Leenservice Nederland - 24 Reviews

Last updated: 18 april 2019
Leenservice Nederland Logo

77.8% aanbevolen, 24 Reviews

  1. Leenservice Nederland
  2. Offerte aanvragen
  3. Persoonlijke lening
  4. Doorlopend krediet
  5. Leningen oversluiten
  6. Contact gegevens
  7. Leenservice Nederland Reviews
  8. Schrijf ook een review over Leenservice Nederland

Niet tevreden over Leenservice Nederland? Probeer dan eens Krediet Groep Nederland.

Leenservice Nederland

Leenservice Nederland is namelijk een initiatief van Findio. Personen die wat geld tekort komen en van plan zijn om een lening af te sluiten, kunnen in dit geval het best terecht bij Leenservice Nederland. Hier kan men onder andere een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om lopende leningen over te sluiten tegen super voordelige en lage rentetarieven.

Op de website van Leenservice Nederland kan men geheel zelfstandig, in de eigen tijd en omgeving het maximale leenbedrag berekenen en men kan ook nagaan welke vorm van krediet men het beste kan afsluiten. Een lening aanvragen is ook heel simpel. Dit kan men doen door het online aanvraagformulier in te vullen en te versturen naar Leenservice Nederland. Men kan tijdens dit proces ook aangeven of men eventueel bestaande c.q. lopende leningen wenst over te sluiten. Klanten worden op hun beurt binnen 24 uur terug gebeld om de leningaanvraag te bevestigen. Daarnaast worden eventuele benodigde gegevens met de klant doorgenomen.

Na de leningaanvraag ingediend te hebben, wordt contact opgenomen met klanten om de wensen en mogelijkheden door te nemen. Verder ontvangt men ook passend en gratis advies. Hierna wordt een offerte via e- mail of per post opgestuurd naar de klant. Indien men akkoord gaat met het voorstel van Leenservice Nederland, dan kan men de getekende offerte samen met de benodigde documenten retour sturen. Hierna wordt de leningaanvraag wederom bekeken door Leenservice Nederland waarna men een definitief antwoord krijgt of een lening is goedgekeurd of afgewezen. Zodra de lening is goedgekeurd, wordt het geleende bedrag overgemaakt naar de betaal rekening van de klant. Daarbij worden ook eventuele leningen, die men wenst over te sluiten afgelost voor de klant.

Leenservice is dus de kredietverstrekker waar klanten snel en eenvoudig een offerte of lening kunnen aanvragen. Op de website van dit bedrijf kan men ook terug zien welke voorwaarden gelden voor de leningen die verstrekt worden.

Leenservice Nederland Details

Hits: 340

URL: http://www.leenservicenederland.nl/

Categorieën: Kredietverstrekkers

Reviews: 24

Offerte aanvragen

Personen die een lening willen afsluiten, hebben de mogelijkheid om een offerte hiervoor aan te vragen bij Leenservice Nederland. Op de startpagina van de site onder het kopje 'Uw lening. Onze specialiteit.' heeft men de mogelijkheid om gewenste leenbedrag in te vullen en of men een persoonlijke lening of een doorlopend krediet wenst af te sluiten. Vervolgens kan men klikken op 'vrijblijvende offerte'. Vervolgens komt er een andere invul formulier tevoorschijn, waar men het leenbedrag en leendoel kan ingeven, persoonlijke gegevens en contact gegevens van de aanvrager. Na de gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'aanvragen'.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening van Leenservice Nederland is een aflopende lening. Klanten ontvangen het geleende bedrag in een keer op hun rekening en men betaald maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Men weet ook hoeveel men precies leent en wanneer de lening is terugbetaald. De persoonlijke lening moet afbetaald zijn voordat men 74 jaar wordt. Klanten kunnen minimaal 5.000 euro en maximaal 75.000 euro lenen. De hoogte van het bedrag voor een persoonlijke lening is afhankelijk van het inkomen, de lasten en de persoonlijke situatie van de klant. De looptijd van deze vorm van krediet is minimaal 6 maanden en maximaal 120 maanden. De persoonlijke lening van Leenservice Nederland is uitermate geschikt voor personen, die behoefte hebben aan meer zekerheid bij het afsluiten van een lening.

Doorlopend krediet

Klanten die een doorlopend krediet hebben afgesloten bij Leenservice Nederland, hebben de mogelijkheid om tot de afgesproken limiet onbeperkt geld op te nemen. Men kan het geleende geld onbeperkt aflossen en op een later moment weer opnemen indien nodig. Het doorlopend krediet geeft klanten de optimale flexibiliteit. Als men geld opneemt, begint men ook direct met terugbetalen. Daarnaast betaald men de variabele rente alleen over het opgenomen bedrag. Een doorlopend krediet moet terugbetaald zijn op het moment dat men 68 jaar is. Klanten kunnen een bedrag van minimaal 5000 euro en maximaal 75.000 euro lenen. De hoogte van het bedrag voor een doorlopend krediet is geheel afhankelijk van het inkomen, de lasten en de persoonlijke situatie van de klant.

Leningen oversluiten

Klanten hebben ook de mogelijkheid om verschillende lopende leningen over te sluiten bij Leenservice Nederland. Het oversluiten van bestaande leningen kan klanten aanzienlijk wat voordeel opleveren. Men kan bijvoorbeeld een lagere rente krijgen, waardoor de lening ook eerder wordt afgelost. Personen hebben de mogelijkheid om zowel reeds lopende persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, een creditcard, roodstand of een verzendhuiskrediet over te sluiten. Bij Leenservice Nederland krijgen klanten ook gratis deskundig advies over hoe ze hun bestaande leningen het beste kunnen oversluiten.

Contact gegevens

Leenservice Nederland is een initiatief van Findio.
Findio B.V.
Postbus 855
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Leenservice Nederland (Findio) via het telefoonnummer 020-3125330. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


Leenservice Nederland reviews (22):

Leenservice Nederland - Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!

0

Review:
Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op [email protected]

Leenservice Nederland - we give out loan

0

Review:
Als het moeilijk voor je zou zijn om krediet te krijgen voor aandelen van lokale banken of andere financiële instellingen, maak je geen zorgen, omdat we veel mensen en organisaties hebben geholpen die in financiële problemen zijn over de hele wereld. Wanneer u een aanvraag indient bij SFGI, moet u zich wenden tot een vertrouwd bedrijf dat zorgt voor uw financiële behoeften. Ze zorgen voor het hele proces.


E-mail: [email protected]
BELANGRIJKSTE VOORDELEN;

Leenservice Nederland - Lening bieden

0

Review:
we kunnen u helpen en een eind maken aan die zoektocht naar hulp. De oplossing is: [email protected]

Sterke punten:
Lening bieden

Zwakke punten:
Goedendag, 2% interesseren tarief Lening aanbod. we kunnen u helpen en een eind maken aan die zoektocht naar hulp. De oplossing is: [email protected]

Leyla rodr beveelt Leenservice Nederland aan bij vrienden/bekenden

Leenservice Nederland - GETUIGENIS VAN ZEER ERNSTIGE LENING

0

Review:
Goedenavond wil ik alle leningaanvragers informeren om hun verzoek naar dit e-mailadres te sturen: [email protected]
Sinds ik een tegoed van 150.000€ heb ontvangen online.
Geef de informatie door en neem contact op met e-mail: [email protected] voor meer informatie
Ze verstrekken leningen in volledige veiligheid en aan alle mensen zonder onderscheid van ras.

Leenservice Nederland - RURAL REGIONAL BANK SERVICE, LENING AANBIEDING

0

Review:
Wij bieden leningen aan met een rente van 3% per jaar. We bieden leningen aan mensen die financiële assistenten nodig hebben met een lage rente van 3%. om een lening bij dit bedrijf te krijgen, kunt u de exacte hoogte van de leningen die u nodig hebt, en de tijd waarop u de lening terugbetaalt, aangeven.
Opmerking: u bent verplicht om ons een e-mail te sturen naar: [email protected] voor meer informatie

Sterke punten:
Wij bieden leningen aan met een rente van 3% per jaar. We bieden leningen aan mensen die financiële assistenten nodig hebben met een lage rente van 3%. om een lening bij dit bedrijf te krijgen, kunt u de exacte hoogte van de leningen die u nodig hebt, en de tijd waarop u de lening terugbetaalt, aangeven.
Opmerking: u bent verplicht om ons een e-mail te sturen naar: [email protected] voor meer informatie

Zwakke punten:
Wij bieden leningen aan met een rente van 3% per jaar. We bieden leningen aan mensen die financiële assistenten nodig hebben met een lage rente van 3%. om een lening bij dit bedrijf te krijgen, kunt u de exacte hoogte van de leningen die u nodig hebt, en de tijd waarop u de lening terugbetaalt, aangeven.
Opmerking: u bent verplicht om ons een e-mail te sturen naar: [email protected] voor meer informatie

Leenservice Nederland - offer

0

Review:
Hallo,

Heeft u een legitieme en snelle leendienst nodig?

Meld u nu aan en ontvang uw lening met spoed!

We bieden financiële hulp aan mensen die op zoek zijn naar leningen. Kredietfinanciering en werkkapitaal om een nieuw bedrijf te starten of bestaande activiteiten uit te breiden. Onze lening wordt aangeboden met een gunstige rente van 2%. Geïnteresseerde partijen moeten per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie: ([email protected])

Leenservice Nederland - goed nieuws.

0

Review:
Goedendag, Meneer / Mevrouw.:
Het krijgen van een legitieme hypotheek is altijd een groot probleem geweest voor klanten die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben. De kwestie van krediet en onderpand zijn iets waar klanten zich altijd zorgen over maken wanneer ze een hypotheek willen nemen bij een legitieme kredietgever. Maar.. wij hebben dat verschil gemaakt in de leenindustrie. We kunnen een hypotheek regelen van 5000. naar 100.000.1000 in de valuta soort van USD, EURO en ponden
Onze diensten omvatten het volgende:
schuldconsolidatie
Tweede Hypotheek
Bedrijfsleningen
Persoonlijke Leningen
Internationale Leningen
Lening voor alle soorten
Familiale hypotheek
E. T. C
Geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons precies laten weten wat je wilt en we zullen zeker uw droom waar maken. MR STEVE. zegt ja als je banken nee zeggen. Tot slot financieren we kleine hypotheekbedrijven, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over het verkrijgen van een hypotheek neem contact met ons op, Gelieve onmiddellijk te reageren op deze EMAIL:[email protected]
Whatsapp: +380994169405

Sterke punten:
Heeft u een lening nodig om uw rekeningen of bedrijfsoprichting te betalen? zo ja, neem nu contact met ons op

Leenservice Nederland - Adrian Bayford

0

Review:
Hallo

Heb je een lening nodig? Wij bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten. Onze leningen zijn lang en kort, met gunstige rentetarieven. Wij bieden 2% rentekredieten, neem contact met ons op voor meer informatie via ([email protected])

Sterke punten:
Hallo

Heb je een lening nodig? Wij bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten. Onze leningen zijn lang en kort, met gunstige rentetarieven. Wij bieden 2% rentekredieten, neem contact met ons op voor meer informatie via ([email protected])

Leenservice Nederland - Lening Aanbieding

0

Review:
Leningaanbieding is vandaag van toepassing en krijg uw lening tussen de volgende 24 uur stuur ons nu een e-mail via ([email protected]) of Whats'App-nummer: +18454007792

Sterke punten:
Leningaanbieding is vandaag van toepassing en krijg uw lening tussen de volgende 24 uur stuur ons nu een e-mail via ([email protected]) of Whats'App-nummer: +18454007792

Zwakke punten:
Leningaanbieding is vandaag van toepassing en krijg uw lening tussen de volgende 24 uur stuur ons nu een e-mail via ([email protected]) of Whats'App-nummer: +18454007792

Leenservice Nederland - lening

0

Review:


Gelukkig jaar, heb je een lening nodig? zoals een lening om uw diensten af te betalen, om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, Hope biedt woningkredieten, zakelijke leningen, zakelijke leningen, startkapitaal, leningen voor leningen, bouwleningen, autoleningen, hotelleningen, enz. van 2% rentepercentages per jaarlijkse terugbetaling, Hope-lening duurt maximaal {3} uur, om bij alle goedgekeurde klanten terecht te komen, neem contact met ons op via ([email protected])

Sterke punten:


Gelukkig jaar, heb je een lening nodig? zoals een lening om uw diensten af te betalen, om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, Hope biedt woningkredieten, zakelijke leningen, zakelijke leningen, startkapitaal, leningen voor leningen, bouwleningen, autoleningen, hotelleningen, enz. van 2% rentepercentages per jaarlijkse terugbetaling, Hope-lening duurt maximaal {3} uur, om bij alle goedgekeurde klanten terecht te komen, neem contact met ons op via ([email protected])

Zwakke punten:


Gelukkig jaar, heb je een lening nodig? zoals een lening om uw diensten af te betalen, om uw huur te betalen en financiële problemen op te lossen, hier is een kans voor u, Hope biedt woningkredieten, zakelijke leningen, zakelijke leningen, startkapitaal, leningen voor leningen, bouwleningen, autoleningen, hotelleningen, enz. van 2% rentepercentages per jaarlijkse terugbetaling, Hope-lening duurt maximaal {3} uur, om bij alle goedgekeurde klanten terecht te komen, neem contact met ons op via ([email protected])

Schrijf ook een review over Leenservice Nederland

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Leenservice Nederland aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Leenservice Nederland aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Leenservice Nederland


Home » Kredietverstrekkers » Leenservice Nederland