Leenservice Nederland is namelijk een initiatief van Findio. Personen die wat geld tekort komen en van plan zijn om een lening af te sluiten, kunnen in dit geval het best terecht bij Leenservice Nederland. Hier kan men onder andere een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om lopende leningen over te sluiten tegen super voordelige en lage rentetarieven. Op de website van Leenservice Nederland kan men geheel zelfstandig, in de eigen tijd en omgeving het maximale leenbedrag berekenen en men kan ook nagaan welke vorm van krediet men het beste kan afsluiten. Een lening aanvragen is ook heel simpel. Dit kan men doen door het online aanvraagformulier in te vullen en te versturen naar Leenservice Nederland. Men kan tijdens dit proces ook aangeven of men eventueel bestaande c.q. lopende leningen wenst over te sluiten. Klanten worden op hun beurt binnen 24 uur terug gebeld om de leningaanvraag te bevestigen. Daarnaast worden eventuele benodigde gegevens met de klant doorgenomen. Na de leningaanvraag ingediend te hebben, wordt contact opgenomen met klanten om de wensen en mogelijkheden door te nemen. Verder ontvangt men ook passend en gratis advies. Hierna wordt een offerte via e- mail of per post opgestuurd naar de klant. Indien men akkoord gaat met het voorstel van Leenservice Nederland, dan kan men de getekende offerte samen met de benodigde documenten retour sturen. Hierna wordt de leningaanvraag wederom bekeken door Leenservice Nederland waarna men een definitief antwoord krijgt of een lening is goedgekeurd of afgewezen. Zodra de lening is goedgekeurd, wordt het geleende bedrag overgemaakt naar de betaal rekening van de klant. Daarbij worden ook eventuele leningen, die men wenst over te sluiten afgelost voor de klant. Leenservice is dus de kredietverstrekker waar klanten snel en eenvoudig een offerte of lening kunnen aanvragen. Op de website van dit bedrijf kan men ook terug zien welke voorwaarden gelden voor de leningen die verstrekt worden.

Offerte aanvragen

Personen die een lening willen afsluiten, hebben de mogelijkheid om een offerte hiervoor aan te vragen bij Leenservice Nederland. Op de startpagina van de site onder het kopje 'Uw lening. Onze specialiteit.' heeft men de mogelijkheid om gewenste leenbedrag in te vullen en of men een persoonlijke lening of een doorlopend krediet wenst af te sluiten. Vervolgens kan men klikken op 'vrijblijvende offerte'. Vervolgens komt er een andere invul formulier tevoorschijn, waar men het leenbedrag en leendoel kan ingeven, persoonlijke gegevens en contact gegevens van de aanvrager. Na de gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op 'aanvragen'.


Persoonlijke lening

De persoonlijke lening van Leenservice Nederland is een aflopende lening. Klanten ontvangen het geleende bedrag in een keer op hun rekening en men betaald maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Men weet ook hoeveel men precies leent en wanneer de lening is terugbetaald. De persoonlijke lening moet afbetaald zijn voordat men 74 jaar wordt. Klanten kunnen minimaal 5.000 euro en maximaal 75.000 euro lenen. De hoogte van het bedrag voor een persoonlijke lening is afhankelijk van het inkomen, de lasten en de persoonlijke situatie van de klant. De looptijd van deze vorm van krediet is minimaal 6 maanden en maximaal 120 maanden. De persoonlijke lening van Leenservice Nederland is uitermate geschikt voor personen, die behoefte hebben aan meer zekerheid bij het afsluiten van een lening.


Doorlopend krediet

Klanten die een doorlopend krediet hebben afgesloten bij Leenservice Nederland, hebben de mogelijkheid om tot de afgesproken limiet onbeperkt geld op te nemen. Men kan het geleende geld onbeperkt aflossen en op een later moment weer opnemen indien nodig. Het doorlopend krediet geeft klanten de optimale flexibiliteit. Als men geld opneemt, begint men ook direct met terugbetalen. Daarnaast betaald men de variabele rente alleen over het opgenomen bedrag. Een doorlopend krediet moet terugbetaald zijn op het moment dat men 68 jaar is. Klanten kunnen een bedrag van minimaal 5000 euro en maximaal 75.000 euro lenen. De hoogte van het bedrag voor een doorlopend krediet is geheel afhankelijk van het inkomen, de lasten en de persoonlijke situatie van de klant.


Leningen oversluiten

Klanten hebben ook de mogelijkheid om verschillende lopende leningen over te sluiten bij Leenservice Nederland. Het oversluiten van bestaande leningen kan klanten aanzienlijk wat voordeel opleveren. Men kan bijvoorbeeld een lagere rente krijgen, waardoor de lening ook eerder wordt afgelost. Personen hebben de mogelijkheid om zowel reeds lopende persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, een creditcard, roodstand of een verzendhuiskrediet over te sluiten. Bij Leenservice Nederland krijgen klanten ook gratis deskundig advies over hoe ze hun bestaande leningen het beste kunnen oversluiten.


Contact gegevens

Leenservice Nederland is een initiatief van Findio. Findio B.V. Postbus 855 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Leenservice Nederland (Findio) via het telefoonnummer 020-3125330. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


Leenservice Nederland Reviews

  • Heeft u een lening nodig om een bedrijf te starten of om uw rekeningen te betalen en een
    bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en alle soorten bedrijfsfinanciën. We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en rechtspersonen tegen een rentevoet van 3%. We geven een lening aan serieuze mensen die geïnteresseerd zijn in een lening indien interesse contact met ons op via deze e-mail: ([email protected]) voor meer informatie.

    Door amerisave fi op 5 augustus 2019 Reageer

Bezoek Leenservice Nederland

Schrijf je eigen review over Leenservice Nederland