Lender & Spender

Personen die een persoonlijke lening willen afsluiten, kunnen het beste terecht bij Lender & Spender. Dit bedrijf is namelijk een innovatieve aanbieder van consumentenleningen. Men heeft daarbij als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken. Dit bedrijf biedt namelijk persoonlijke leningen aan met een vaste rente en een vaste maandbedrag. Men weet dus ook van te voren hoeveel men leent, wat de lening kost, wat de looptijd van de lening is en wanneer men de lening heeft ingelost. Aan de hand van de verschafte informatie over de persoonlijke en financiële situatie, kunnen klanten een bedrag lenen tussen de 5000 euro en de 25.000 euro. Men kan hierbij kiezen voor een looptijd tussen de 2 tot en met 5 jaar. Het aanvragen van een lening kan heel snel en eenvoudig. Er is namelijk een gebruiksvriendelijke online aanvraagproces en men kan op de website ook zien aan welke voorwaarden men moet voldoen om in aanmerking te komen voor een lening. Er zijn verder geen verborgen kosten en de leningen worden niet verstrekt tegen woekerrentes. De leningen van Lender & Spender worden verder ook rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. Personen die geld lenen kunnen op basis hiervan genieten van scherpe rentetarieven en ondernemers zien hun voordeel terug in een aantrekkelijke rendement. Op de website van Lender & Spender kan men binnen 5 minuten geheel gratis en vrijblijvend een lening aanvragen door de gewenste kredietvorm te selecteren en de gegevens in te vullen. Wanneer is komen vast te staan, dat de klant in aanmerking kan komen voor een lening, ontvangt men binnen een uur na het indienen van de aanvraag een vrijblijvend aanbod via e- mail. Na dit aanbod geaccepteerd te hebben, wordt aan de klant gevraagd om enkele relevante documenten op te sturen. Het versturen van de documenten kan ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Nadat de lening definitief is goedgekeurd ontvangt de klant het geleende geld binnen 3 werkdagen op zijn of haar rekening. Men heeft hierbij een bedenktijd van 14 dagen of men door gaat met de lening of als men de lening kosteloos wenst te annuleren.

Geld lenen

Bij Lender & Spender hebben personen de mogelijkheid om een lening af te sluiten. Deze leningen worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. Dit zorgt ervoor dat er bespaard kan worden op de kosten met als resultaat een scherpere rente voor de klant. Op de startpagina van de website onder het kopje 'Verantwoord geld lenen', kunnen klanten de diverse leenmogelijkheden bekijken. Men kan hier onder andere het gewenste leenbedrag en het leendoel aangeven en klikken op 'bekijk de mogelijkheden'. Vervolgens komen alle leenmogelijkheden tevoorschijn waaruit klanten een keus kunnen maken.


Lenen voor verbouwing

Personen die van plan zijn om hun woning te verbouwen, maar wat geld tekort komen, hebben de mogelijkheid om een persoonlijke lening bij Lender & Spender af te sluiten. Deze vorm van krediet bevat een vaste rentepercentage, vaste looptijd en een vaste maandbedrag. Hierdoor weet men precies waar men aan toe is. Klanten betalen hierbij slechts 1% afsluitkosten en krijgen altijd een scherpe rente. De persoonlijke lening kan men zelf online aanvragen, de documenten kan men uploaden en digitaal ondertekenen en men heeft ook nog eens 14 dagen bedenktijd. Lender & Spender verstrekt alleen leningen aan personen met een vaste arbeidsovereenkomst of een pensioenuitkering. Bedrijven, zelfstandigen of personen met een tijdelijke arbeidsovereenkomst komen niet in aanmerking.


Overstappen

Personen die al lopende leningen hebben en wat goedkoper willen uitkomen, hebben de mogelijkheid om geheel gratis gebruik te maken van de overstapservice van Lender & Spender. Op de website van Lender & Spender kan men ook zelf online berekenen hoeveel men goedkoper uitkomt c.q. hoeveel men kan besparen. Men kan dus gebruik maken van de gratis overstapservice, men betaald slechts 1 % afsluitkosten, men krijgt gegarandeerd een scherpe rente, het overstappen kan men zelf online regelen en de benodigde documenten kan men downloaden en digitaal ondertekenen indien nodig. Men heeft de mogelijkheid om altijd boete vrij af te lossen en een bedenktijd van 14 dagen.


Peer to peer lending

Bij Lender & Spender kunnen personen ook investeren door mee te doen aan peer to peer lending. Met peer-to-peer lending investeert men rechtstreeks in leningen aan andere mensen, zonder tussenkomst van een bank. Dit zorgt ervoor dat men in de kosten kan besparen en dat men een aantrekkelijke rendement kan bieden. Men investeert namelijk in leningen met een laag risico en met een vaste rentepercentage van 5.1%. Hierdoor kan men altijd een aantrekkelijke rendement verwachten.


Soorten leningen

Veel mensen vragen zich af welke vormen van lening zij bij Lender & Spender kunnen afsluiten. Men kan hier alleen persoonlijke leningen afsluiten met een vaste rente en een vaste maandbedrag (annuïteit), waarbij het van te voren duidelijk is wat de lening in totaal kost en wanneer de lening afgelost is. Afhankelijk van de persoonlijke financiële situatie kan men een lening afsluiten van EUR 5.000 tot EUR 25.000 en kan men kiezen voor een looptijd van 2 tot en met 5 jaar.


Contact gegevens

Lender & Spender B.V. Amstel 62 1017 AC Amsterdam Klanten kunnen voor meer informatie, eventuele vragen en of opmerkingen, van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Lender & Spender via het telefoonnummer 0858888185. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected].


Lender & Spender Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lender & Spender.

Bezoek Lender & Spender

Schrijf een review