Reviews van deze auteur

transparantie ver te zoeken

Review over Kapitaal Op Maat

Ik heb geïnvesteerd bij KOM in het project belhamels. Deze mevrouw lijkt de boel te hebben geflest en KOM zwijgt in alle talen over de voortgang! Na een voortvarend begin en de belofte verdere informatie te verstrekken is het al geruime tijd stil, doodstil over dit project. Hoezo transparant? Waarom staat dit project niet in default geregistreerd met een betalingsachterstand van ondertussen 1,5 jaar? Zo kan ik ook een mooi netto rendement voorspiegelen. Mijn advies aan KOM: zet geen enkel project meer in default dan kunnen jullie rendementen van boven 7% voorspiegelen! Over transparantie en eerlijkheid gesproken!
En voor investeerders: kies voor een ander platfom!!

Sterke punten
niet bekend

Zwakke punten
te veel om op te noemen

reacties:

Review: Slechtste crowdfunder van Nederland.

De positieve reacties zijn inderdaad wel erg opvallend. Ik heb heb 4 keer toe een mail gestuurd over opheldering. Geen antwoord gekregen en heb het maar opgegeven.
Wat een ander doet en vindt moet men zelf weten, maar ik er helemaal klaar mee. Ik weet niet waar ik ga eindigen, maar ik houdt er rekening om toch een 25% van mijn inleg af te moeten schrijven. Dit afhankelijk van de waarde van het onderpand! Een bedroevende performance