Becam - 3 Reviews

Last updated: 16 januari 2018
Becam Logo

20% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Becam
  2. Becam Video
  3. Persoonlijke lening oversluiten
  4. Doorlopend krediet oversluiten
  5. WOZ Krediet
  6. Gratis besparingscheck
  7. Contact gegevens
  8. Becam Reviews
  9. Schrijf ook een review over Becam

Niet tevreden over Becam? Probeer dan eens De Leningmakelaar.

Becam

Becam behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar personen terecht kunnen voor het lenen van geld. De missie van Becam is dan ook om leningen goedkoper en verantwoord aan te bieden aan klanten c.q. af te sluiten. Daarnaast worden de leningen volledig online geregeld bij Becam. Bij Becam hoeft men dus niet langs te komen voor een adviesgesprek. De klant bepaald zelf waar en wanneer zij een lening aanvragen.

Becam is voornamelijk gespecialiseerd in het goedkoper maken van leningen. Men kan dus hier terecht voor het goedkoper maken van lopende c.q. bestaande leningen. Deze leningen kan men tegen een voordeligere rente oversluiten. Het is de bedoeling, dat een lening bij Becam ervoor zorgt, dat klanten een lagere rente betalen over de leensom. Klanten hebben ook de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend een offerte online aan te vragen. Het aanvragen van een offerte neemt slechts enkele minuten in beslag. Indien men akkoord gaat met hetgeen in de offerte wordt aangegeven, dan kan men de offerte ondertekenen en weer opsturen voor Becam. De medewerkers van dit bedrijf handelen het geheel dan verder af voor de klant.

Becam Financieringen werkt verder samen met diverse aanbieders van consumptief krediet. Men bemiddelt daarbij tussen de klant en de aanbieders. Hierdoor kan men zelf nagaan welke lening het voordeligst uitkomt om af te sluiten. Bij Becam worden er verder geen afsluit- of advieskosten in rekening gebracht voor de dienstverlening. Men bepaalt zelf thuis welke kredietvorm en met welke aanbieder men in zee wenst te gaan. Bij Becam kan men onder andere terecht voor een persoonlijke lening, doorlopend krediet en voor het oversluiten van lopende leningen.

Kredietkaart aanvragen

Becam Details

Hits: 394

URL: http://www.becam.nl/home.html

Categorieën: Kredietverstrekkers

Reviews: 3

Becam Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0-izk4EjU1A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Persoonlijke lening oversluiten

Personen die een persoonlijke lening hebben afgesloten bij een andere bank tegen een hogere rente, hebben de mogelijkheid om deze lening over te sluiten bij Becam tegen een gunstigere rente. Becam zorgt er in dit geval voor, dat de lening wordt voortgezet tegen een lagere rente en de voorwaarden die Becam voor de klant kan bemiddelen. Op deze manier kan de klant iedere maand wat geld besparen en hetzelfde geld dan besteden voor andere zaken. Ook als de klant meerdere lopende leningen heeft, kan Becam deze samen bundelen tot één nieuwe en goedkopere lening.

Doorlopend krediet oversluiten

Bij Becam hebben klanten ook de mogelijkheid om hun lopende doorlopende krediet van een andere bank over te sluiten tegen een lagere rente. Het proces om dit te bewerkstelligen is snel en eenvoudig. Men kan in dit geval vrijblijvend een offerte aanvragen en zelf nagaan welke aanbod van Becam hen het beste uitkomt. Nadat de klant akkoord is gegaan met het voorstel en deze ook ondertekent heeft teruggestuurd, zorgt Becam voor de verdere verloop van zaken. Het voordeel hierbij is, dat dit proces ervoor zorgt, dat de klant uiteindelijk veel minder betaald voor een lopende lening.

WOZ Krediet

Personen die een eigen woning hebben, kunnen geld lenen tegen de laagste rente. De verschillende banken waarmee Becam samenwerkt zijn namelijk bereid om een rentekorting toe te hanteren voor woningbezitters, die een lening wensen af te sluiten. Personen kunnen namelijk kiezen tussen een persoonlijke lening en een WOZ doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening betaald te klant maandelijks een vast bedrag gedurende een vastgestelde periode betaald. Het doorlopend krediet heeft als voordeel, dat men afgeloste bedrag wederom kan opnemen, hetgeen niet het geval is bij een persoonlijke lening. Als huiseigenaar betaalt men dus met een WOZ krediet een lagere rente, dan bij een gewone doorlopende krediet.

Gratis besparingscheck

Op de website van Becam, hebben klanten de mogelijkheid om geheel gratis een besparingscheck te doen. In dit geval kan men het online formulier invullen en de check uitvoeren. In dit formulier moet men onder andere het openstaande leenbedrag, de rentepercentage en het maandbedrag ingeven. Na alles ingevuld te hebben, kan men klikken op voordeel berekenen. De website van Becam gaat dan zelf na voor de klant op welke manieren men een voordeligere lening kan afsluiten c.q. oversluiten.

Contact gegevens

Becam Financieringen is een onderdeel van NR7Finance.
NR7Finance
Onder de Toren 34
8302 BV
Emmeloord
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag

Voor meer informatie kunnen klanten tussen 09:00 en 21:00 uur telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Becam via het telefoonnummer 0887772323. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


Becam reviews (3):

Becam - Becam- reclame

0

Review:
Deze reclame is werkelijk de irritantste van 2017!! Ook ik zapp hem weg zodra ik hem voorbij zie komen. In elk reclameblok letterlijk komt hij voorbij zoals op veronica!
Ik erger me groen en geel eraan.
Ik hoop dat hij heel gauw verdwijnt.

Sterke punten:
- Heel erg goed in herhalen
- Werkt op je humeur- ipv goed wordt je er zeer chagrijnig van
- zin om de tv (net als hierboven aangegeven) door het raam gooien
- doordat het vreselijk irritant is zap je verder

Marijke beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - Reclame

0

Review:
Bij uitstek de meest irritante reclame van dit moment, zo niet van dit jaar. Elke keer als deze reclame op TV komt, zap ik weg. Ik hoop oprecht dat deze reclame snel verdwijnt van TV en heb hem genomineerd voor een Loden Leeuw.

Sterke punten:
Goed in mateloos irritateren.
Goed in onnodige herhaling.
Goed in persoonlijke voornaamwoorden: "hij, zij en zij...".
Goed in de drang oproepen om zo snel mogelijk verder te zappen.
Goed in de drang oproepen om je TV door het raam te gooien.

Eva beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - niet wat men zegt

0

Review:
Als je TV zit te kijken en daarin in het reclameblok een reclame van Becam ziet waar in men beloofd dat zij Uw lening kunnen oversluiten voor een veel voordelige rente , en je hebt een lening , dan denk je van ik ga eens even kijken of het inderdaad zo voordelig is . Je moet op hun side al gaan invullen wat je inkomsten zijn en uitgaven . Maar je kan niet vergelijken wat voor een rente ze willen geven . Want dat wil je graag zien en vergelijken met je huidige rente bij Freo . Nee je krijgt de andere morgen meteen een mail van "sorry we kunnen U niet helpen " . Er wordt toch
gezegd dat men leningen oversluit en de mijne loopt pas 8
maand en is zonder problemen door Freo verstrekt . Maar
Becam kan niets voor ons betekenen .dat kan twee redenen hebben . 1 we zijn te oud ( 67 en 66 ) . 2 ze kunnen niet goedkoper aanbieden. Dus dan maar een mailtje van "we kunnen niets voor U betekenen ". Als je zo werkt Becam , kun je beter die TV reclame van de TV gooien , want ik vind dan dat je mensen misleid en alleen die pakt die inderdaad een hoge rente heeft en waar jullie dan nog een flink aantal jaren aan kunnen verdienen en niet zoals bij ons nog maar een anderhalf jaar.

Sterke punten:
geen sterk punt gevonden , ook niet als je belt van waarom , weet men niet in welke bocht ze zich moeten wringen. Uiteindelijk is het of leeftijd of een te korte looptijd of te weinig aan kunnen verdienen. dus geen sterk punt.

Zwakke punten:
zeer zwak kwa uitleg en zich in bochten wringen om je af te wijzen terwijl ander financier geen enkelen probleem ziet . Geen duidelijkheid .

Wanrooij beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Becam

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Becam aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Becam aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Becam