omdat wij contacten hebben met veel verschillende partijen. Wij kunnen u daardoor een goed aanbod doen.

Kredieten

A1B Krediet Details

Hits: 454

URL: http://www.a1bkrediet.nl/

Categorieën: Kredietverstrekkers

Reviews: 1

Lening oversluiten

Het kan weleens voorkomen, dat personen meerdere openstaande leningen hebben, rood staan en of bedragen betaald middels een creditcard moeten terugbetalen aan een bank of kredietverstrekker. In dergelijke gevallen heeft men bij A1B krediet de mogelijkheid om alle leningen over te sluiten naar een nieuwe lening. Dit zorgt ervoor, dat de maandelijkse lasten van de klant flink omlaag gaan. Daarnaast zorgt een grote openstaande lening in de meeste gevallen ook voor een lagere rente. A1B krediet werkt namelijk samen met andere banken en zoekt namelijk naar de beste aanbiedingen voor de klant. Personen moeten zich hierbij ook van bewust zijn, dat bepaalde leningen c.q. leenvormen veel meer kosten dan andere.

Doorlopend krediet

Personen die altijd geld op zak willen, hebben de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten bij A1B krediet. Klanten hebben hierbij de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer men geld wilt opnemen en of aflossen. Men heeft hierbij de mogelijkheid om de afgeloste bedragen wederom op te nemen. Bij deze kredietvorm is er sprake van een variabele rente en een bepaalde looptijd. Het bedrag, dat men kan lenen ligt meestal tussen de 5.000 euro en 75.000 euro. Daarnaast heeft men de mogelijkheid om het geleende bedrag boetevrij af te lossen. Dit krediet wordt meestal afgesloten als de klant binnen korte periode grote uitgaven verwacht, maar niet altijd precies weet wanneer deze zal plaatsvinden. Het kredietlimiet hoeft de klant ook niet in een keer op te nemen. Men heeft de mogelijkheid om de bedragen op verschillende momenten op te nemen. Met een doorlopend krediet hebben klanten altijd geld op zak. Hierdoor kan men altijd snel in plotselinge uitgaven voorzien. Men betaald namelijk elke maand een bepaalde bedrag aan rente en aflossing van het opgenomen bedrag. Een doorlopend krediet is een leenvorm die uitsluitend bestemd is voor particulieren. Deze leenvorm is bestemd voor ingezetenen van Nederland van 18 tot 70 jaar oud met een vast inkomen.

Persoonlijke lening

Klanten van A1B krediet hebben ook de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten. Zo een lening heeft namelijk een vaste looptijd, rente en maandlast. In gevallen waar men plotseling geconfronteerd wordt men onvoorziene uitgaven, komt een persoonlijke lening goed van pas. Het geleende bedrag wordt per maand afgelost en men weet dan ook precies wanneer de lening afbetaald is. Bij een persoonlijke lening is er sprake van een vast te lenen bedrag, vaste rente, vaste maandlasten en een vaste looptijd van 6 tot 120 maanden. Het bedrag dat men hierbij mag lenen ligt tussen de 2500 euro en 50.000 euro. Klanten hebben met een dergelijke lening niet alleen meer zekerheid, maar men weet ook binnen hoeveel tijd men de lening afgelost zal hebben. Een persoonlijke lening is een leenvorm die uitsluitend bestemd is voor particulieren. Deze leenvorm is bestemd voor ingezetenen van Nederland van 18 tot 70 jaar oud met een vast inkomen.

Pluskrediet

Bij A1B krediet kunnen klanten ook terecht voor het afsluiten van een Pluskrediet. Deze kredietvorm is bestemd voor personen tussen de 60 en 65 jaar. Het gaat in deze om een consumptieve lening en heeft het karakter van een doorlopend krediet voor 60 plusser. Met dit krediet mag men tot het afgesproken bedrag onbeperkt geld opnemen. Zodra men de leeftijd van 66 jaar bereikt heeft, bouwt men in maandelijkse termijnen het krediet af. Als men 74 jaar oud is, moet de lening volledig afgelost zijn. De kredietlimiet bedraagt minimaal € 5000 en maximaal € 50.000. Er is in dit geval sprake van een variabele rente en een looptijd. Daarnaast heeft men de mogelijkheid om de lening boetevrij extra af te lossen. Men krijgt ook twee keer per jaar een time out kaart, hetgeen betekent, dat men de termijnbetaling mag uitstellen. Met de Pluskrediet heeft men namelijk extra financiële ruimte en kan men genieten van zijn of haar oude dag. Klanten betalen dus elke maand een bepaalde bedrag aan rente en de aflossing. De rente wordt hierbij alleen betaald over het reeds opgenomen bedrag.

Contact gegevens

A1B Krediet
Keesomstraat 13
6717AH Ede

Voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen kunnen geïnteresseerden en reeds bestaande klanten contact opnemen met de klantenservice van A1B krediet, middels het versturen van een e- mail naar [email protected] of door te bellen naar het nummer 0318611111.


A1B Krediet reviews (1):

A1B Krediet - Goed advies bij a1b Krediet

0

Review:
We hadden een lening nodig voor een verbouwing en kwamen bij A1B krediet terecht. Hier hebben we erg goed advies gekregen. Wij wisten zelf niet dat de rente van een persoonlijke lening voor een verbouwing wel nog fiscaal aftrekbaar is met al die nieuwe hypotheek regels etc.. Heel blij dat we daarop zijn geattendeerd door de mensen bij A1b. Degelijk en duidelijk advies dus. Daarnaast was alles snel geregeld dus dat was ook een hele fijne bijkomstigheid!

Sterke punten:
Zeer goed advies en snelle afhandeling. Goede service.

Zwakke punten:
Wij hebben geen zwakke punten aan te dragen.

Karolien beveelt A1B Krediet aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over A1B Krediet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou A1B Krediet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou A1B Krediet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek A1B Krediet


Home » Kredietverstrekkers » A1B Krediet