Geld lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

10 maart 2017

De Nederlandse Kredietmaatschappij bemiddelt zonder advies. Deze vorm van dienstverlening, genaamd 'execution only', is uitsluitend geschikt voor klanten die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelf een financieel product te kiezen. Dankzij de online werkwijze en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken, is de rente van de Nederlandse Kredietmaatschappij een stuk lager dan bij de reguliere banken zoals bijvoorbeeld RaboBank, SNS Bank en GE Artesia Bank .

Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u op een verantwoorde manier geld lenen bij gerenommeerde banken. Gewoon gemakkelijk online zonder gedoe en tegen een lage rente vanaf 4,3%. Zo eenvoudig is het om geld te lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet en werken 100% online. Hierdoor worden veel kosten bespaard en kunt u goedkoper lenen. Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij is het mogelijk om al een bedrag vanaf € 2500 euro te lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

Heeft u besloten dat u een lening wil afsluiten? Afhankelijk van hoeveel u wil lenen en uw persoonlijke situatie zijn er verschillende opties waaruit gekozen kan worden. Weet u nog niet helemaal zeker welke lening bij u past? Zoek dan uit welke lening het best aansluit op uw persoonlijke situatie en leendoel met de leenwijzer en rekentools.

Persoonlijke lening 

Wanneer u behoefte heeft aan zekerheid en u bent tussen de 21 en 68 jaar oud bent, dan is een persoonlijke lening de beste leenvorm voor u. Een persoonlijke lening kunt u aanvragen wanneer u een lening wilt afsluiten voor een specifiek leendoel, zoals bijvoorbeeld de de aflossing van een restschuld, financiering van een auto of de verbouwing van uw huis.

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat het rentetarief vast staat. Dat biedt u de zekerheid waarnaar u zoekt. Uw rentetarief is het actuele rentetarief wanneer u de lening afsluit. Wanneer de rente tijdens de looptijd stijgt of daalt heeft dat geen effect op uw maandbedrag. Uw rentetarief staat vast en wordt niet beinvloed door renteschommelingen. Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij betaalt u een vaste lage rente vanaf 4,3%.

De kosten van een persoonlijke lening zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Geld lenen is goedkoper wanneer u jong bent of bijvoorbeeld een eigenaar bent van een koopwoning. Ook het leendoel kan van invloed zijn op de totale kosten. Als u geld leent voor bijvoorbeeld een verbouwing aan uw huis of een andere bijzondere aankoop wil financieren  zoals een restschuld, dan is de lening fiscaal aftrekbaar. Bekijk de rentetarieven en ontdek welke rente u gaat betalen voor uw persoonlijke lening.

Een ander voordeel is dat de looptijd van een persoonlijke lening vast staat. Bij het afsluiten van de lening spreekt u met de bank af op welke datum de lening volledig is afgelost. De looptijd varieert in ieder geval tussen een periode van een half jaar en 15 jaar. Wil u graag tussendoor extra aflossen omdat u bijvoorbeeld een financiële meevaller, heeft dan de mogelijkheid om dit geheel kosteloos. Op deze manier lost uw persoonlijke lening sneller af.

Benieuwd welk bedrag u kunt lenen voor een persoonlijke lening? Vraag online vrijblijvend een offerte aan en ontvang een passend voorstel van de partnerbanken van de Nederlandse Kredietmaatschappij. Wil je ook nog weten wat andere bedrijven te bieden hebben? Overweeg dan eens om een offerte te vragen van de leningen van bijvoorbeeld ING Lening, KredietSpotter of Freo.

WOZ krediet

Een WOZ krediet oftewel een eigen huis lening is een voordelige lening voor mensen die eigenaar zijn van een koopwoning. Met een WOZ krediet kunt u profiteren van een extra lage rente én kunt u nog meer lenen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een eigen huis persoonlijke lening of een eigen huis doorlopend krediet.

Voordelen van deze lening zijn:

  • Extra lage rente vanaf 4,3%
  • Speciaal voor huiseigenaren
  • Soms fiscaal aftrekbaar*
  • Ook mogelijk met tijdelijk dienstverband

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. U krijgt namelijk toegang tot een maximum bedrag en u heeft de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel geld u opneemt. U hoeft alleen rente te betalen over het bedrag dat u opneemt en afgeloste bedragen kunt u altijd opnieuw opnemen.

Voordelen van deze lening zijn:

  • Variabele lage rente vanaf 4,4%
  • Altijd extra geld achter de hand.
  • Afgeloste bedragen opnieuw opnemen

Naast de Nederlandse Kredietmaatschappij zijn er nog andere bedrijven waar u een kijkje kunt nemen voordat u besluit een lening af te sluiten. Overweeg bijvoorbeeld Crosslend, De Leningmakelaar of LeningVisie.

 

Bezoek De Nederlandse Kredietmaatschappij

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden