Ambtenarenlening - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 5 februari 2019
Ambtenarenlening Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Ambtenarenlening
  2. Ambtenarenlening Video
  3. Doelgroep
  4. Persoonlijke lening
  5. Doorlopend krediet
  6. Offerte aanvragen
  7. Contact gegevens
  8. Ambtenarenlening Reviews
  9. Schrijf ook een review over Ambtenarenlening

Niet tevreden over Ambtenarenlening? Probeer dan eens Krediet Groep Nederland.

Ambtenarenlening

Ambtenarenlening is de Nederlandse kredietverstrekker waar ambtenaren en semi- ambtenaren terecht kunnen voor het afsluiten van een voordelige lening. Over het algemeen is gebleken, dat ambtenaren en semi- ambtenaren een betere betalingsmentaliteit hebben dan gemiddeld in Nederland. Dit is dan ook de reden waarom de rente voor een ambtenarenlening veel lager is c.q. voordeliger uitvalt.

Ambtenarenlening is dus het bedrijf, dat bemiddelt in leningen voor ambtenaren en semi- ambtenaren. Dit bedrijf is gevestigd te Emmeloord en helpt ambtenaren met het in orde maken van hun doorlopend krediet en of persoonlijke lening. Er wordt hier o basis van 'execution only' gewerkt. Er wordt in dit geval dus geen advies gegeven, maar alleen bemiddelt. Er komen geen adviseur thuis bij de klant en men heeft ook niet de verlichting om bij ambtenarenlening op kantoor langs te lopen. Alles bij ambtenarenlening geschied digitaal. Dit betekent, dat men geen advieskosten en of afsluitkosten moet betalen.

In de afgelopen jaren zijn ongeveer 20.000 ambtenaren geholpen geworden met een lening bij dit bedrijf. De positieve reacties liegen er dan ook niet om. Klanten hebben ook de mogelijkheid om een financiŽle kennistest te doen van de AFM alvorens zij een lening afsluiten bij ambtenarenlening. Via de website van dit bedrijf kan men ook de folder verstandig lenen downloaden en goed doornemen. Risicoberekeningen kan men onder andere doen via de risicometer van het Nibud.

Veel mensen vragen zich af waarom de rente van een ambtenarenlening veel voordeliger is dan de rente bij een normale lening en bij een andere bank. Dit bedrijf werkt namelijk samen met andere banken. Het risico dat de bank neemt bij het verstrekken van een lening is een van de belangrijke factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Hoe kleiner het risico, hoe lager de rente die ze kunnen aanbieden. In dit geval zijn ambtenaren over het algemeen het beste in terugbetalen van hun lening in Nederland. Dit is dan ook de reden waarom de rente voor een ambtenarenlening veel lager is.

Bij ambtenarenlening kunnen ambtenaren en semi- ambtenaren namelijk terecht voor de beste leningen. Men kan hier namelijk een persoonlijke lening en of een doorlopend krediet afsluiten.

Ambtenarenlening Details

Hits: 570

URL: https://www.ambtenarenlening.nl/

CategorieŽn: Kredietverstrekkers

Reviews: 1

Ambtenarenlening Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/myyIU9SXHXU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Doelgroep

Bij Ambtenarenlening, kunnen alleen personen die werkzaam zijn in de publieke sector een lening afsluiten. Het gaat in deze om personen die werkzaam zijn bij de overheid, provincie, gemeente, waterschap, politie, onderwijs en of in de zorg. Deze personen kunnen dan snel en eenvoudig een lening afsluiten bij dit bedrijf.

Persoonlijke lening

Klanten hebben de mogelijkheid om bij Ambtenarenlening een persoonlijke lening af te sluiten. Dit is een lening waarbij het geleende bedrag in een keer op de rekening van de klant gestort wordt. Vanaf dat moment begint men dan ook met het aflossen van de lening. Dit gebeurt in maandelijkse termijnen en tegen een vaste rentepercentage. Bij ambtenarenlening is men namelijk verzekerd van de laagste rente, kosteloos afsluiten van de lening, men kan boetevrij aflossen en de lening is binnen enkele werkdagen geregeld. Het rentepercentage bij een persoonlijke lening is in dit geval afhankelijk van de gekozen kredietlimiet en de financiële situatie van de klant. Men kan de lening namelijk tussen de 3 en de 120 maanden aflossen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoogte van het geleende bedrag. Verder is het minimale rentepercentage bij deze lening 4.1% en maximaal 14%.

Doorlopend krediet

Klanten kunnen naast een persoonlijke lening ook voor een doorlopend krediet kiezen. In dit geval wordt er een kredietlimiet met de bank afgesproken. Het afgesproken te lenen bedrag kan men dan elk moment opnemen, in maandelijkse termijnen aflossen en op een later moment weer opnemen. In dit geval betaald men alleen rente over het geleende opgenomen bedrag. Men heeft hierbij als voordeel, dat men geld kan lenen tegen een lage rente, er worden geen kosten in rekening gebracht voor het afsluiten van de lening, men kan boete vrij eerder aflossen en de lening is binnen enkele dagen geregeld. Verder is het rentepercentage afhankelijk van de hoogte van het te lenen bedrag. Dit bedrag kan binnen 3 tot 120 maanden afgelost worden. Bij een doorlopend krediet is de rente en de looptijd namelijk variabel. De minimale rentepercentage is in dit geval 4.4% en het maximale is 14%.

Offerte aanvragen

Klanten van Ambtenarenlening hebben de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. In dit geval kan men het online offerte aanvraag formulier invullen. Men moet onder andere het te lenen bedrag, de gewenste maandtermijn, looptijd, leenvoorkeur en enkele persoonlijke gegevens invullen. Na alle gegevens ingevuld te hebben en verstuurd te hebben, ontvangt de klant binnen een werkdag de diverse leenmogelijkheden.

Contact gegevens

Ambtenarenlening
Ecu 21a
8305 BA
Emmeloord

Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Ambtenarenlening via het nummer 0885665665 of een e- mail sturen naar [email protected] Dit bedrijf is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09:00 en 17:30 uur.


Ambtenarenlening reviews (1):

Ambtenarenlening - niet behulpzaam

0

Review:
wil doorlopend krediet omzetten naar persoonlijke lening mijn situatie is hetzelfde maar nu zijn de contracturen bezwaar die zijn nog steeds hetzelfde en waarom niet hetzelfde leenbedrag maar dan als persoonlijke lening?

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
willen niet onderhandelen of helpen of omzetten wilden het wel afsluiten toen de situatie hetzelfde was en het leenbedrga ook hoger was dus ik vraag me af waarom

wilma slijte beveelt Ambtenarenlening NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Ambtenarenlening

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Ambtenarenlening aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Ambtenarenlening aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Ambtenarenlening


Home Ľ Kredietverstrekkers Ľ Ambtenarenlening