ABN AMRO Lenen

ABN AMRO Lenen: wilt u geld lenen? Dat kan bij ons. Daar zijn we een bank voor. Maar alles wat u leent, moet u terugbetalen, en meestal met rente. U kunt zich afvragen of u ook echt een lening nodig heeft. Misschien komt u er met sparen ook. Is lenen een goede oplossing? Dan helpen we u graag. Als u bij ons wilt lenen, stellen we u centraal. Een lening moet bij u passen en verantwoord zijn. Daarom kijken we samen met u naar uw financiële situatie. Paasontbijt bestellen

ABN AMRO Lenen video


Persoonlijke lening

Bij de ABN Amro bank hebben personen, met bijvoorbeeld plotselinge onvoorziene uitgave, de mogelijkheid om een persoonlijke lening aan te vragen. Men kan in dit geval een bepaald bedrag lenen met een vaste rente vanaf 4,7%. De persoon die een lening bij de bank afsluit heeft alleen te maken met vaste maandlasten en het geleende bedrag moet binnen een bepaalde looptijd afbetaald worden. Daarnaast kan men ook boetevrij de lening eerder terugbetalen. Bij een dergelijke lening, leent men eenmalig een bepaald bedrag, welke binnen een afgesproken periode terugbetaald moet zijn. Het geleende bedrag wordt in een keer overgemaakt op de rekening van de klant. Klanten hebben verder de mogelijkheid om zonder tussenkomst van een adviseur geheel zelfstandig online een lening af te sluiten van minimaal 10.000 euro en maximaal 25.000 euro. Door de lening zelf te regelen, betaald de klant ook een lagere rente.


Doorlopend krediet

Naast een persoonlijke lening, hebben klanten ook de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten bij ABN AMRO. Men kan namelijk een bedrag vanaf 2500 euro lenen voor een of meer uitgaven. De rente hierbij is variabel en het terugbetaalde geld, kan men indien nodig weer opnemen. De klant spreekt samen met de bank af hoeveel men wenst te lenen. De klant bepaald zelf of die het geld in een keer opneemt of in fasen. Personen met een doorlopend krediet betalen namelijk maandelijks een vast termijnbedrag terug. Men bepaald zelf of het termijn bedrag 1.5% of 2% us van de afgesproken limiet. Dit bedrag bestaat voor een deel uit rente en voor een deel uit terugbetaling.


Rood Staan

Leden c.q. klanten van de ABN AMRO bank hebben ook de mogelijkheid om rood te staan. Men kan namelijk voor minimaal 500 euro per maand rood staan tot het maximaal netto inkomen. Men kan het saldo snel en eenvoudig checken via zijn of haar mobiel en men betaalt alleen rente als men rood staat. Het kan wel eens voorkomen, dat men dringen inkopen moet doen bij een supermarket, maar men heeft geen geld op zijn of haar rekening. In dit geval komt rood staan de klant goed van pas. Met de Privélimiet Plus kan de klant rood staan tot een bepaald bedrag en de nodige inkopen alsnog doen. Indien men geen gebruik maakt van de rood staan optie, dan betaald men ook geen rente. Er wordt alleen rente betaald over het bedrag waarvoor men rood staat.


Lening oversluiten

Bij de ABN AMRO bank hebben klanten ook de mogelijkheid om hun verschillende leningen over te sluiten tot een lening. Het is in de meeste gevallen voordeliger om een aantal afgesloten leningen samen te voegen tot een lening. Hoe hoger het leenbedrag, hoe lager de rente wordt. Indien men een lening of een aantal leningen oversluit naar een Persoonlijke lening, dan leent men het bedrag met een rente vanaf 4,7%. Dit geldt voor leningen vanaf 25.000 euro. Voor bedragen van 10.000 euro wordt een rente van 6% gehanteerd. Dus indien men meerdere leningen heeft van bijvoorbeeld een postorderbedrijf, een andere bank of kredietverstrekker, dan kan men snel en eenvoudig zijn of haar leningen oversluiten bij de ABN AMRO bank.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van de ABN AMRO Bank via het telefoonnummer 0900 - 0024. Indien men zich in het buitenland bevind, dan kan men bellen op het nummer +31102411720. Indien men snel een adviseur wenst te spreken, dan kan men ook bellen vanuit de mobiel bankieren app. Men kan hier het onderwerp selecteren en ziet dan ook direct de geschatte wachttijd bij het bellen. Klanten hebben ook de mogelijkheid om via whatsapp diverse vragen te stellen. Dit kan men doen via het nummer 0683900024.


ABN AMRO Lenen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over ABN AMRO Lenen.

Bezoek ABN AMRO Lenen

Schrijf je eigen review