Reviews van deze auteur

Ach, die zogenaamd positieve reviews.

Review over Kapitaal Op Maat

Vandaag, 2 juli, na een week stilte ineens weer 2 "positieve" reviews. Gepost 6 minuten na elkaar. Opvallend.

Waardeloos bedrijf.

Review over Kapitaal Op Maat

Helemaal eens met de negatieve reviews. Advies: klachten blijven indienen bij de AFM en schade, ontstaan door de lakse houding van KOM, verhalen via het Kifid. Aanpakken die waardeloze tent. Het is dat 1 ster het minimum is, maar zelfs dat is er nog 1 teveel.

Sterke punten
Geen

Treurige crowdfunder

Review over Kapitaal Op Maat

En ja hoor, weer een "positieve reactie". Wie even de moeite neemt om "alle 347 succesvol gefinancierde projecten" door te lopen en te turven, zal zien dat er met 65 projecten (ach, maar 18,7%) iets aan de hand is; failliet, betalingsachterstand e.d.. Dit percentage staat nog los van de projecten die vanwege de coronacrisis uitstel van betaling hebben gekregen. KOM blinkt volledig uit in slechte communicatie en niet of te laat ingrijpen bij wanbetaling. Ook de monitoring van lopende projecten is ver onder de maat. Ik heb inmiddels een duimendik dossier over deze toko bij de AFM liggen. NOOIT mee in zee gaan.

Sterke punten
Geen

Slechtste crowdfunder van Nederland.

Review over Kapitaal Op Maat

Maandenlang is er geen enkele ervaring op deze website over Kapitaal op Maat geschreven en vanaf eind mei "plotseling" dagelijks "positieve" ervaringen. Neem deze maar met een korreltje zout. KOM is en blijft een de slechtste crowdfunder van Nederland. Nooit mee in zee gaan.

Beroerd

Review over Kapitaal Op Maat

Slecht, slecht, slecht. Beroerde communicatie. Geboden "zekerheden" van geldleners blijken een wassen neus. Bij projecten die ondermaats presteren wordt nauwelijks of slecht ingegrepen en investeerders worden met "updates" aan een lijntje gehouden. Nooit meer KOM. Voor de AFM ligt hier een taak om dit aan te pakken.

Sterke punten
Geen

reacties:

Review: Slechtste crowdfunder van Nederland.

Dien onderbouwd klachten in bij de AFM. Ben ook voldoende inleg kwijt door het geklungel van die club. Eind juni gaat mijn eerste klacht met claim naar het Kifid.