Qander: verantwoord lenen en betalen Qander is een bankonafhankelijke organisatie en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in financiële producten en diensten. Qander verstrekt doorlopende kredieten en persoonlijke leningen via deskundige tussenpersonen. Qander heeft een groot netwerk van professionele kredietadviseurs die samen met u kijken welke lening het beste bij u en uw persoonlijke situatie past.

Qander Reviews

  • Heb nu versneld mijn lening afgelost ( liep 1,5 jaar voor )
    Ze zeiden dat ze na 56 dagen het krediet zouden afmelden bij het BKR.
    Dit hebben ze wel netjes gedaan want ik heb het gecontroleerd bij het BKR.
    Had ze ooit gevraagd of de aflossing tijdelijk stop gezet kon worden ivm een ww uitkering.
    Dat ging niet, terwijl ik toen ruim 14 maanden voor liep in de aflos termijnen.

    Door Johan Arends. op 4 februari 2020 Reageer
  • De administratie van Qander is een grote puinhoop, weten zelf niet waar ze mee bezig zijn, door dubbele afschrijving van Qander in de problemen gekomen na veel heen en weer gebel een regeling getroffen en toch nog constant dreigende post dat ik gelijk alles moet betalen en dat ze me aanmelden bij de BKR,
    MENSEN BEDENK U GOED VOOR DAT U MET DEZE HARTELOZE BOEVENBENDE IS ZEE GAAT

    Sterke punten
    Jammer genoeg moet je minimaal 1 ster geven maar die verdienen ze niet eens, want ze hebben beslits geen sterke punten

    Zwakke punten
    TEVEEL OM OP TE NOEMEN

    Door Geert op 4 februari 2020 Reageer
  • Dit bedrijf valt je altijd lastig met bel robot software als je een dag te laat betaald.

    5 x per dag, elke dag. Ook als er verder geen enkele achterstand is en een net betalingsverleden.

    Ook als je via ideal betaald houden ze eerst je geld 4 werkdagen vast voor ze het in mindering brengen.

    Zeer vreemd bedrijf, erg asociaal.

    Sterke punten
    Zou geen sterke realistische punten weten.

    Zwakke punten
    Als je als klant binnen gehaald bent dan leer je een heel ander bedrijf kennen.

    Door Johan Vermeer op 12 december 2019 Reageer
  • Snel en goed geholpen door Qander. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanrader. Vriendelijke en bekwame mensen aan de telefoon. Doen echt hun best en stellen goede vragen. Denken echt met je mee!

    Sterke punten
    Vriendelijk en behulpzaam, echt een professionele partij.

    Zwakke punten
    Niets

    Door Caroline op 13 mei 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb een persoonlijke lening bij qander en heb nu tijdelijk een ww uitkering.
    Gevraagd of de aflossing even 2 maanden stopgezet kon worden.
    Ik heb 14 termijnen extra afgelost dus loop een flink eind voor met aflossen.
    Dit was niet mogelijk, moet gewoon aan mijn verplichting voldoen.
    Heb je 14 maandtermijnen extra afgelost.

    Sterke punten
    Ze laten je vallen.

    Zwakke punten
    Past niet op een A 4 tje.

    Door J Arends op 29 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb geen goed woord over voor deze boeven.
    Ze zijn er niet om je te helpen, maar om je nog verder in de stront te laten zakken.
    Dit doen ze door je direct bij BKR aan te geven.
    Ook al komt het door een klein foutje die je heb gemaak.

    Sterke punten
    Slopers van mensen!
    Bedreiging uiten!
    Zeer hoge rentes rekenen!

    Zwakke punten
    Geen begrip van wat ze aan richten!

    Door Jan op 24 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb geen goed woord over voor deze boeven.
    Ze zijn er niet om je te helpen, maar om je nog verder in de stront te laten zakken.
    Dit doen ze door je direct bij BKR aan te geven.
    Ook al komt het door een klein foutje die je heb gemaak.

    Sterke punten
    Slopers van mensen!
    Bedreiging uiten!
    Zeer hoge rentes rekenen!

    Zwakke punten
    Geen begrip van wat ze aan richten!

    Door Jan op 24 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een walgelijk bedrijf is qander! Door een fout van mij ben ik 1 maand vergeten af te lossen en qander verlaagt zich direct tot telefoonterreur! Gemiddeld 5 oproepen per dag,terwijl ik gemeld heb dat ik die ene termijn van €42,- overgemaakt heb! Qander reageert totaal hysterisch en als een stampvoetende kleuter! Ik trek me hier helemaal niks van aan maar kan me voorstellen dat anderen hier een zenuwinzinking van krijgen! Dus mensen,wees verstandig en ga niet met qander in zee!

    Sterke punten
    Hahahaha écht joh? Sterke punten? Ik ga stuk van het lachen!

    Zwakke punten
    Heb je een dag of 2?🤣

    Door I. van Doorn op 16 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Meer dan zes weken bezig geweest om de aanvraag rond te krijgen. Informatief zeer slecht bedrijf. Weten zelf niet wat ze nodig hebben om de aanvraag te beoordelen. Na weken komen ze weer met een nieuw documentje dat nodig is.. Kortom: drama! Uiteindelijk na acht weken is de aanvraag afgewezen zonder inhoudelijke reden

    Sterke punten
    kan ik niet verzinnen

    Zwakke punten
    afhandeling, communicatie, informatievoorziening, tijdsomloop van een aanvraag

    Door Esther op 27 september 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wazig beleid bij qander.. onvriendelijk personeel en een bedrijf van niks.
    Had een verhoging aangevraagd op mijn bestaande qander creditcard, wat mijn partner en ik prima kunnen dekken qua inkomen, werd de aanvraag afgewezen omdat er op de meegestuurde kopie bankafschrift volgens qander verdachte transacties stonden. Creditcard werd ook gelijk geblokkeerd terwijl wij altoj iedere maand netjes het openstaande saldo betalen! Een bedrijf van niks

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Ina op 6 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wat een sneaky bedrijf dit: vul je netjes je formulier in, staat je partner die geen partnerkaart wil er opeens als tweede hoofdelijk aansprakelijke op het contract. Bel je op, blijkt dat verplicht te moeten. Wat een onzin voor een basiscreditcardje wat ik prima op mijn inkomen kan dekken. Zo doe je geen zaken, achterbaks gedoe dit!

    Sterke punten
    snelle afhandeling

    Zwakke punten
    niet transparant en wazig aannamebeleid

    Door Niels op 23 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toen ik 65 werd kreeg ik een brief waarin mij verteld werd dat mijn creditcard geblokkeerd is i.v.m. internationale regels
    omtrent leningen voor 65 plussers (??) en werd er een maandbedrag genoemd dat elke maand geïncasseerd zou worden tot het volledige openstaande bedrag zou zijn afgelost. Gezien ik van hun diensten geen gebruik meer wilde maken (mijn echte Visa werkt nog probleemloos...)
    had ik me hier bij neergelegd. Ben er nu bijna vanaf, alleen als ik de betaalde rente uitreken zit aan ruim 40 procent!
    Navraag hierover levert alleen maar vage antwoorden op waar ik niets mee kan.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    woekerrente

    Door Ph.Volkers op 1 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • BKR

    Na het inlossen krediet altijd ingeschreven bij BKR

    Sterke punten
    Geen krediet voor ZZPer

    Zwakke punten
    Vermelding BKR waar je niet vanaf komt

    Door Kees op 15 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Qander

Schrijf je eigen review