Reviews van deze auteur

trieste vertoning .

Review over Kapitaal Op Maat

Het valt wel erg op om zoveel positieve revieuws sinds korte tijd bij een werkelijk heel slecht platform te zien. Triest dat je zo probeert om beter te lijken dan je .bent. Voor mij laten ze in werkelijkheid zien hoe beroerd ze funtioneren. Ik ben het met de vorige revieuw eens dat het echt heel slecht gesteld is met de communicatie en slechte projecten die andere platform nooit willen presenteren. Voorbeelden te over van zekerheden die achteraf totaal niet klopten. Echt geloof me na 5jaar ervaring nooit aan beginnen. De positieve revieuws worden door hun zelf geschreven om het rapportcijfer te verhogen. Ik zit bij verschillende platforms en ben zo langzamerhand een ervaren belegger en mijn advies luidt : Nooit aan beginnen.

Sterke punten
Mond houden en vooral niet communiceren. Bijna knap hoe je dat voor elkaar krijgt en heel lang kunt volhouden. Hoe lang nog?

Zwakke punten
Niet communiceren-slechte projecten met schijn zekerheden. Alle vrijheid voor wanbetalers, er wordt nooit in gegrepen.

Mijn ervaring met K.O.M.

Review over Kapitaal Op Maat

Ik investeer 4jaar bij K.O.M en al snel ging het berg afwaarts. Na 2jaar ermee gestopt omdat de verliezen te groot werden en er geen goed contact mogelijk is met dit platform. De info in de pitch is veel te positief en de zekerheden kloppen totaal niet. Alleen gericht op eigenbelang en geen oog voor de investeerders.
Als ik dit platform vergelijk met andere zie ik een heel groot verschil in rendement en kunnen / willen geen contact maken met investeerders om uitleg te geven.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Uit op eigen gewin- zeer slecht in contact- onvoldoende kennis in huis-verzwijgen van fouten van hun kant- veel te positief over hun projecten terwijl zeker de helft eigenlijk in default zijn- niet natrekken of zekerheden kloppen maar klakkeloos overnemen van de geldvragers- geldvragers niet goed natrekken en zo kan ik wel even doorgaan.......

reacties: