Qredits Microfinanciering Nederland | Qredits Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met kredieten tot € 250.000, persoonlijk coaching en tools.

Qredits Reviews

  • In tegenstelling tot bovenstaande reacties ben ik tevreden.
    Snelle afhandeling en duidelijk contact. Met een goed financieel plan en een ondernemersplan kan je veel regelen bij Qredits. Dat je rente moet betalen is logisch, en natuurlijk zijn ze niet verplicht bij te lenen als je zelf het geld erdoorheen brast. Klein lenen, en vanuit daar groeien. Ik vind het ook niet terecht dat zij hiervoor zwarte recensies krijgen. Als je leent ben je zelf verantwoordelijk, smijt je het geld over de balk en is het op is het toch echt je eigen verantwoordelijkheid.

    Sterke punten
    snel contact
    1 contact persoon
    goed advies
    snelle afhandeling
    Goede mogelijkheden qua looptijd

    Zwakke punten
    de rente is pittig (maar dat is nu overal)
    Je kan niet eerder boete vrij aflossen

    Door s. Mater op 6 november 2019 Reageer
  • Nadat ik via Qredits een - en financiëel heb gemaakt d.m.v. de online training werd ik vrij snel gebeld om een afspraak te maken voor een video gesprek. Dit gesprek kon al snel plaats vinden en verliep, naar mijn idee, best goed.

    Toch werk ik naar aanleiding van dit gesprek gebeld dat ik geen krediet kon krijgen i.v.m. de cijfers. Volgens Qredits was de prognose niet goed genoeg.
    Op zich valt daar natuurlijk iets voor te zeggen, dat kan. Maar deze cijfers stonden ook al vermeld in mijn plan met daarbij de onderbouwing. Dus dan hadden ze direct na het lezen van mijn plan ook kunnen aangeven dat ze er niet mee in zee zouden gaan.
    Bovendien ging het maar over een klein krediet en haalde de contactpersoon er allerlei zaken bij die niet heel erg relevant waren, zoals het feit dat ik 2 kleine kinderen heb (dit stond uiteraard ook al in het plan en hoe ik de opvang regel is toch mijn zorg. Als ik voor een baas werk, moet ik dit ook zelf regelen) en daarnaast haalden ze het feit aan dat ik er geen andere baan naast heb, waar ik op terug kan vallen. Nu is het zo dat mijn man een prima salaris heeft, waar het ook goed van redden (dit was ook al bij Qredits bekend) en ik ben van mening dat je een bedrijf niet goed kunt starten met een baan ernaast. Ik wil het juist vanaf het begin serieus en goed aanpakken.
    Ook had de meneer waarmee ik contact had weinig kennis van de branche waarin ik wil starten en heeft zich ook nauwelijks ingelezen voor het gesprek.
    Bovendien werd ik niet terug gebeld, nadat door een de verbinding werd verbroken.
    Kortom, het hele video gesprek had achterwege kunnen blijven om enige hoop te voorkomen. Dit had weinig met sociaal te maken en werd puur op de cijfers bekeken.

    Sterke punten
    er werd snel contact opgenomen en dat was prettig.

    Zwakke punten
    hoge rente, slechte communicatie en weinig persoonlijke betrokkenheid en kennis van de branche waarin ik wil starten.

    Door Boukje op 1 oktober 2019 Reageer
  • Goedendag

    Heeft u voor elk doel een lening nodig? Zit u in een financieel probleem? Bridge Finance is gegarandeerd in het leveren van financiële diensten aan klanten met een gunstige rentevoet. Onze leningen zijn gemakkelijk en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig hebt. We kunnen elke lening met een rentepercentage van 2% afstemmen op uw budget. Als u geïnteresseerd bent, neem dan onmiddellijk contact met ons op via ([email protected])

    Door Adrian Loan op 10 augustus 2019 Reageer
  • Zijn erger dan de doorsnee bank, hoge rente en als je snel wilt aflossen krijg je ook nog een dikke boete. Daarnaast geven ze pas na een week of 3 antwoord op vragen via de mail. Telefonisch geven ze al helemaal geen antwoord want dan zeggen ze dat je een mail moet sturen. De coach waarvoor je moet betalen bij het afsluiten van de lening (€250) is lachwekkend en oplichterij. Ik had geen andere optie en had een goed gevoel omdat ke het idee krijgt dat qredits er echt is voor de starter maar qredits is er alleen voor qredits.

    Sterke punten
    Snel krediet

    Zwakke punten
    Hoge rente, hoge boeterente, registratie bij BKR dus prive kan je ook weinig meer, trage reactiesnelheid, onduidelijke communicatie.

    Door Danny op 23 januari 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een lening van Qredits vanuit de ZW gekregen om een coffeecorner te starten. Dit was 7 jaar terug, ik kreeg de lening makkelijk bij de BBZ werd deze afgewezen ivm risico's en niet haalbare cijfers. Het 1e jaar verliep stroef en ik wilde uitbreiden met een terras en alcoholvergunning dit lukte mij. Het ging toen beter en de zaak werd drukker, toen ik Qredits om een extra lening vroeg voor nieuwe professionele inventaris ivm de switch van coffeecorner naar lunchroom GAVEN ZE NIET THUIS. WAT HEEFT HET DAN VOOR ZIN OM EEN PROBLEEMGEVAL NOG MEER PROBLEMEN TE GEVEN EN NIET TE KUNNEN MEEDENKEN AAN UITBREIDING???Mijn eerste lening was 32K daar ging nog provisie en de borg vd huur vanaf, dus was ik de zaak gestart ( verbouwing, inventaris, aanloopkosten) begonnen met 24K. Ik wilde nog 6K bijlenen maar dit kon niet volgens Qredits. In plaats van mij een compliment te geven dat ik deze stap had gezet en deze nieuwe vergunningen kreeg. Werd ik gewoon afgebrand. Nu 7 jaar verder en met Wia uitkering zit ik met een enorme schuld, de rente is ook niet misselijk 11% en ze liegen dat ze alleen het vd rente moeten hebben
    Ze hebben mij ruim 1750,- aan afsluitkosten in rekening gebracht en nu 7 jaar verder is er bijna 15k aan rente betaald op een lening van 32K. HET ZIJN EEN STEL OPLICHTERS EN LEUGENAARS DIE NIET MEE KUNNEN DENKEN ALS JE DE ZAAK EENMAAL DRAAIENDE HEBT!!! Ze stellen zichzelf voor als een organisatie die de minima kunnen helpen om voor zichzelf te beginnen. Het is meer beginnen om die minima nog meer problemen te geven, want het zijn echt HAAIEN met hun leugens en 11% Rente.

    Door ListBedrog op 11 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb qredit aangevraagd omdat ze heel mooi op hun website vermelden dat ze jonge starters stimuleren en helpen. ze kijken niet naar verleden maar naar toekomst.

    '' Wat betreft het verstrekken van leningen onderscheidt Qredits zich van de banken door juist te kijken naar de toekomst van de ondernemer, niet naar het verleden. Zaken als een gebrek aan eigen kapitaal of een BKR-registratie zijn niet doorslaggevend bij een kredietaanvraag.''

    Dus ik heb gewoon een aanvraag ingedient met mijn bedrijfsplan en ook met mijn KVK nummer en dan krijg ik een e-mail na 4 werkdagen;

    ''Je hebt een aanvraag bij ons gedaan voor een Micro-krediet. Helaas kunnen we je geen krediet verstrekken.

    Toelichting
    Bij de toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR) hebben we gezien dat er één of meer achterstandsmeldingen op jouw naam staan. Voorwaarde voor een Micro-krediet is dat alle achterstandsmeldingen ‘hersteld’ of ‘afgemeld’ moeten zijn. Als dit in de toekomst het geval is, kun je opnieuw een aanvraag doen.

    Heb je vragen?
    We hopen dat je de financiering op een andere manier kunt realiseren en wensen je daarbij veel succes. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

    Met vriendelijke groet,
    Qredits Microfinanciering Ned''


    Naar mijn mening zetten ze mensen op verkeerde been en Rente die ze hanteren is ook hoog. Dus doen!

    Door Laghari op 5 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lening gemakkelijk verkregen. Zelfs meer geld kunnen lenen na persoonlijk gesprek omdat men mijn begroting aan de krappe kant vond. Zorg voor een goed doordacht bedrijfsplan. Probeer je "product" aan hen te verkopen en onderbouw dit dan ook op een degelijke manier.
    Lukt je dit niet dan ben je ongeschikt voor een zaak of bedrijf. Kun je je plan aan hen niet verkopen dan gaat het je in de echte wereld ook niet lukken.

    Sterke punten
    Men probeert je tegen jezelf in bescherming te nemen op een redelijke manier. Qredits probeert zo realistisch mogelijk te blijven.
    Ze proberen je echt te helpen en zijn bereid zelf risico te nemen. Qredits is met de jaren wel iets wijzer geworden omdat ze soms iets teveel werkten vanuit een filantropische insteek. Daar hebben ze hun neus aan gestoten in het verleden vandaar dat het nu wat zakelijker is geworden. De insteek van Qredits is en blijft nog steeds mensen te helpen.

    Zwakke punten
    De rente die je betaalt is hoog.

    Door Bor op 2 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Banken verwijzen voor krediet tot €100.000,- naar Qredits. Niet doen! Je levert alles aan (maar dan écht álles) en dan nog moet je alsnog pakket A(€50,-) of pakket B(250,-) aanschaffen om de financiering überhaupt verder behandeld te krijgen. Dit is gewoon koppelverkoop. Afrader dus!

    Door Gerard van G op 26 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij qredits weten ze echt niet waar ze het over hebben dan moet je bedrijfsplan aanpassen dan doe je dat en dan wordt er gezegd uw heeft geen ervaring wat een kloten bank zo krijgen starten ondernemers toch nooit een kans en zeggen ze ook nog als uw het bedrijf heeft op gezet met de bbz lening en uw wilt uitbreiden dat kunt uw terugkomen bij ons nou dan ook niet.ik ben heel kwaad op de bank heeft me een hoop geld gekost om het bedrijfsplan aan te passen en dan gaan het als nog niet door.

    Door Toon op 1 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Qredits

Schrijf je eigen review