InterBank - 4 Reviews

Last updated: 8 februari 2019
InterBank Logo

20% aanbevolen, 4 Reviews

  1. InterBank
  2. Persoonlijke lening
  3. Doorlopend krediet
  4. Beter wonen financiering
  5. Restschuld financiering
  6. Contact gegevens
  7. InterBank Reviews
  8. Schrijf ook een review over InterBank

Niet tevreden over InterBank? Probeer dan eens Krediet Groep Nederland.

InterBank

Bij Interbank wordt lenen begrijpelijk gemaakt voor klanten. Bij het afsluiten van een lening, gaan klanten een financiŽle verplichting aan. Het is dan ook verstandig om goed na te gaan welke lening men afsluit en welke voorwaarden daarvoor gelden. Interbank helpt klanten in dit soort gevallen om een verantwoorde lening af te sluiten. Dit is dan ook de reden waarom de bank samenwerkt met onafhankelijke financiŽle adviseurs. Deze helpen de klant met informatie en advies. Op deze manier kunnen klanten een lening afsluiten die het beste bij hen past.

Deze bank heeft ongeveer 150.000 klanten en behoort daarmee tot een van de grootste aanbieders van consumptief krediet in Nederland. Interbank is onderdeel van Crťdit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), een dochter van Crťdit Agricole S.A., een van de grootste financiŽle instellingen van Europa. De bank is dan ook een solide bank met veel expertise o het gebied van de financiŽle dienstverlening. Daarnaast beschikt de bank ook over een geldende bankvergunning. Klanten kunnen dus gerust en veilig zaken doen met een betrouwbare bank.

Bij Interbank staat het belang van de klant centraal. De medewerkers vormen daarbij het hart van de onderneming. Hun kennis, flexibiliteit en slagvaardigheid zijn doorslaggevend geweest voor het succes van de bank. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een goede service van de bank. Interbank staat ook voor verantwoord lenen geld lenen. Men kan hierbij rekenen op betrouwbaar advies van de tussenpersonen, die bij de bank zijn aangesloten. Bij het geven van advies wordt de persoonlijke en financiele situatie van de klant in ogenschouw genomen.

Bij Interbank hebben klanten de mogelijkheid om een persoonlijke lening, doorlopend krediet, beter wonen financiering,
restschuldfinanciering, woning voordeel financiering en financial lease af te sluiten. Men heeft dus een varieteit aan mogelijkheden indien men een lening wenst af te sluiten bij Interbank. Op de website van deze bank wordt ook breedvoerig informatie gegeven over de voorwaarden, waaraan men moet voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor een lening.

InterBank Details

Hits: 485

URL: https://portal.interbank.nl/wps/portal/cp

CategorieŽn: Kredietverstrekkers

Reviews: 4

Persoonlijke lening

Bij Interbank hebben personen de mogelijkheid om een persoonlijke lening aan te vragen. Deze vorm van krediet is een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. Deze lening kan onder andere gebruikt worden voor de aanschaf van goederen met een beperkte levensduur. Daarnaast is deze lening meer bestemd voor personen, die op zoek zijn naar zekerheid. Een ieder vanaf 21 jaar tot en met 73 jaar, kan een persoonlijke lening aanvragen bij InterBank. Bij een persoonlijke lening kan men de afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. De looptijd, de rente en het maandelijks te betalen bedrag worden van te voren besproken. Men heeft de mogelijkheid bij InterBank om bedragen te lenen tussen de 2.500 euro en de 75.000 euro. De hoogte van het te lenen bedrag is geheel afhankelijk van de persoonlijke situatie van de klant.

Doorlopend krediet

Naast het afsluiten van een persoonlijke lening, kan men ook een doorlopend krediet afsluiten bij Interbank. Deze vorm van krediet is vooral geschikt voor personen, die graag wat extra geld achter de hand hebben om onvoorziene uitgaven te kunnen opvangen. Een doorlopend krediet is vooral bestemd voor personen, die een regelmatig terugkerende geldbehoefte hebben, die regelmatig extra willen terugbetalen en die minimaal 21 en maximaal 59 jaar oud zijn. Bij een doorlopend krediet heeft men een afgesproken geldsbedrag tot zijn of haar beschikking. Tot de afgesproken kredietlimiet kan men dan geld opnemen, aflossen en indien nodig het afgeloste bedrag wederom opnemen. Deze leenvorm is zeer geschikt voor klanten die niet precies weten wanneer ze geld nodig zullen hebben en voor hoe lang. Het doorlopend krediet zorgt voor extra financiële ruimte voor de klant en moet voor de 68ste levensjaar terugbetaald zijn. De rente bij een doorlopend krediet is variabel en er is geen vaste looptijd. Klanten hebben de mogelijkheid om een bedrag tussen de 2.500 euro en de 75.000 euro te lenen.

Beter wonen financiering

Personen die een eigen woning hebben of die van plan zijn een nieuwe woning te kopen, hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de 'beter wonen financiering' van Interbank. De Beter Wonen Financiering is een persoonlijke lening met een lage maandtermijn, een vaste rente en een looptijd van maximaal 15 jaar. De lening moet voor de 74ste levensjaar afgelost zijn, en het volledige geleende bedrag moet men besteden aan de eigen woning. Deze vorm van krediet is vooral geschikt voor personen, die een eigen woning hebben of bezig zijn met de aankoop van een nieuwe woning. Daarnaast kan men ook gebruik maken van deze lening als men van plan is te verbouwen. Deze vorm van krediet is bestemd voor een ieder vanaf 21 jaar tot en met 63 jaar en biedt de klant zekerheid. Men weet precies wat de looptijd, rente en het maandelijks terug te betalen bedrag is. Onder bepaalde voorwaarden kan men de rente van de Beter Wonen Financiering ook nog aftrekken van de belasting. Klanten kunnen bij deze vorm van krediet bedragen lenen tussen de 15.000 euro en de 75.000 euro. De hoogte van het bedrag waarvoor men in aanmerking komt, hangt helemaal af van de persoonlijke situatie van de klant.

Restschuld financiering

Personen die een eigen woning hebben en ook nog een restschuld, kunnen een restschuld financiering aanvragen bij InterBank. Met deze vorm van krediet leent men een bedrag om de restschuld(en) af te betalen. Het gaat in deze om een lening met een vaste rente en een vaste looptijd die ingesteld kan worden voor een periode tussen de 10 en 15 jaar. De rente is ook nog eens onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. De Restschuldfinanciering is geschikt voor personen met een restschuld, die geld willen lenen om hun restschuld af te lossen. Deze personen moeten tussen de 21 en maximaal 63 jaar oud zijn. Deze vorm van krediet biedt de klant zekerheid. Men leent een vast bedrag en een vaste rente per maand. Daarnaast weet men ook wanneer de lening afbetaald is en of zal zijn.

Contact gegevens

Interbank N.V.
Entrada 600
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Correspondentie adres:
Interbank N.V.
Afdeling Klantbeheer
Postbus 855
1000 AW Amsterdam

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan men op werkdagen tussen 08.30u en 17.00u en op de zaterdag tussen 10.00u en 16.00u contact opnemen met de klantenservice van Interbank via het nummer 09008688. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]


InterBank reviews (4):

InterBank - verlaging maandtermijn.

0

Review:
Sinds 2010 los ik op mijn doorlopend krediet nummer: 217296173. Ä225, per maand netjes af. nu mijn huis met zwaar verlies verkocht is in juni 2017! heb ik netjes gevraagd om mijn maandtermijn aan te passen naar Ä105 per maand. maar interbank nv werkt nergens aan mee. heb al mijn gegevens al 6x verstuurd. heb in november een klacht neergelegd. maar interbank reageer gewoon weg nergens op!! heb 2 maal met dhr buining (PRECARE ) en dhr sanders gesproken. en zeggen glad hard uw gaat de WSNP-TRAJECT MAAR IN!! ongeloofelijk hoe ik behandeld wordt! mijn budgetcoach(jurist) overweegt een klacht in te dienen bij het kiffid. en bij kassa (vara) op elke brief van interbank staat : kunt uw het niet meer betalen dan zoeken wij voor een passende oplossing!!!! daar klopt dus werkelijk niets van!!! zelfs mijn bugdetcoach krijg geen bericht terug!! van interbank nv! daarbij heb ik soms de kracht ook niet om elke dag achter interbank nv aan te zitten aangezien ik aan de spierziekte a.l.s lijdt.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles.betreft interbank de medewerkers zijn rond uit onbeschoft! aan de telefoon!. ze komen niet na wat ze schrijven.onder aan hun eigen brieven. met wij zoeken met uw naar een passende oplossing!!!! en over dhr buining van pre - care interbank en dhr sanders niet te spreken! oplichters zijn het!

ronald beveelt InterBank NIET aan bij vrienden/bekenden

InterBank - Woeker rente

0

Review:
Bijna 14 jaar geleden een lening afgesloten voor onze nieuwe woning. Er wordt door de variabele van 9 tot 14 % meer rente betaald als aflossing hebben hierdoor nog steeds een behoorlijke schuld waar wij van ons levensdagen niet vanaf komen hebben enorm veel spijt dat wij met deze bank in zee zijn gegaan.Ons advies begin er niet aan.

Sterke punten:
Geld uitlenen tegen variabele woeker rente.

Zwakke punten:
Komen je niet tegemoet, en hun incasso bureau is mensonterend.

N..M.de Dr beveelt InterBank NIET aan bij vrienden/bekenden

InterBank - Leen nooit bij Interbank

0

Review:
In het verleden een doorlopend krediet gehad bij Interbank.In het begin een rente van 7%. In drie jaar tijd zat ik al op een rente van 13%. Ik vroeg me altijd af waarom er steeds een verhoging van de rente kwam. De rente steeg nog harder dan de benzineprijzen. Op een lening van 19000 euro is deze stijging enorm. Nu ik alle ophef lees over deze bank snap ik het wel.Ik hoop dat ze ook zullen omvallen net als de DSB-bank. Voel me aardig opgelicht door Interbank. Ik ga een compensatie vragen want ik laat me niet oplichten. Kortom kijk uit voor deze bank!!!

Sterke punten:
Sterke punt is de rente steeds verhogen en nooit verlagen!

Zwakke punten:
Zeer zwak dat een bank zo met clienten omgaat.

Jeroen beveelt InterBank NIET aan bij vrienden/bekenden

InterBank - Duurt lang

0

Review:
Dinsdag aanvraag ingediend en nog niets vernomen. Er staat op de site binnen 2 werkdagen.. Niet dus. Ze hebben naar mijn mening alle tijd en als je belt.. Ja het is nog in behandeling er moet nog een 2e controle plaats vinden... En die 2 werkdagen dan! Lastig als je iets snel geregeld moet hebben. Ook moet je er zelf achteraan bellen. Alleen als ze wat te kort komen hoor je iets.

Sterke punten:
Nog niets. Kan nog komen

Zwakke punten:
Te traag, niet aan de 2 werkdagen houden zoals op de site.

Schrijf ook een review over InterBank

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou InterBank aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou InterBank aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek InterBank


Home Ľ Kredietverstrekkers Ľ InterBank