Becam is een bedrijf dat zich richt op het verlagen van de kosten van bestaande leningen voor particulieren en zelfstandigen. Dit doen zij door middel van het oversluiten van deze leningen naar gespecialiseerde banken die consumptief krediet aanbieden. Hierdoor wordt de rente op de lening verlaagd en kan de looptijd van de lening worden verkort, waardoor er mogelijk duizenden euro's bespaard kunnen worden.

Becam werkt samen met deze gespecialiseerde banken die de laagste rentetarieven in de markt bieden, vaak veel lager dan de grote banken. Door de historisch lage rentetarieven momenteel, is het mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten met een rente vanaf 4,7%. Hierdoor kan men besparen op de kosten van de lening en kan er mogelijk veel geld bespaard worden.

Daarnaast biedt Becam de mogelijkheid om de lening op elk moment boetevrij af te lossen. Dit geeft de klant de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer zij willen aflossen en hierdoor hun lening sneller af te lossen. Door deze werkwijze kan men besparen op de kosten van de lening en kan er mogelijk veel geld bespaard worden.

Becam biedt een eenvoudige check aan waarbij men kan zien of er op hun lening bespaard kan worden. Hierdoor kan men gemakkelijk zien of het oversluiten van de lening voor hen voordelig is. Op deze manier kan men snel en gemakkelijk besparen op de kosten van de lening en kan er mogelijk veel geld bespaard worden.

In samenwerking met gespecialiseerde banken, biedt Becam dus een oplossing voor particulieren en zelfstandigen die op zoek zijn naar een manier om de kosten van hun lening te verlagen. Door de lening over te sluiten naar een gespecialiseerde bank met lage rentetarieven, kan men besparen op de kosten van de lening en kan er mogelijk veel geld bespaard worden. Door de flexibiliteit om boetevrij af te lossen, kan men zelf bepalen wanneer men wil aflossen en hierdoor hun lening sneller aflossen.


Becam Video


Persoonlijke lening oversluiten

Personen die een persoonlijke lening hebben afgesloten bij een andere bank tegen een hogere rente, hebben de mogelijkheid om deze lening over te sluiten bij Becam tegen een gunstigere rente. Becam zorgt er in dit geval voor, dat de lening wordt voortgezet tegen een lagere rente en de voorwaarden die Becam voor de klant kan bemiddelen. Op deze manier kan de klant iedere maand wat geld besparen en hetzelfde geld dan besteden voor andere zaken. Ook als de klant meerdere lopende leningen heeft, kan Becam deze samen bundelen tot één nieuwe en goedkopere lening.


Doorlopend krediet oversluiten

Bij Becam hebben klanten ook de mogelijkheid om hun lopende doorlopende krediet van een andere bank over te sluiten tegen een lagere rente. Het proces om dit te bewerkstelligen is snel en eenvoudig. Men kan in dit geval vrijblijvend een offerte aanvragen en zelf nagaan welke aanbod van Becam hen het beste uitkomt. Nadat de klant akkoord is gegaan met het voorstel en deze ook ondertekent heeft teruggestuurd, zorgt Becam voor de verdere verloop van zaken. Het voordeel hierbij is, dat dit proces ervoor zorgt, dat de klant uiteindelijk veel minder betaald voor een lopende lening.


WOZ Krediet

Personen die een eigen woning hebben, kunnen geld lenen tegen de laagste rente. De verschillende banken waarmee Becam samenwerkt zijn namelijk bereid om een rentekorting toe te hanteren voor woningbezitters, die een lening wensen af te sluiten. Personen kunnen namelijk kiezen tussen een persoonlijke lening en een WOZ doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening betaald te klant maandelijks een vast bedrag gedurende een vastgestelde periode betaald. Het doorlopend krediet heeft als voordeel, dat men afgeloste bedrag wederom kan opnemen, hetgeen niet het geval is bij een persoonlijke lening. Als huiseigenaar betaalt men dus met een WOZ krediet een lagere rente, dan bij een gewone doorlopende krediet.


Gratis besparingscheck

Op de website van Becam, hebben klanten de mogelijkheid om geheel gratis een besparingscheck te doen. In dit geval kan men het online formulier invullen en de check uitvoeren. In dit formulier moet men onder andere het openstaande leenbedrag, de rentepercentage en het maandbedrag ingeven. Na alles ingevuld te hebben, kan men klikken op voordeel berekenen. De website van Becam gaat dan zelf na voor de klant op welke manieren men een voordeligere lening kan afsluiten c.q. oversluiten.


Contact gegevens

Becam Financieringen is een onderdeel van NR7Finance. NR7Finance Onder de Toren 34 8302 BV Emmeloord Openingstijden: Maandag t/m vrijdag Voor meer informatie kunnen klanten tussen 09:00 en 21:00 uur telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Becam via het telefoonnummer 0887772323. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected].


Becam Reviews

  bouwvakkers zijn geen domme ezels becam!!

  kansloos!! becam zet bouwvakkers neer alsof het allemaal lompe ezels zijn!
  belachelijkmakende reclame en ongelofelijk ergerlijk!
  doe iets fatsoenlijk, of doe helemaal niks!!

  Sterke punten
  niks!!! helemaal niks!!!

  Zwakke punten
  compleet belachelijk makend en totaal niks toevoegend!

  Geweldige reclame Becam

  Jullie reclame is zo slecht dat het eigenlijk goed is. Jullie moeten eigenlijk op Instagram reclame maken, ik heb al een insta account in jullie naam :Becamreclame. Je kunt t volgen als je wilt, maar daar zit de toekomst in.

  Sterke punten
  Reclame

  Zwakke punten
  Niet actief op unsta

  Becam, oude naam weer van stal gehaald

  Het is een oude naam in een nieuw jasje, een wolf in schaapskleren. Zoals al eerder gemeld, zeer slechte reclame, slechte acteurs, gewoon een slecht bedrijf die slechts op (veel) geld uit zijn. Trap er niet in. Zoek in uiterste nood een betrouwbare instantie waar je geld kunt lenen. Eerst op het internet klachten lezen, zoekterm bij Google, Bing o.i.d. en dan pas beslissen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles. Alleen maar lachwekkende zwakke punten.

  Imbecielen

  Wat een oerdomme simplistische commercial, wat erg voor die”acteurs”: carriere en social life naar de knoppen want je kan nooit meer naar een feestje zonder voor de randdebiel van de avond te worden versleten. En nee Becam, negatieve aandacht is niet altijd aandacht die je vooruit helpt, in dit geval werkt het contraproductief: met zo’n stompzinnige bedroevende slecht reclame kan ik 1 ding garanderen: al kreeg ik het geld goedkoper dan bij een echte bank, zou ik jullie nog niet vragen want het vertrouwen dat jullie wekken is minder dan nul.

  Sterke punten
  Is gelukkig snel voorbij

  Zwakke punten
  Amateuristisch, infantiel, belachelijk, onbetrouwbaar, om te janken dat dit in het Nederlands is, kan niet meer gewoon op vakantie zonder me kapot te schamen als ze naar mijn nationaliteit vragen. Helaas worden bouwvakkers gespeeld, is een enorme deuk voor het imago van de bouw, moet ik nog even doorgaan of worden ze eens wakker bij Becam? (Welke debiel hebben ze daar trouwens op de marketing zitten?)

  Leugenaars

  Ze liegen dat ze barsten, hun zijn juist erg hoog met hun rente en ze kunnen niet alle leningen overnemen, gaat maar tot een bepaalde hoogte, was blij dat ik daar weg was, nu nog die irritante kutreclame van de tv af.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Alles wat ze doen.

  Oplichters

  Als je te veel geld wil betalen ga je naar bevangen
  Woeker polissen oplichters ga naar een goede bank

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Veel te veel persoonlijke informatie

  Voor een kortlopende lening wilde BECAM per se een overzicht van alle inkomsten en uitgaven van onze bankrekening voor een periode van 1 maand. Dat is toch een sterke inbreuk op je privacy. Zelfs een hypotheekverstrekker zal dit niet vragen

  Sterke punten
  Snelle beoordeling ingeleverde documenten
  Alles on line

  Zwakke punten
  Veel te veel informatie willen hebben

  Vervelend

  Wat slecht, zo vreselijk vervelende slechte reclame heb ik nog nooit gezien. Alle aspiratie voor het aanschaffen van een vervelende lening verdwijnt na het zien van deze vervelende reclame. Hoe vaak kan je becam zeggen zonder dat dit echt vervelend wordt, echt vervelend. Super vervelend. Vervelend wordt dit hè. Nou je het zegt, vervelend.

  Sterke punten
  Vervelend

  Zwakke punten
  Ook vervelend

  DSB onderdeel

  Becam was een onderdeel van de DSB bank dus dat moet je al tot nadenken zetten om daar een lening te willen afsluiten.
  De reclame nodigt ook niet echt uit. Irritatiefactor 100%.

  Sterke punten
  Overlevingsdrang.

  Zwakke punten
  Doorzichtig.
  Irritant
  Amateuristisch.

  Becam- reclame

  Deze reclame is werkelijk de irritantste van 2017!! Ook ik zapp hem weg zodra ik hem voorbij zie komen. In elk reclameblok letterlijk komt hij voorbij zoals op veronica!
  Ik erger me groen en geel eraan.
  Ik hoop dat hij heel gauw verdwijnt.

  Sterke punten
  - Heel erg goed in herhalen
  - Werkt op je humeur- ipv goed wordt je er zeer chagrijnig van
  - zin om de tv (net als hierboven aangegeven) door het raam gooien
  - doordat het vreselijk irritant is zap je verder

  Reclame

  Bij uitstek de meest irritante reclame van dit moment, zo niet van dit jaar. Elke keer als deze reclame op TV komt, zap ik weg. Ik hoop oprecht dat deze reclame snel verdwijnt van TV en heb hem genomineerd voor een Loden Leeuw.

  Sterke punten
  Goed in mateloos irritateren.
  Goed in onnodige herhaling.
  Goed in persoonlijke voornaamwoorden: "hij, zij en zij...".
  Goed in de drang oproepen om zo snel mogelijk verder te zappen.
  Goed in de drang oproepen om je TV door het raam te gooien.

  niet wat men zegt

  Als je TV zit te kijken en daarin in het reclameblok een reclame van Becam ziet waar in men beloofd dat zij Uw lening kunnen oversluiten voor een veel voordelige rente , en je hebt een lening , dan denk je van ik ga eens even kijken of het inderdaad zo voordelig is . Je moet op hun side al gaan invullen wat je inkomsten zijn en uitgaven . Maar je kan niet vergelijken wat voor een rente ze willen geven . Want dat wil je graag zien en vergelijken met je huidige rente bij Freo . Nee je krijgt de andere morgen meteen een mail van "sorry we kunnen U niet helpen " . Er wordt toch
  gezegd dat men leningen oversluit en de mijne loopt pas 8
  maand en is zonder problemen door Freo verstrekt . Maar
  Becam kan niets voor ons betekenen .dat kan twee redenen hebben . 1 we zijn te oud ( 67 en 66 ) . 2 ze kunnen niet goedkoper aanbieden. Dus dan maar een mailtje van "we kunnen niets voor U betekenen ". Als je zo werkt Becam , kun je beter die TV reclame van de TV gooien , want ik vind dan dat je mensen misleid en alleen die pakt die inderdaad een hoge rente heeft en waar jullie dan nog een flink aantal jaren aan kunnen verdienen en niet zoals bij ons nog maar een anderhalf jaar.

  Sterke punten
  geen sterk punt gevonden , ook niet als je belt van waarom , weet men niet in welke bocht ze zich moeten wringen. Uiteindelijk is het of leeftijd of een te korte looptijd of te weinig aan kunnen verdienen. dus geen sterk punt.

  Zwakke punten
  zeer zwak kwa uitleg en zich in bochten wringen om je af te wijzen terwijl ander financier geen enkelen probleem ziet . Geen duidelijkheid .

Bezoek Becam

Schrijf een review