Kredietshopper

Nieuwe lening afsluiten of bestaande lening goedkoper maken? Samen met Kredietshopper shopt u naar de goedkoopste leningen. Dat betekend meer geld en lagere lasten. In 1 klik gaat u naar de beste kredietofferte.

Kredietshopper video


Doorlopend krediet

Klanten die behoefte hebben aan meer financiële ruimte, hebben de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten bij Kredietshopper. Bij deze vorm van krediet kan men tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen. Op deze manier beschikt men voortdurend over een extra reserve. De minimum kredietlimiet bedraagt hierbij €2.500,-. Men mag hierbij altijd boetevrij (geheel of gedeeltelijk extra) aflossen. Daarnaast mag men het reeds afgeloste geld wederom opnemen. De rente die men betaalt, hangt af van de hoogte van het kredietlimiet en de rentestand op dat moment. Zodra die rentestand verandert, verandert de rente mee. Daardoor kan het zijn dat het langer duurt voordat het krediet van de klant is afgelost. De variabele rente wordt berekend over het opgenomen bedrag.


Persoonlijke lening

Bij Kredietshopper hebben klanten de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten. Deze vorm van krediet geeft klanten meer zekerheid. Men betaald in dit geval maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing over een vooraf afgesproken looptijd. Personen kunnen minimaal 2.500 euro en maximaal 75.000 euro lenen en aflossen binnen 24 tot 120 maanden. Elk termijnbedrag bevat een deel aflossing en een deel kredietvergoeding (rente). Bij ontvangst van elk termijnbedrag wordt het aan de klant verstrekte krediet verminderd met het aflossingsdeel van het termijnbedrag. Bij een persoonlijke lening hebben klanten meer zekerheid omdat men precies weer wanneer de lening afbetaald is of zal zijn. Men heeft bij deze vorm van krediet niet de mogelijkheid om afgeloste bedragen wederom op te nemen zoals dat het geval is bij een doorlopend krediet.


Betalingsbescherming

Het lenen van geld brengt natuurlijk ook verplichtingen met zich mee. Er kunnen soms dingen in het leven gebeuren, waar niet een ieder op voorbereid is. De aflossing van een krediet kan in dit geval een zware last worden voor de desbetreffende klant. Om te voorkomen, dat men de afgesloten lening niet meer kan afbetalen, kan men een betalingsbescherming afsluiten. Personen hebben in dit geval de mogelijkheid om een overlijdensverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en of een werkeloosheidsverzekering af te sluiten. Deze vormen van verzekering zorgen ervoor, dat men dan niet tekort schiet in het afbetalen van een lening, wanneer onvoorziene omstandigheden zich voordoen.


Kredietofferte

Bij Kredietshopper kunnen klanten snel en eenvoudig een kredietofferte aanvragen. Het afsluiten van een lening bij Kredietshopper is helaas niet mogelijk indien een klant een achterstandsregistratie heeft staan bij het BKR in Tiel, indien men een bijstandsuitkering ontvangt en een werkeloosheidsuitkering en de partner onvoldoende inkomsten heeft. Het online formulier om de vrijblijvende offerte aan te vragen, kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'offerte'. Hierna komt er een invulformulier tevoorschijn waar men het gewenste leenbedrag, enkele persoonlijke gegevens, de persoonlijke situatie, de gegevens van de werkgever en de inkomenssituatie kan aangeven. Na akkoord te zijn gegaan met het uitvoeren van een BKR toetsing, kan men klikken op 'aanvraag versturen. Hierna zal men dan een vrijblijvende offerte ontvangen en kan men zelf nagaan welke vorm van krediet het beste bij hem of haar past.


Contact gegevens

Bongerd 2 2906 VK Capelle aan den IJssel Postadres: Postbus 8511 3009 AM Rotterdam Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen klanten telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Kredietshopper via het telefoonnummer 0104219398. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected].


Kredietshopper Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Kredietshopper.

Bezoek Kredietshopper

Schrijf een review