Funding Circle

Zakelijke kredieten | Funding Circle Nederland Innovatief zakelijk krediet ✔ Flexibel online ✔ Kredietbesluit binnen 48 uur ✔ Boetevrij vervroegd aflossen ✔ Vraag nu krediet aan bij Funding Circle Nederland! [b]De leningen van Funding Circle:[/b] - Leningen van € 10.000 tot € 100.000 voor eenmanszaken en VOF's onder 1 huishouden. - Leningen tot € 250.000 voor BV's en VOF's met 2 huishoudens. - Periode van 6 tot 60 maanden. - Rente vanaf 3,79 % tot 19,9 % afhankelijk van kredietwaardigheid van het bedrijf. [b]Vereisten om een lening te krijgen:[/b] - Het bedrijf bestaat minimaal 2 jaar onder leiding van de huidige bestuurder/eigenaar. - Het bedrijf heeft in het afgelopen jaar minimaal 30k omzet gedraaid. - Het bedrijf is gevestigd in Nederland, even als de eigenaar. - De eigenaar heeft in de afgelopen 2 jaar geen faillissement gestart. - Het bedrijf bevindt zich niet in een sector die reputatieschade kan opleveren. - De rede van lening is bedrijfsgerelateerd en niet bestemd voor het aankopen van vastgoed. - De eigenaar komt positief door de kredietwaardigheidscheck van Funding Circle. [b]Wat hebben wij nodig bij het aanvraagproces:[/b] - Jaarrekening van twee voorafgaande boekjaren, afgetekend door een derde partij. - Recente bankafschriften (max. 30 dagen oud) van afgelopen 15 maanden. - Inkomstenbelasting rapport.

Funding Circle Reviews

    Funding Circle houd zich niet aan AVG en GDPR

    Funding Circle houd zich niet aan AVG en GDPR, ongeacht wat zij beweren. Ik heb nooit toestemming gegeven waar dan ook (ook niet bij KVK) en krijg ongewenst (al meerdere malen) post binnen.
    Daarop staat bedrijfsnaam, geslacht (Dhr), Voorletter + achternaam en persoonlijke adresgegevens.

    Zie site KVK:Stel je bent zzp’er en je hebt een bedrijf aan huis. Dan is jouw bedrijfsadres waarschijnlijk gelijk aan je woonadres en wordt dat beschouwd als persoonsgegeven. Jouw adres mag dan niet zomaar worden gebruikt.

Bezoek Funding Circle

Schrijf je eigen review