De Leningmakelaar

De Leningmakelaar is een landelijk opererende intermediair op het gebied van consumptieve leningen. Op basis van het aanbod van grote geldverstrekkers, kan ingespeeld worden op de vraag van de klanten. Men kan via de Leningmakelaar snel en makkelijk geld lenen. Er wordt namelijk samengewerkt met een ruime selectie van geldverstrekkers, waardoor men uit meer dan 3 leningsoorten een keuze kan maken. Het bieden van kwaliteit, service en voldoen aan de wensen en behoeften van klanten, staat bij de Leningmakelaar te allen tijde centraal. Om diensten aan te mogen aanbieden beschikt De Leningmakelaar (onderdeel van A-Krediet Financiele Diensten) over een vergunning verstrekt door de Autoriteit Financiële Markten. Verder is De Leningmakelaar ook aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Dit geeft een indicatie, dat het zeer veilig en betrouwbaar is om zaken te doen met De Leningmakelaar. Indien klanten een lening willen afsluiten, voordelig geld online willen lenen of willen besparen op hun huidige lopende leningen, dan kunnen zij het best terecht bij De Leningmakelaar. Dit bedrijf help klanten op een lening af te sluiten onder de beste voorwaarden. Er wordt een vergelijking gemaakt van alle leningen welke geboden worden door de grote kredietverstrekkers in Nederland. Dit geschied natuurlijk op basis van de persoonlijke en financiële situatie van de klant. Wanneer men al één of meerdere bestaande leningen heeft, kan de Leningmakelaar voor de klant nagaan welke voordelen hij of zij zal hebben bij het oversluiten van een dergelijke lening en of leningen. Hierbij wordt in de meeste gevallen ook de gratis oversluitservice geboden aan klanten. Bij De Leningmakelaar kan men dus snel en eenvoudig een lening afsluiten tegen de beste rentes en voorwaarden. Hier is men onder andere terecht voor het aangaan van een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of het oversluiten van een lening of meerdere lopende leningen.

Erkenningen en garanties

Bij De Leningmakelaar staat de kwaliteit van dienstverlening in combinatie met de wensen en behoefte van klanten altijd centraal. Om de diensten te mogen aanbieden beschikt De Leningmakelaar, welke onderdeel van is A-Krediet Financiele Diensten, over een vergunning verstrekt door Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12018948. Daarnaast is De Leningmakelaar tevens aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder aansluitnummer: 300.013464. Op deze manier kan De Leningmakelaar hun dienstverlening borgen en klanten optimaal van dienst zijn. Mocht je toch om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn, geef dit dan door aan De Leningmakelaar. Zij horen dit graag. Als je klachten hebt, kun je deze melden via het klachtenformulier. Ontvangen klachten worden geregistreerd door De Leningmakelaar en binnen uiterlijk twee weken worden de de klachten beantwoordt.


Leningen

Het afsluiten van een lening doe je niet elke dag en daarom is het erg belangrijk om je goed te oriënteren. Kies je voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet? En bij welke bank besluit je om het geld lenen te lenen? Het is verstandig om van tevoren leningen te vergelijken voordat je besluit om geld te lenen. Op deze manier breng je de verschillen tussen alle leenvormen en leenvoorwaarden duidelijk in kaart. Vervolgens is het dan gemakkelijker om een doordachte en juiste keuze te maken. Op het gebied van consumptieve kredieten zijn er een aantal financieringsvormen waar je uit kunt kiezen: Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een lening waar je tussentijds geld kunt opnemen en boetevrij kunt aflossen. Een variabele rente van kracht bij een doorlopend krediet. Persoonlijke lening Bij een persoonlijke lening staat de rente vast. Het is dus niet mogelijk om extra geld op te nemen. Tevens kun je ook niet boetevrij aflossen zoals bij een doorlopend krediet. Aflossingsvrij krediet Het aflossingsvrij krediet is eigenlijk ook een vorm van doorlopend krediet. Echter bij het aflossingsvrij krediet betaal je elke maand alleen rente. Naar eigen inzicht aflossingen doen. WOZ-krediet Het WOZ-krediet is een lening voor huiseigenaren of eigen woningbezitters, met als kenmerk een extra lage rente korting. Een WOZ krediet is zowel aflossingsvrij als met contractuele aflosverplichting af te sluiten. Plus Krediet Dit is een speciaal ontwikkeld krediet voor mensen tussen 60 en 65 jaar oud, die graag een doorlopend krediet willen afsluiten. Bij het Plus Krediet kan er namelijk worden opgenomen tot het 65e levensjaar. Het Plus Krediet dient uiterlijk afgelost te zijn voor de 74e levensjaar.


Online geld lenen

Bij De Leningmakelaar kun je via De Leningmakelaar op een eenvoudige en snelle manier online geld lenen. Als klant bepaal je de wijze waarop jouw lening tot stand komt. Na het invullen van het online aanvraagformulier gaat De Leningmakelaar voor jou aan de slag. De Leningmakelaar vraagt bij meerdere banken een lening voor jou aan. Nadat de aanvraag is goedgekeurd, bekijkt De Leningmakelaar je samen welke wijze van geld lenen de beste optie is voor jou.


Advies over geld lenen

Het adviestraject zal voor zowel klanten met als klanten zonder ervaring op het gebied van leningen plaatsvinden. Tijdens het adviestraject ga je samen met een gediplomeerd adviseur bekijken welke lening het best bij jou past. Dit kan telefonische afspraak zijn of een afspraak op kantoor bij De Leningmakelaar. Tevens brengt de adviseur jou financiële risico’s in kaart die zich kunnen voordoen bij calamiteiten.


De Leningmakelaar Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over De Leningmakelaar.

Bezoek De Leningmakelaar

Schrijf een review