De Nederlandse Kredietmaatschappij

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft u de mogelijkheid om geheel discreet, eenvoudig, transparant, foutloos en vooral voordelig een lening afsluiten wanneer het u het beste uit komt. Dit is mogelijk door de optimale online dienstverlening van De Nederlandse Kredietmaatschappij. Om deze reden heeft de Nederlandse Kredietmaatschappij geen callcenter en komen er ook geen adviseurs bij u thuis. U bepaalt helemaal zelf hoe het bedrijf contact met u heeft. Dat kan telefonisch, per e-mail of per post. Alles kan gemakkelijk online geregeld worden. U kunt dus thuis alles rustig op uw gemak vergelijken en dan zelf beslissen wat de juiste keuze wordt. Zoek dan uit welke lening het best aansluit op uw persoonlijke situatie en leendoel met de leenwijzer en rekentools op de website van de Nederlandse Kredietmaatschappij.

Over De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij bemiddelt zonder advies. Deze vorm van dienstverlening, genaamd 'execution only', is uitsluitend geschikt voor klanten die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelf een financieel product te kiezen. Dankzij de online werkwijze en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken, is de rente van de Nederlandse Kredietmaatschappij een stuk lager dan bij de reguliere banken. Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u op een verantwoorde manier geld lenen bij gerenommeerde banken. Gewoon gemakkelijk online zonder gedoe en tegen een lage rente vanaf 4,3%. Zo eenvoudig is het om geld te lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet en werken 100% online. Hierdoor worden veel kosten bespaard en kunt u goedkoper lenen. Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij is het mogelijk om al een bedrag vanaf € 2500 euro te lenen op een moment dat u goed uitkomt.


Persoonlijke lening

Wanneer u behoefte heeft aan zekerheid en u bent tussen de 21 en 68 jaar oud bent, dan is een persoonlijke lening de beste leenvorm voor u. Een persoonlijke lening kunt u aanvragen wanneer u een lening wilt afsluiten voor een specifiek leendoel, zoals bijvoorbeeld de de aflossing van een restschuld, financiering van een auto of de verbouwing van uw huis. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat het rentetarief vast staat. Dat biedt u de zekerheid waarnaar u zoekt. Uw rentetarief is het actuele rentetarief wanneer u de lening afsluit. Wanneer de rente tijdens de looptijd stijgt of daalt heeft dat geen effect op uw maandbedrag. Uw rentetarief staat vast en wordt niet beinvloed door renteschommelingen. Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij betaalt u een vaste lage rente vanaf 4,3%. De kosten van een persoonlijke lening zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Geld lenen is goedkoper wanneer u jong bent of bijvoorbeeld een eigenaar bent van een koopwoning. Ook het leendoel kan van invloed zijn op de totale kosten. Als u geld leent voor bijvoorbeeld een verbouwing aan uw huis of een andere bijzondere aankoop wil financieren zoals een restschuld, dan is de lening fiscaal aftrekbaar. Bekijk de rentetarieven en ontdek welke rente u gaat betalen voor uw persoonlijke lening.


De Nederlandse Kredietmaatschappij video


Berekenen

Klanten van de Nederlandse Kredietmaatschappij hebben de mogelijkheid om diverse berekeningen te maken op de website van dit bedrijf. Men kan onder andere berekenen hoeveel men kan lenen van dit bedrijf, de rente en de besparingen. Klanten hebben ook de mogelijkheid om na te gaan welke lening het beste bij hen past en men kan de leenvormen en de diverse banken met elkaar vergelijken. Bij het maken van de diverse berekeningen, wordt onder andere gevraagd naar enkele persoonlijke gegevens, de persoonlijke en financiële situatie van de klant alsook de wensen van de klant. Op basis van de ingegeven informatie wordt er een berekening gemaakt door de site en ontvangt de klant de beste mogelijkheden. De klant kan dan zelf nagaan welke mogelijkheden hem of haar het beste uitkomen of welke lening ze graag willen afsluiten.


Doorlopend krediet

Personen die verwachten, dat zij in de toekomst uitgaven zullen hebben, die meer zullen kosten dan zij verdienen of dan zij op zak hebben, hebben de mogelijkheid om een doorlopend krediet aan te vragen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. Deze kredietvorm biedt de klant wat meer financiële vrijheid. In dit geval heeft men de mogelijkheid om het bedrag in een keer te lenen of men kan het geld in fasen opnemen tot het maximale afgesproken bedrag. Deze vorm van krediet zorgt er ook voor, dat klanten altijd een financiële reserve hebben. De rente is in dit geval variabel en wordt alleen berekend over het reeds opgenomen bedrag. Het aflossen van een doorlopend krediet is altijd mogelijk en nog eens gratis. Zolang het krediet openstaat, is de klant verplicht maandelijks een bepaald bedrag met rente af te lossen.


Combinatie krediet

Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij, hebben personen tussen de 21 en 64 jaar de mogelijkheid om een combinatie krediet af te sluiten. Deze vorm van krediet is vooral bestemd voor personen met een hoge leenbehoefte. Deze lening heeft in feite aspecten van meerdere leenvormen in een. Men kan onder andere rekenen op de zekerheid, welke klanten hebben bij een persoonlijke lening en de flexibiliteit zoals dat het geval is bij een doorlopend krediet of een combinatie van meerdere persoonlijke leningen bij verschillende banken. Deze kredietvorm biedt de klant de mogelijkheid om hogere bedragen te kunnen lenen tegen gunstigere condities en of voorwaarden. Men kan onder andere rekenen op lagere rentes. Bij een combinatiekrediet kan men onder andere geld lenen tussen de 50.000 euro en 150.000 euro. Vanuit de persoonlijke lening van het combinatie krediet lost de klant maandelijks een vast bedrag af en dankzij het doorlopend krediet heeft men altijd genoeg geld achter de hand en kan men schommelingen in hun liquiditeit opvangen door weer op te nemen wat men reeds heeft opgelost.


Contact gegevens

De Nederlandse Kredietmaatschappij Genieweg 56 3641 RH Mijdrecht Postadres Postbus 11 3640 AA Mijdrecht Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf via het telefoonnummer 0885444444. Daarnaast kan men ook een fax sturen naar het telefoonnummer 0885444445 of een e- mail sturen naar [email protected].


Voorwaarden lening

Voor consumenten - geen BKR-codering; - geen uitkeringsgerechtigden met de uitkeringen WW/ABW/WWB; - aanvragers zijn minimaal 21 jaar en niet ouder dan 70; - inkomen minimaal 1400 netto; - geen alleenstaande met tijdelijk dienstverband; - geen alleenstaande met WAO/WIA; - geen in- of thuis wonende; - geen zelfstandig ondernemers. Voor ZZP'ers - moeten minimaal 3 jaar zelfstandig zijn; - mogen geen negatief eigenvermogen / negatief werkkapitaal hebben; - geen zakelijk of bedrijfsmatig bestedingsdoel;


Artikelen over De Nederlandse Kredietmaatschappij

Geld lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij bemiddelt zonder advies. Deze vorm van dienstverlening, genaamd 'execution only', is uitsluitend geschikt voor klanten die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelf een financieel product te kiezen. Dankzij de online werkwijze en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken, is de rente van de Nederlandse Kredietmaatschappij een stuk lager dan b ... [...]

De Nederlandse Kredietmaatschappij Reviews

  beste leningaanbiedingen

  Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? vernieuwen het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
  [email protected]

  Snelle aanvraag en afhandeling

  Als ieder bedrijf zo klantvriendelijk en snel zou handelen...wat zou dat fijn zijn! Aanbevolen!

  Sterke punten
  Snel reageren en regelen

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek De Nederlandse Kredietmaatschappij

Schrijf een review