Geldshop heeft als missie: 'leef met je hart, leen met je verstand'. Bij Geldshop.nl kunnen klanten namelijk terecht voor het afsluiten van leningen. Men kan geld nodig hebben voor de aankoop van een nieuwe auto, verbouwen van de woning of het volgen van een nieuwe opleiding. Voor al deze redenen kan men een perfecte lening afsluiten welke geheel afgestemd is op de persoonlijke en financiële situatie van de klant. Bij Geldshop.nl krijgen klanten advies over consumptief krediet op basis van het nieuwe lenen. Klanten worden hierbij gestimuleerd om verantwoord geld te lenen. Klanten krijgen hierbij wel wat informatie met betrekking tot de mogelijkheden en de voorwaarden voor het afsluiten van een lening. Daarnaast staan de medewerkers van Geldshop.nl klaar voor de klanten, die behoefte hebben aan echt persoonlijk advies. Geldshop helpt klanten namelijk om op een verstandige en verantwoorde manier geld te lenen. Dit zorgt ervoor dat klanten uiteindelijk een lening hebben die niet alleen past bij hun behoefte, maar die ook geheel afgestemd is op de persoonlijke en financiële situatie van de klant. Bij Geldshop wordt alles ook helder en duidelijk uitgelegd aan klanten. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleine lettertjes, die heel vaak over het hoofd worden gezien. Indien klanten toch met vragen zitten, dan hebben ze de mogelijkheid om een van de adviseurs van Geldshop.nl te spreken voor meer informatie. Persoonlijk contact is heel normaal bij dit bedrijf. Klanten worden met alle geduld en aandacht geholpen bij het afsluiten en of oversluiten van hun lening. Ook als het een keertje voorkomt, dat men de lening een maand niet kan aflossen, kan men bij een van de adviseurs van Geldshop.nl terecht voor vrijblijvend advies. Bij Geldshop.nl hebben klanten namelijk de mogelijkheid om transparant online geld te lenen onder heldere voorwaarden. Dit bedrijf werkt samen met een selectie van grote kredietverstrekkers zodat men een ruime keuze in leningen heeft wanneer men besluit geld te lenen. Hierdoor kan men ook altijd goedkoop geld lenen bij Geldshop.nl tegen de voordeligste en laagste rentes.

Persoonlijke lening

Personen kunnen ervoor kiezen om bij Geldshop.nl een persoonlijke lening aan te vragen. Een dergelijke lening geeft meer zekerheid en duidelijkheid. Bij een persoonlijke lening betaald de klant namelijk een vaste rente en een vaste maandbedrag. Deze soort van lening heeft ook een vaste looptijd. Deze lening kan men bijvoorbeeld aanvragen als men grote aankopen moet doen, moet investeren in zichzelf of een nieuwe opleiding moet volgen.


Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet biedt de klant flexibiliteit. Een dergelijke lening kent geen vaste looptijd en geeft de klant de mogelijkheid om geld achter de hand te hebben. De klant spreekt in dit geval vooraf een kredietlimiet af met Geldshop.nl. Daarnaast bepaald de klant zelf wanneer hij/zij het geld wilt opnemen. De klant betaald alleen de rente over het geleende bedrag, het openstaande saldo. De rente op het doorlopend krediet is variabel, hetgeen betekent dat de rente kan dalen, maar ook kan stijgen. Het bedrag dat men aflost op een doorlopend krediet, kan men op een later moment ook weer opnemen. De rente op een doorlopend krediet is niet fiscaal aftrekbaar.


Kredietbeschermer

Klanten hebben ook de mogelijkheid om een kredietbeschermer aan te vragen bij Geldshop.nl. Er zijn personen, die een lening hebben, de maandlasten kunnen betalen en genieten van hun aankoop waarvoor men de lening gesloten heeft. Er kunnen zich ook situaties voordoen waarbij een klant zijn of haar financiële verplichtingen tijdelijk niet kan voldoen. Dit kan het geval zijn wanneer men werkloos wordt of arbeidsongeschikt wordt verklaard. Om er zeker van te zijn, dat en de rente en aflossing kan blijven betalen, kan men het best een kredietbeschermer aanvragen bij Geldshop.nl. De kredietbeschermer is namelijk een verzekering waarvoor men maandelijks een premie moet betalen. De hoogte van de premie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en de looptijd van de lening. Met de kredietbeschermer kunnen personen, die hun lening niet kunnen aflossen, hun financiële verplichtingen blijven voldoen.


Leningen oversluiten

Bij Geldshop.nl heeft men ook de mogelijkheid om bestaande leningen over te sluiten tot een lening. Dit maakt de financiën van een persoon een stuk makkelijker. Men kan namelijk op een effectieve manier toezicht houden op de inkomsten en uitgaven. Het oversluiten van leningen is geschikt voor een persoon als deze meerdere leningen heeft lopen, als men controle wil hebben over de financiën, als men de maandlasten wilt verlagen en als men wilt besparen op de rente of totale kosten van de lening. Bij het aanvragen van een lening, moet men bij Geldshop.nl aangeven, dat men een bestaande lening wilt oversluiten. Middels de offertes van dit bedrijf, kan men precies nagaan hoeveel men op de maandlasten en of de totale kosten van leningen kan besparen. Als men de keuze voor een nieuwe lening heeft gemaakt, dan lost de nieuwe kredietverstrekker de bestaande lening af. De ‘oude’ lening wordt dan ook automatisch opgezegd en afgemeld bij Bureau Krediet Registratie (BKR).


Contact gegevens

Postadres Geldshop B.V. Postbus 800 2501 CV Den Haag Bezoekadres Nieuwe Duinweg 24 2587 AD Den Haag Telefoon 088 - 828 22 22 ma t/m vrij 9:00 - 21:00 & za 10:00 - 17:00


Geldshop.nl Video


Geldshop.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Geldshop.nl.

Bezoek Geldshop.nl

Schrijf je eigen review