Directa.nl - 3 Reviews

Last updated: 8 februari 2019
Directa.nl Logo

40% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Directa.nl
  2. Directa.nl Video
  3. Persoonlijke lening
  4. Doorlopend krediet
  5. Reken tool
  6. Oversluit service
  7. Contact gegevens
  8. Directa.nl Reviews
  9. Schrijf ook een review over Directa.nl

Niet tevreden over Directa.nl? Probeer dan eens Krediet Groep Nederland.

Directa.nl

Directa.nl is namelijk een onderdeel van Quander Consumer Finance BV, welke op haar beurt onderdeel is van de Chenavari Investment partners. Klanten kunnen bij Directa terecht voor het afsluiten van een persoonlijke lening en of doorlopend krediet. Daarnaast kan men ook bestaande lopende leningen oversluiten bij Directa tegen voordelige tarieven.

Bij Directa hebben klanten de mogelijkheid om rechtstreeks en zonder tussenkomst van een adviseur, een lening af te sluiten. Directa levert het gekozen product c.q. lening zonder het geven van advies, het zogenaamde 'execution- only' principe. Op de website van Directa kunnen klanten zelf nagaan welke lening het beste bij hen past. Klanten bepalen dus zelf of een lening voldoet aan hun wensen en hun financiële situatie. Bij het afsluiten van een leningen ontvangen klanten bij hun contract het formulier ‘Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet’ waarin de eigenschappen en voorwaarden van de lening staan beschreven.

Het aanvragen van een offerte bij Directa is heel simpel. Dit kan men snel en eenvoudig online aanvragen via de website van Directa. Men ontvangt dan binnen tien minuten een offerte. Deze kan men uitprinten en in de eigen tijd heel goed doornemen. Het gaat in deze om een offerte, dus klanten zitten nergens aan vast. Indien men akkoord gaat met de inhoud van de offerte, dan kan men deze ondertekenen en met bijbehorende documenten retourneren. Zodra alle stukken ontvangen zijn en de aanvraag goedgekeurd is, ontvangen klanten binnen 1 tot 2 werkdagen het geld op hun rekening.

Bij Directa kan men dus snel en eenvoudig een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten of lopende leningen laten oversluiten tegen de voordeligste tarieven. Het geheel geschied online. Klanten kunnen dus op hun eigen tijd en in hun eigen omgeving een lening aanvragen bij Directa. Op de website van Directa staat ook precies aangegeven aan welke voorwaarden klanten moeten voldoen indien zij in aanmerking wensen te komen voor een lening bij Directa.

Directa.nl Details

Hits: 439

URL: https://www.directa.nl/

Categorieën: Kredietverstrekkers

Reviews: 3

Directa.nl Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MPuGNG7uZOs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Persoonlijke lening

Bij Directa.nl kunnen geïnteresseerden snel en eenvoudig een persoonlijke lening aanvragen. Bij een persoonlijke lening van Directa betaald men niet alleen een vaste rente, maar men heeft ook een vaste looptijd van 24, 36, 48, 60, 72, 84, 96, 108 of 120 maanden. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om altijd boetevrij eerder af te lossen. Het voordeel van een deze vorm van krediet bij Directa, is dat de hoogte van het leenbedrag, de aflossing en de looptijd van de lening te voren vast staan. Men weet dus precies waar men aan toe is. Deze lening komt vooral goed van pas, als men van tevoren weet hoeveel men precies wenst te lenen.

Een Persoonlijke lening is niet hetzelfde als een doorlopend krediet. Dit betekent, dat de gekozen looptijd en de daarbij behorende maandlasten reeds vastgesteld zijn. De reeds afgeloste bedragen kan men hierbij ook niet nog eens een keer opnemen. Tijdens de looptijd van deze vorm van lening, wordt de rente ook niet gewijzigd.

Doorlopend krediet

Personen die niet precies weten wat de kosten van hun uitgaven zullen worden, hebben de mogelijkheid om een doorlopend krediet bij Directa af te sluiten. Men kan in dit geval tot het afgesproken limiet geld opnemen en in termijnen aflossen. De rente bij deze vorm van krediet kan stijgen of dalen. Verder heeft men de mogelijkheid om afgeloste bedragen wederom op te nemen. Dit zorgt er weliswaar voor, dat de looptijd wat langer wordt. Men heeft ook de mogelijkheid om de lening boetevrij eerder af te lossen.

Bij een doorlopend krediet wordt een kredietlimiet en maandtermijn afgesproken. Klanten bepalen hierbij zelf wanneer ze het geld opnemen en in hoeveel termijnen. Men betaald alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente bij een doorlopend krediet is variabel, hetgeen betekent, dat men bepaalde maanden een hogere rente kan betalen en in andere gevallen een minder hoge rente. Bij een hoge rente lost de klant minder af en bij een lagere rente lost de klant veel meer af. Het maandelijks te betalen bedrag door de klant blijft wel gelijk.

Reken tool

Op de website van Directa hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om te berekenen hoeveel geld zij maandelijks kunnen lenen. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op 'berekenen' en dan vervolgens op 'bereken hoeveel u kunt lenen'. Na hierop geklikt te hebben, kan men invullen wat het bruto maand inkomen is, de woonlasten per maand, of men een 13e maand heeft, of de partner eventueel alimentatie ontvangt, of men samen woont of getrouwd is, het aantal kinderen en eventueel te betalen alimentatie. Na alle gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'maandbedrag berekenen'. Hierna kan men aangeven hoeveel men wenst te lenen en of men een persoonlijke lening of doorlopend krediet wenst af te sluiten. Hierna krijgt men te zien hoeveel men maandelijks zou moeten betalen als men een persoonlijke lening zou afsluiten en of een doorlopend krediet.

Oversluit service

Klanten van Directa hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de oversluit service van dit bedrijf. Indien men meerdere lopende leningen heeft en of rood staat bij een andere bank en of banken, dan heeft men de mogelijkheid om alle leningen over te sluiten naar een goedkoop krediet bij Directa. Hiermee kan men honderden euro's per jaar besparen. Men bespaart op deze manier geld omdat een lening meestal veel goedkoper is dan meerdere leningen samen. Bij Directa wordt het oversluiten geregeld voor de klant, men kan online de eigen besparing berekenen en men heeft inzicht in zijn of haar financiën op Mijn Directa.nl.

Contact gegevens

Vestigingsadres
Directa.nl
Larenweg 78-86
5234 KC ’s-Hertogenbosch

Postadres
Directa.nl
Postbus 3369
5203 DJ ‘s-Hertogenbosch

Aanvraagservice, nieuwe lening: 073 - 646 2556.
Klantenservice, bestaande lening: 073 - 645 9939.
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.


Directa.nl reviews (3):

Directa.nl - Prima service

0

Review:
Ik ben prima en snel geholpen. Er is een keer extra info opgevraagd vanwege een afschrijving, maar daarna alles prima in orde. Door een andere instantie werd ik afgewezen omdat ik een 'herinnerings' betaling op mijn afschrift had staan (wat lijkt mij iedereen wel eens kan gebeuren), en omdat hun 3x een afschrijving naar een rekeningnummer van een ander gelijk verdacht vonden. Gelukkig hier geen last mee. Nadat ik afgelopen jaar voor veel onvoorziene kosten heb gestaan waardoor ik in deze situatie terecht kwam, is nu mijn financiële situatie weer up-to-date, geen creditcardrente meer, geen roodstand meer, de mogelijkheid om kosteloos extra af te lossen, lagere maandlasten, en de mogelijkheid om zelf weer iets op te bouwen. Ik ben heel blij dat het zo opgelost is, met dank aan Directa.

Sterke punten:
Vriendelijke klantenservice
Duidelijke site
Makkelijk gegevens uploaden
Snelle afhandeling (kleine week tussen aanvraag en dat het bedrag gestort werd)

Zwakke punten:
Nog niet kunnen ontdkken

Sigrid beveelt Directa.nl aan bij vrienden/bekenden

Directa.nl - Vreemde dubieuze eisen

0

Review:
Waardeloos. M'n vriendin (we zijn niet getrouwd of wat dan ook) wil lening afsluiten waar ik part noch deel aan heb. Vooraf is al door direkta gezegd dat het inkomen van mn vriendin toereikend is. Nu vraagt direkta om mijn gegevens, mede met het oog op BKR toets en dat ik mogelijk ook moet ondertekenen...Het is niet mijn lening! Of ik een Ferrari op afkoop heb of wat dan ook doet niet terzake.....Wat een pannekoeken

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Geen kennis van wet

Michael beveelt Directa.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Directa.nl - Slechte en zeer trage gang van zaken bij Directa.

0

Review:
Een volle week na aanleveren documenten, nog steeds geen uitslag.
Uiteindelijk maandag toch maar weer gebeld, en bleek dat ze een afwijzings-email hadden gestuurd op zaterdag??? Heb nooit iets binnen gekregen, ook geen spam. Deze instantie kan ik niet serieus nemen.
Slot: LaSer etc zouden wat meer de vinger aan de pols moeten houden bij hun werknemers.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Veel te veel.

Oostland beveelt Directa.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Directa.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Directa.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Directa.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Directa.nl


Home » Kredietverstrekkers » Directa.nl