Qredits - 4 Reviews

Last updated: 5 juli 2018
Qredits Logo

40% aanbevolen, 4 Reviews

  1. Qredits
  2. Qredits Reviews
  3. Schrijf ook een review over Qredits

Niet tevreden over Qredits? Probeer dan eens De Leningmakelaar.

Qredits

Qredits Microfinanciering Nederland | Qredits

Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met kredieten tot € 250.000, persoonlijk coaching en tools.

Qredits Details

Hits: 132

URL: https://qredits.nl/

Categorieën: Kredietverstrekkers

Reviews: 4


Qredits reviews (4):

Qredits - Qredit. NIET DOEN!

0

Review:
Ik heb qredit aangevraagd omdat ze heel mooi op hun website vermelden dat ze jonge starters stimuleren en helpen. ze kijken niet naar verleden maar naar toekomst.

'' Wat betreft het verstrekken van leningen onderscheidt Qredits zich van de banken door juist te kijken naar de toekomst van de ondernemer, niet naar het verleden. Zaken als een gebrek aan eigen kapitaal of een BKR-registratie zijn niet doorslaggevend bij een kredietaanvraag.''

Dus ik heb gewoon een aanvraag ingedient met mijn bedrijfsplan en ook met mijn KVK nummer en dan krijg ik een e-mail na 4 werkdagen;

''Je hebt een aanvraag bij ons gedaan voor een Micro-krediet. Helaas kunnen we je geen krediet verstrekken.

Toelichting
Bij de toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR) hebben we gezien dat er één of meer achterstandsmeldingen op jouw naam staan. Voorwaarde voor een Micro-krediet is dat alle achterstandsmeldingen ‘hersteld’ of ‘afgemeld’ moeten zijn. Als dit in de toekomst het geval is, kun je opnieuw een aanvraag doen.

Heb je vragen?
We hopen dat je de financiering op een andere manier kunt realiseren en wensen je daarbij veel succes. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Qredits Microfinanciering Ned''


Naar mijn mening zetten ze mensen op verkeerde been en Rente die ze hanteren is ook hoog. Dus doen!

Qredits - Goed bedrijf

0

Review:
Lening gemakkelijk verkregen. Zelfs meer geld kunnen lenen na persoonlijk gesprek omdat men mijn begroting aan de krappe kant vond. Zorg voor een goed doordacht bedrijfsplan. Probeer je "product" aan hen te verkopen en onderbouw dit dan ook op een degelijke manier.
Lukt je dit niet dan ben je ongeschikt voor een zaak of bedrijf. Kun je je plan aan hen niet verkopen dan gaat het je in de echte wereld ook niet lukken.

Sterke punten:
Men probeert je tegen jezelf in bescherming te nemen op een redelijke manier. Qredits probeert zo realistisch mogelijk te blijven.
Ze proberen je echt te helpen en zijn bereid zelf risico te nemen. Qredits is met de jaren wel iets wijzer geworden omdat ze soms iets teveel werkten vanuit een filantropische insteek. Daar hebben ze hun neus aan gestoten in het verleden vandaar dat het nu wat zakelijker is geworden. De insteek van Qredits is en blijft nog steeds mensen te helpen.

Zwakke punten:
De rente die je betaalt is hoog.

Bor beveelt Qredits aan bij vrienden/bekenden

Qredits - Slecht bedrijf!

0

Review:
Banken verwijzen voor krediet tot €100.000,- naar Qredits. Niet doen! Je levert alles aan (maar dan écht álles) en dan nog moet je alsnog pakket A(€50,-) of pakket B(250,-) aanschaffen om de financiering überhaupt verder behandeld te krijgen. Dit is gewoon koppelverkoop. Afrader dus!

Gerard van beveelt Qredits NIET aan bij vrienden/bekenden

Qredits - Qredits kloot bedrijf weten niet waar ze het over

0

Review:
Bij qredits weten ze echt niet waar ze het over hebben dan moet je bedrijfsplan aanpassen dan doe je dat en dan wordt er gezegd uw heeft geen ervaring wat een kloten bank zo krijgen starten ondernemers toch nooit een kans en zeggen ze ook nog als uw het bedrijf heeft op gezet met de bbz lening en uw wilt uitbreiden dat kunt uw terugkomen bij ons nou dan ook niet.ik ben heel kwaad op de bank heeft me een hoop geld gekost om het bedrijfsplan aan te passen en dan gaan het als nog niet door.

Toon beveelt Qredits NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Qredits

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Qredits aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Qredits aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Qredits


Home » Kredietverstrekkers » Qredits