Bij Frisia Financieringen hebben personen de mogelijkheid om geld te lenen tegen voordelige rentetarieven. Men kan hier namelijk goedkoop geld lenen tegen de laagste rente. Personen die dus geld willen lenen voor de aankoop van een nieuwe auto, eet set, een nieuwe keuken of voor de verbouwing van hun woning, zijn bij Frisia financieringen op het juiste adres. Dit bedrijf is al ruim 35 jaar specialist in financieringen. Er wordt hierbij bemiddelt tussen de klanten en een groot aanbod van betrouwbare kredietverstrekkers c.q. kredietaanbieders. Bij dit bedrijf kunnen klanten geheel zelfstandig in hun eigen omgeving en eigen tijd een lening online aanvragen. Men bepaald ook zelf welke offertes men thuis wenst te ontvangen. Bij Frisia financieringen betalen klanten ook geen advies- of afsluitkosten waardoor een lening bij dit bedrijf afsluiten veel voordeliger uitkomt voor klanten. Men kan dus goedkoop lenen om grote nodige uitgaven te doen. Men kan bij Frisia financieringen ook lopende leningen tegen de laagste rentepercentages laten oversluiten. Op de website van Frisia financieringen hebben klanten ook de mogelijkheid om zelf te berekenen of zij in aanmerking kunnen komen voor een lening, hoeveel men maximaal kan lenen, welke lening men het beste kan afsluiten en wat de maandlasten zullen zijn. Dit zorgt ervoor, dat klanten meer inzicht hebben van de leningen die zij eventueel kunnen afsluiten. Men kan ook online een offerte aanvragen. Frisia financieringen informeert de klanten dan online wat de leenmogelijkheden zijn. Een offerte bij dit aanvragen is altijd geheel gratis en vrijblijvend. Bij Frisia leningen kunnen klanten dus snel en eenvoudig een offerte aanvragen en of een lening afsluiten. Men heeft hier de mogelijkheid om een doorlopend krediet, persoonlijke lening, WOZ krediet en of een WOZ persoonlijke lening af te sluiten. Klanten kunnen dit ook nog geheel zelfstandig, in de eigen omgeving en wanneer men wilt, op elk moment van de dag.

Frisia Financieringen Video


Doorlopend krediet

Bij Frisia Financieringen bestaat dertig procent van het klantenbestand uit personen, die een doorlopende krediet hebben afgesloten. Deze vorm van krediet is zeer flexibel en biedt de klant meer financiŽle ruimte. Bij deze vorm van krediet wordt een limiet afgesproken van hoeveel geld men maximaal kan opnemen. Men heeft hierbij de mogelijkheid om de lening eerder af te lossen en het reeds afgeloste wederom op te nemen. De rente van deze lening is in dit geval variabel. Een doorlopend krediet wordt meestal afgesloten in gevallen waar klanten weten dat ze geld willen weten, maar het exacte bedrag nog niet weten.


Persoonlijke lening

Personen die precies weten hoeveel geld zij wensen te lenen en die houden van wat meer zekerheid, kunnen in dit geval het best kiezen voor een persoonlijke lening. Bij deze vorm van krediet ontvangt men het te lenen bedrag in een keer op de betaalrekening. Men betaald dan elke maand een vast bedrag en vaste rentepercentage om de lening terug te betalen. De klant weet dus vooraf wat de looptijd, rente en het maandbedrag zullen zijn. Bij Frisia Financieringen kiest ongeveer 70 procent van de klanten voor een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening kunnen klanten het reeds afgeloste bedrag niet nog eens een keertje opnemen, hetgeen bij een doorlopende krediet wel het geval is.


Senioren lening

Bij Frisia Financieringen kunnen ook senioren een lening afsluiten. Personen vanaf 60 jaar tot en met 74 jaar hebben de mogelijkheid om deze vorm van lening af te sluiten. Op de 74ste levensjaar moet men wel de lening afgelost hebben. Bij senioren lening kan men kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Doorlopend krediet Het senioren doorlopend krediet kan aangevraagd worden tot en met de 64ste levensjaar. Vanaf de 65 ste levensjaar gaat de verplichte aflossingsschema in. Men heeft dan niet meer de mogelijkheid om geld van het krediet op te nemen. Bij een senioren doorlopend krediet kan men ook een standaard dekking voor overlijden van maximaal 12.500 euro afsluiten. Deze dekking geldt alleen voor de 1e contractant op de lening overeenkomst. Een standaard dekking betekent dat er bij overlijden van de 1e contractant een kwijtschelding wordt gedaan door de bank van maximaal Ä 12.500,-, deze hoeft dan dus niet te worden terugbetaald. De senioren persoonlijke lening Daarnaast hebben seniore burgers ook de mogelijkheid om tot hun 69 ste levensjaar een persoonlijke lening af te sluiten met een looptijd van maximaal 5 jaar. Deze leeftijdsgrens geldt alleen voor de 1e contractant. Een partner (2e contractant) mag dus ouder zijn. Wel dient de 1e contractant in ieder geval 1/3e deel van het gezamenlijk inkomen te verdienen.


WOZ Krediet

Bij Frisia Financieringen hebben klanten ook de mogelijkheid om een WOZ krediet aan te vragen. Deze vorm van krediet is meer bestemd voor personen c.q. eigenaren van een koopwoning. Het enige verschil met de overige leningen, is dat de rente lager is bij deze vorm van krediet en men moet eigenaar zijn van een koopwoning. De kredietverstrekker schat het risico vaak lager in voor personen met een eigen woning, waardoor een lager rentetarief geboden kan worden. Bij een WOZ krediet betaald men namelijk niet voor de taxatie van de woning of een dure notaris, zoals dat het geval is bij het afsluiten van een hypotheek. Personen kunnen hierbij kiezen voor het WOZ krediet (doorlopende krediet) of de WOZ persoonlijke lening (persoonlijke lening).


Contact gegevens

Frisia Financieringen Onder de Toren 34 8302 BV Emmeloord Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Frisia Financieringen via het telefoonnummer 0887772333. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


Frisia Financieringen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Frisia Financieringen.

Bezoek Frisia Financieringen

Schrijf je eigen review