Rabobank Lening

U kunt in situaties komen waarbij tijdelijk extra financiële ruimte uitkomst biedt. Denk aan het aanschaffen van een auto, het opknappen van uw huis of het creëren van een babykamer. Dan is het prettig om te weten dat de Rabobank dit op een verantwoorde manier mogelijk kan maken.

Geld lenen

Bij de RaboBank kan men met een gerust gevoel geld lenen. Tijdens een persoonlijk gesprek met een adviseur, kan men de juiste lening kiezen. Het lenen van geld bij de RaboBank heeft als voordeel, dat men persoonlijk advies krijgt, een verantwoorde lening afsluit die past bij de situatie van de klant, men kan genieten van uitstekende productvoorwaarden en men kan rekenen op een heldere aanvraagproces.


Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet van de Rabo Bank, kan men eenmalig of vaker een bedrag opnemen. Daarnaast is er sprake van kwijtschelding bij overlijden, men kan de lening boetevrij aflossen en er is een rentepercentage vanaf 7%. Bij deze vorm van krediet kan men vaker een bedrag opnemen indien nodig. Dit kan men doen tot het kredietlimiet is bereikt. Daarnaast kan men de lening op elk moment laten blokkeren voor het opnieuw opnemen van geld. De rente voor deze lening is variabel. De rente op de lening kan dus lager worden, maar ook hoger. Als de rente omhoog gaat, betaalt men meer rente en lost men minder af. Hierdoor duurt het terugbetalen van de lening langer.


Persoonlijke lening

Naast het doorlopend krediet, kunnen klanten ook geld lenen met een vaste looptijd en rente. Deze vorm van krediet staat bekend als de persoonlijke lening. Naaste de vaste rente en looptijd kan de klant rekenen op kwijtschelding bij overlijden en er is een rentepercentage vanaf 6,75%. De persoonlijke lening biedt klanten zekerheid. Men leent namelijk geld tegen een vaste rente, tegen een vaste periode en op die manier weet men dan ook precies wanneer de lening is afgelost. Bij deze vorm van krediet is het dan ook niet mogelijk om het reeds afgeloste geld wederom op te nemen.


HuisVoordeelKrediet

Bij de RaboBank kunnen personen met een eigen woning ook een HuisVoordeelKrediet afsluiten. Deze vorm van krediet is een doorlopend krediet voor woning eigenaren met een lagere rente. Men kan dus vaker een bedrag opnemen tot het kredietlimiet is bereikt, men betaald een lagere rente, de lening wordt kwijtgescholden in geval de klant komt te overlijden en men kan boetevrij aflossen. Deze lening is vooral bestemd voor personen die vaker een bedrag nodig hebben voor grote uitgaven. Klanten hebben de mogelijkheid om de lening op elk moment te laten blokkeren voor het opnieuw opnemen van geld. De rente van een HuisVoordeelKrediet is variabel. De rente op de lening kan dus lager worden, maar ook hoger. Als de rente omhoog gaat, betaalt de klant meer rente en lost men minder af. Hierdoor kan het terugbetalen van de lening langer duren.


Leningen oversluiten

Klanten hebben ook de mogelijkheid om diverse bestaande leningen over te sluiten naar de RaboBank. Dit komt de klant in de meeste gevallen veel voordeliger uit. Het oversluiten van een lening naar de Rabobank, maakt het lenen inzichtelijker, eenvoudiger en in de meeste gevallen ook nog goedkoper. Het gehele oversluitproces wordt verder geregeld door de bank. Door alle leningen over te sluiten, betaald men een bedrag per maand en meestal ook nog met minder rente. Op de website van de RaboBank kunnen klanten ook zelf hun overstap voordeel berekenen.


Rabobank Lening Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Rabobank Lening.

Bezoek Rabobank Lening

Schrijf een review