Alpha Credit - 5 Reviews

Last updated: 4 juli 2018
Alpha Credit Logo

14.3% aanbevolen, 5 Reviews

  1. Alpha Credit
  2. Persoonlijke lening
  3. Financial lease
  4. Huurkoop
  5. Lenen tool
  6. Contact gegevens
  7. Alpha Credit Reviews
  8. Schrijf ook een review over Alpha Credit

Niet tevreden over Alpha Credit? Probeer dan eens Krediet Groep Nederland.

Alpha Credit

Alpha Credit behoort tot een van de top Nederlandse kredietverstrekkers en is ook 100% dochter van de ABN AMRO bank. Bij Alpha Krediet zijn klanten namelijk terecht voor de aantrekkelijkste leningen. Daarnaast is men ook hier terecht voor een financial lease oftewel een financiering voor een nieuwe auto en of motor. Zowel particulieren alsook ondernemers komen hier aan hun trekken als het gaat om het afsluiten van voordelige en aantrekkelijke leningen.

De autoleningen van Alpha Credit worden aan zowel particulieren alsook ondernemers verstrekt. Dit biedt hen de mogelijkheid om een nieuwe auto en of motor te kopen. Ondernemers hebben ook de mogelijkheid om een lening aan te gaan om bedrijfsauto's aan te schaffen. Alpha Credit heeft als doel om particulieren als ondernemers de mogelijkheid te bieden om te rijden zoals men zelf wilt. Het is echter ook de bedoeling, dat dit bedrijf erop toeziet, dat geld op een verantwoorde manier geleend wordt. In dit geval maakt het dan niet uit of het om een nieuwe en of tweedehandse auto en of goed gaat.

Klanten van Alpha Credit hebben de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten van leningen. Consumenten kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de huurkoop mogelijkheden en of de persoonlijke lening. Ondernemers op hun beurt kunnen gebruik maken van de financial lease.

Klanten hebben ook de mogelijkheid om een lening bij hun dealer af te sluiten. Alpha Credit biedt haar leningen ook via autodealers en automotive tussenpersonen. Deze denken samen met de klant mee welke lening men het beste kan afsluiten. Er wordt hierbij ook gekeken naar de persoonlijke en financiŽle situatie van de klant en de auto en of motor welke men wilt kopen.

Met een lening van Alpha Credit Nederland kan men kortom een auto of motor makkelijk en snel verantwoord laten financieren. De voorwaarden zijn helder en de rente is gunstig.

Alpha Credit Details

Hits: 349

URL: https://www.alphacredit.nl/

CategorieŽn: Kredietverstrekkers

Reviews: 5

Persoonlijke lening

Personen die heel graag een auto wensen aan te schaffen of dringend hun huis moeten verbouwen, hebben de mogelijkheid om een persoonlijke lening te sluiten bij Apha Crediet indien men nog niet het volledige bedrag daarvoor heeft. Bij dit bedrijf kunnen klanten de lening tegen een zeer aantrekkelijke rente afsluiten. De persoonlijke lening is namelijk geschikt voor een eenmalige, grote uitgave. Hierbij worden afspraken gemaakt over de hoogte van het te lenen bedrag, de rente en de looptijd van de lening. Het gaat in deze om een vooraf vastgestelde rente welke niet aan verandering onderhevig is. Het is dus niet mogelijk, dat men op een bepaald moment vanwege een rente daling of stijging, meer of minder gaat betalen. Klanten betalen dus elke maand een vast bedrag en weten dan ook binnen welke tijdsbestek de lening afgelost zal zijn.

Financial lease

Personen die bijvoorbeeld willen investeren in bedrijfsauto's, maar die hun liquiditeitspositie niet willen aantasten, hebben de mogelijkheid om een financial lease af te sluiten bij Alpha Credit. Dit maakt het aantrekkelijker en makkelijker om auto's te leasen. Het gaat in deze om een duidelijke lening, waarbij de rente en de maandbedragen van te voren vast staan. Daarnaast gaat het om een flexibele lening, want personen kunnen hun auto inruilen tijdens de duur van de lening. Personen hebben de mogelijkheid om bedragen tussen de 5000 euro en 100.000 euro te lenen. In dit geval wordt 100% van het aanschafbedrag gefinancierd exclusief de kosten voor btw. Klanten zijn hierbij ook vanaf het begin economisch eigenaar van de auto. Men kan hierbij ook direct gebruik maken van de afschrijvingsmogelijkheden, zoals investeringsaftrek en andere fiscale regelingen. De looptijd van deze lening is maximaal vijf jaar.

Huurkoop

Klanten van Alpha Credit hebben ook de mogelijkheid om goederen op huurkoop af te nemen via dit bedrijf. Men kan dus zijn of haar nieuwe auto op een verantwoorde en aantrekkelijke manier financieren. Door zelf een aanbetaling te doen of een slottermijn te betalen, worden de maandlasten ook lager voor de klant. Verder kan men de lening tegen een zeer aantrekkelijke rente afsluiten. In dit geval dient de gekochte auto dan als onderpand van de lening. De klant is dus wel economische eigenaar van de auto, maar geen juridische. Bij het bepalen van een slottermijn, worden er onder andere afspraken gemaakt over de hoogte en de duur van de lening. De hoogte van het te lenen bedrag hangt onder andere af van de aanschafprijs en de levensduur van het voertuig. Het maandelijkse af te lossen bedrag bestaat in dit geval deels uit een aflossing en deels uit de rente. De aflossing en de te betalen rente staan dus vooraf vast.
Na het betalen van het laatste maandbedrag is de klant juridisch eigenaar van het voertuig.

Lenen tool

Personen die een bepaald bedrag willen lenen bij Alpha Credit kunnen door middel van de 'lenen tool' zelf nagaan hoeveel zij kunnen lenen. Dit tool geeft namelijk een indicatie van het bedrag, dat een klant over een bepaalde periode kan lenen. Hier wordt onder andere gekeken naar de burgerlijke staat van de klant, het netto maandinkomen, de woonsituatie van de klant, de netto maandlast en de maandlasten van lopende leningen en eventuele alimentatie. Dit tool geeft slechts een indicatie van het bedrag, dat de klant kan lenen. Het verstrekken van een lening wordt uiteindelijk goedgekeurd door Alpha Credit zelf. Bij de beoordeling om een bepaald bedrag te lenen aan een klant, wordt er ook gekeken naar het inkomen, kredietverleden en de leeftijd van de klant. De lening aanvraag van de klant wordt daarbij ook getoetst bij het BKR. Het BKR registreert namelijk alle gegevens van personen die een financiering zijn aangegaan. Deelnemers van het BKR zijn verplicht iedere kredietaanvraag te toetsen en de bij hen afgesloten overeenkomsten en eventuele achterstanden, groter dan twee maanden, te melden bij het BKR.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Alpha Credit via het nummer (030) 6596700. Voor vragen met betrekking tot de aanvraag van een financial lease, kan men bellen naar het nummer (030) 6596701. Voor vragen met betrekking tot een betalingsherinnering, achterstand of een wijziging in de persoonlijke situatie van de klant, kan men contact opnemen met de afdeling collections via het nummer (030) 6596704. De klantenservice van Alpha Credit is van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.


Alpha Credit reviews (5):

Alpha Credit - Vervroegd aflossing lening

0

Review:
Graag wou ik me lening vervroegd aflossen. Na veel e-mail verkeer kwam het erop neer, dat ik de toekomstige rente, indien ik niet zou aflossen, alsnog moet betalen met deze vervroegde aflossing. Dus dan heb ik helemaal geen voordeel in het vervroegd aflossen van me lening! En hier bovenop komt ook nog een kostenvergoeding!! Daarnaast besloot ik toch nog even te bellen, om opheldering te krijgen. Na het uitleggen van me verhaal kreeg ik een manager aan de telefoon, die heel bijdehand vertelde dat ik gewoon pech heb omdat het niet in het contract staat dus zijn zij niet verplicht om de rente eraf te halen. Meneer had geen zin om verdere discussie met mij te voeren en hing gewoon op. Totaal niet klant vriendelijk. Echt pure oplichting en gewoon schandalig!!

Sterke punten:
Geld uit je portemonnee stelen!

Zwakke punten:
Klantenservice

Brian beveelt Alpha Credit NIET aan bij vrienden/bekenden

Alpha Credit - niet doen

0

Review:
fout in leasecontract. alpha credit wil contract niet veranderen . overname was voor een bedrijf met een eigenaar..... alpha credit heeft er twee van gemaakt. fout is duidelijk en te bewijzen maar hun weigeren het te veranderen. contact met hun super onvriendelijk

Sterke punten:
niet een

Zwakke punten:
veel

schmidt beveelt Alpha Credit NIET aan bij vrienden/bekenden

Alpha Credit - Slechte personeel

0

Review:
Ze reageren heel raar als je ze belt arrogant ik zal nooit meer zaken doen met deze bedrijf

Appie beveelt Alpha Credit NIET aan bij vrienden/bekenden

Alpha Credit

0

Review:

sd beveelt Alpha Credit NIET aan bij vrienden/bekenden

Alpha Credit - Neem op als klanten bellen!!!!

0

Review:
heb vele keren proberen te bellen maar altijd dat klote muziekje tamzakken !!!!!!

Sterke punten:
Een dikke nul

Zwakke punten:
Veel!!!!

Demunter beveelt Alpha Credit NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Alpha Credit

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Alpha Credit aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Alpha Credit aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Alpha Credit


Home Ľ Kredietverstrekkers Ľ Alpha Credit