Becam - 11 Reviews

Last updated: 23 mei 2019
Becam Logo

23.1% aanbevolen, 11 Reviews

  1. Becam
  2. Becam Video
  3. Persoonlijke lening oversluiten
  4. Doorlopend krediet oversluiten
  5. WOZ Krediet
  6. Gratis besparingscheck
  7. Contact gegevens
  8. Becam Reviews
  9. Schrijf ook een review over Becam

Niet tevreden over Becam? Probeer dan eens Krediet Groep Nederland.

Becam

Becam behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar personen terecht kunnen voor het lenen van geld. De missie van Becam is dan ook om leningen goedkoper en verantwoord aan te bieden aan klanten c.q. af te sluiten. Daarnaast worden de leningen volledig online geregeld bij Becam. Bij Becam hoeft men dus niet langs te komen voor een adviesgesprek. De klant bepaald zelf waar en wanneer zij een lening aanvragen.

Becam is voornamelijk gespecialiseerd in het goedkoper maken van leningen. Men kan dus hier terecht voor het goedkoper maken van lopende c.q. bestaande leningen. Deze leningen kan men tegen een voordeligere rente oversluiten. Het is de bedoeling, dat een lening bij Becam ervoor zorgt, dat klanten een lagere rente betalen over de leensom. Klanten hebben ook de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend een offerte online aan te vragen. Het aanvragen van een offerte neemt slechts enkele minuten in beslag. Indien men akkoord gaat met hetgeen in de offerte wordt aangegeven, dan kan men de offerte ondertekenen en weer opsturen voor Becam. De medewerkers van dit bedrijf handelen het geheel dan verder af voor de klant.

Becam Financieringen werkt verder samen met diverse aanbieders van consumptief krediet. Men bemiddelt daarbij tussen de klant en de aanbieders. Hierdoor kan men zelf nagaan welke lening het voordeligst uitkomt om af te sluiten. Bij Becam worden er verder geen afsluit- of advieskosten in rekening gebracht voor de dienstverlening. Men bepaalt zelf thuis welke kredietvorm en met welke aanbieder men in zee wenst te gaan. Bij Becam kan men onder andere terecht voor een persoonlijke lening, doorlopend krediet en voor het oversluiten van lopende leningen.

Kredietkaart aanvragen

Becam Details

Hits: 513

URL: http://www.becam.nl/home.html

Categorieën: Kredietverstrekkers

Reviews: 11

Becam Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0-izk4EjU1A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Persoonlijke lening oversluiten

Personen die een persoonlijke lening hebben afgesloten bij een andere bank tegen een hogere rente, hebben de mogelijkheid om deze lening over te sluiten bij Becam tegen een gunstigere rente. Becam zorgt er in dit geval voor, dat de lening wordt voortgezet tegen een lagere rente en de voorwaarden die Becam voor de klant kan bemiddelen. Op deze manier kan de klant iedere maand wat geld besparen en hetzelfde geld dan besteden voor andere zaken. Ook als de klant meerdere lopende leningen heeft, kan Becam deze samen bundelen tot één nieuwe en goedkopere lening.

Doorlopend krediet oversluiten

Bij Becam hebben klanten ook de mogelijkheid om hun lopende doorlopende krediet van een andere bank over te sluiten tegen een lagere rente. Het proces om dit te bewerkstelligen is snel en eenvoudig. Men kan in dit geval vrijblijvend een offerte aanvragen en zelf nagaan welke aanbod van Becam hen het beste uitkomt. Nadat de klant akkoord is gegaan met het voorstel en deze ook ondertekent heeft teruggestuurd, zorgt Becam voor de verdere verloop van zaken. Het voordeel hierbij is, dat dit proces ervoor zorgt, dat de klant uiteindelijk veel minder betaald voor een lopende lening.

WOZ Krediet

Personen die een eigen woning hebben, kunnen geld lenen tegen de laagste rente. De verschillende banken waarmee Becam samenwerkt zijn namelijk bereid om een rentekorting toe te hanteren voor woningbezitters, die een lening wensen af te sluiten. Personen kunnen namelijk kiezen tussen een persoonlijke lening en een WOZ doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening betaald te klant maandelijks een vast bedrag gedurende een vastgestelde periode betaald. Het doorlopend krediet heeft als voordeel, dat men afgeloste bedrag wederom kan opnemen, hetgeen niet het geval is bij een persoonlijke lening. Als huiseigenaar betaalt men dus met een WOZ krediet een lagere rente, dan bij een gewone doorlopende krediet.

Gratis besparingscheck

Op de website van Becam, hebben klanten de mogelijkheid om geheel gratis een besparingscheck te doen. In dit geval kan men het online formulier invullen en de check uitvoeren. In dit formulier moet men onder andere het openstaande leenbedrag, de rentepercentage en het maandbedrag ingeven. Na alles ingevuld te hebben, kan men klikken op voordeel berekenen. De website van Becam gaat dan zelf na voor de klant op welke manieren men een voordeligere lening kan afsluiten c.q. oversluiten.

Contact gegevens

Becam Financieringen is een onderdeel van NR7Finance.
NR7Finance
Onder de Toren 34
8302 BV
Emmeloord
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag

Voor meer informatie kunnen klanten tussen 09:00 en 21:00 uur telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Becam via het telefoonnummer 0887772323. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


Becam reviews (11):

Becam - Geweldige reclame Becam

0

Review:
Jullie reclame is zo slecht dat het eigenlijk goed is. Jullie moeten eigenlijk op Instagram reclame maken, ik heb al een insta account in jullie naam :Becamreclame. Je kunt t volgen als je wilt, maar daar zit de toekomst in.

Sterke punten:
Reclame

Zwakke punten:
Niet actief op unsta

Becamrecla beveelt Becam aan bij vrienden/bekenden

Becam - Becam, oude naam weer van stal gehaald

1

Review:
Het is een oude naam in een nieuw jasje, een wolf in schaapskleren. Zoals al eerder gemeld, zeer slechte reclame, slechte acteurs, gewoon een slecht bedrijf die slechts op (veel) geld uit zijn. Trap er niet in. Zoek in uiterste nood een betrouwbare instantie waar je geld kunt lenen. Eerst op het internet klachten lezen, zoekterm bij Google, Bing o.i.d. en dan pas beslissen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles. Alleen maar lachwekkende zwakke punten.

Wout beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - Imbecielen

0

Review:
Wat een oerdomme simplistische commercial, wat erg voor die”acteurs”: carriere en social life naar de knoppen want je kan nooit meer naar een feestje zonder voor de randdebiel van de avond te worden versleten. En nee Becam, negatieve aandacht is niet altijd aandacht die je vooruit helpt, in dit geval werkt het contraproductief: met zo’n stompzinnige bedroevende slecht reclame kan ik 1 ding garanderen: al kreeg ik het geld goedkoper dan bij een echte bank, zou ik jullie nog niet vragen want het vertrouwen dat jullie wekken is minder dan nul.

Sterke punten:
Is gelukkig snel voorbij

Zwakke punten:
Amateuristisch, infantiel, belachelijk, onbetrouwbaar, om te janken dat dit in het Nederlands is, kan niet meer gewoon op vakantie zonder me kapot te schamen als ze naar mijn nationaliteit vragen. Helaas worden bouwvakkers gespeeld, is een enorme deuk voor het imago van de bouw, moet ik nog even doorgaan of worden ze eens wakker bij Becam? (Welke debiel hebben ze daar trouwens op de marketing zitten?)

Henken beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - Leugenaars

0

Review:
Ze liegen dat ze barsten, hun zijn juist erg hoog met hun rente en ze kunnen niet alle leningen overnemen, gaat maar tot een bepaalde hoogte, was blij dat ik daar weg was, nu nog die irritante kutreclame van de tv af.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Alles wat ze doen.

Kees Aben beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - Oplichters

0

Review:
Als je te veel geld wil betalen ga je naar bevangen
Woeker polissen oplichters ga naar een goede bank

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Verlinden beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - Veel te veel persoonlijke informatie

0

Review:
Voor een kortlopende lening wilde BECAM per se een overzicht van alle inkomsten en uitgaven van onze bankrekening voor een periode van 1 maand. Dat is toch een sterke inbreuk op je privacy. Zelfs een hypotheekverstrekker zal dit niet vragen

Sterke punten:
Snelle beoordeling ingeleverde documenten
Alles on line

Zwakke punten:
Veel te veel informatie willen hebben

Flemming C beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - Vervelend

0

Review:
Wat slecht, zo vreselijk vervelende slechte reclame heb ik nog nooit gezien. Alle aspiratie voor het aanschaffen van een vervelende lening verdwijnt na het zien van deze vervelende reclame. Hoe vaak kan je becam zeggen zonder dat dit echt vervelend wordt, echt vervelend. Super vervelend. Vervelend wordt dit hè. Nou je het zegt, vervelend.

Sterke punten:
Vervelend

Zwakke punten:
Ook vervelend

Xander beveelt Becam aan bij vrienden/bekenden

Becam - DSB onderdeel

0

Review:
Becam was een onderdeel van de DSB bank dus dat moet je al tot nadenken zetten om daar een lening te willen afsluiten.
De reclame nodigt ook niet echt uit. Irritatiefactor 100%.

Sterke punten:
Overlevingsdrang.

Zwakke punten:
Doorzichtig.
Irritant
Amateuristisch.

André Oei beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - Becam- reclame

0

Review:
Deze reclame is werkelijk de irritantste van 2017!! Ook ik zapp hem weg zodra ik hem voorbij zie komen. In elk reclameblok letterlijk komt hij voorbij zoals op veronica!
Ik erger me groen en geel eraan.
Ik hoop dat hij heel gauw verdwijnt.

Sterke punten:
- Heel erg goed in herhalen
- Werkt op je humeur- ipv goed wordt je er zeer chagrijnig van
- zin om de tv (net als hierboven aangegeven) door het raam gooien
- doordat het vreselijk irritant is zap je verder

Marijke beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Becam - Reclame

0

Review:
Bij uitstek de meest irritante reclame van dit moment, zo niet van dit jaar. Elke keer als deze reclame op TV komt, zap ik weg. Ik hoop oprecht dat deze reclame snel verdwijnt van TV en heb hem genomineerd voor een Loden Leeuw.

Sterke punten:
Goed in mateloos irritateren.
Goed in onnodige herhaling.
Goed in persoonlijke voornaamwoorden: "hij, zij en zij...".
Goed in de drang oproepen om zo snel mogelijk verder te zappen.
Goed in de drang oproepen om je TV door het raam te gooien.

Eva beveelt Becam NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Becam

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Becam aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Becam aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Becam