Credivance - 3 Reviews

Last updated: 8 februari 2019
Credivance Logo

20% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Credivance
  2. Doorlopend krediet
  3. Restschuld Krediet
  4. Persoonlijke lening
  5. Leen tool
  6. Contact gegevens
  7. Credivance Reviews
  8. Schrijf ook een review over Credivance

Niet tevreden over Credivance? Probeer dan eens Krediet Groep Nederland.

Credivance

Credivance behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar klanten terecht kunnen voor het verantwoord afsluiten van diverse soorten van leningen. Een lening van dit bedrijf is een verantwoorde aanvulling op de hypotheek van een klant. Men is hier ook terecht voor het financieren van een restschuld of het afsluiten van een lening voor de aankoop van een nieuwe auto of het verbouwen van een woning. Dit bedrijf is namelijk 100% dochter van de ABN AMRO en onderdeel van de ALFAM Consumer Credit, een 100% dochter van ABN AMRO. ALFAM verstrekt al meer dan dertig jaar verantwoorde leningen en kredieten aan particulieren.

Bij Credivance kunnen klanten namelijk terecht voor het afsluiten van een persoonlijke lening, doorlopend krediet of een restschuld krediet. De Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) houdt namelijk toezicht op de werkzaamheden van deze instelling.

Het is de bedoeling, dat klanten hun woning slim laten financieren via Credivance. Dit bedrijf biedt namelijk goede financieringsoplossingen waarmee men zijn of haar woonwensen kan realiseren. Het is vaker gebleken, dat een hypotheek alleen niet voldoende is. In de meeste gevallen is een combinatie van een hypotheek en lening een ideale mogelijkheid. Klanten kunnen bij Credivance ook terecht voor verantwoord advies van een hypotheekadviseur. Deze geeft advies welke aansluit op de persoonlijke situatie van de klant.

Bij Credivance gaat het voornamelijk om verantwoord lenen. Indien men geld wilt lenen voor de verbouwing van een woning, dan kan dat op twee manieren. Men kan een hogere hypotheek afsluiten of men kan een andere lening afsluiten. In de meeste gevallen komt het afsluiten van een andere lening voor het verbouwen van een woning veel beter uit, dan het verhogen van een bestaande hypotheek. Bij Credivance kan men kortom terecht voor het afsluiten van een lening, die perfect past bij de financiŽle mogelijkheden van de klant.

Credivance Details

Hits: 550

URL: http://www.credivance.nl/

CategorieŽn: Kredietverstrekkers

Reviews: 3

Doorlopend krediet

Personen die behoefte hebben aan meer financiële ruimte, hebben de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten bij Credivance. Een doorlopend krediet is vooral bestemd voor onverwachte grote uitgaven. Deze vorm van krediet is niet alleen flexibel, maar ook voordelig en verantwoord. Bij deze vorm van lening is er sprake van een variabele rente. Tijdens de looptijd van de lening, kan de rente stijgen en of dalen. Klanten kunnen onbeperkt geld opnemen tot het afgesproken kredietbedrag. Het opgenomen bedrag betaalt men dan maandelijks af. Dit krediet wordt vanaf de zestigste levensjaar in 12 maanden afgebouwd. Klanten die geen gebruik maken van dit krediet, betalen geen rente. Men betaald alleen rente over het opgenomen bedrag.

Restschuld Krediet

Personen die van plan zijn om te verhuizen en die nog een restschuld moeten betalen, hebben de mogelijkheid om een restschuld krediet afsluiten bij Credivance. Dit bedrijf financiert de restschuld zodat klanten veel sneller in hun droomhuis kunnen wonen. Het voordelige is dat men ook nog een aantrekkelijke rente betaalt bij deze krediet vorm. Een Restschuld krediet kan echter alleen gebruikt worden voor het betalen van een restschuld. Het bedrag dat men wilt lenen, wordt in dit geval direct overgemaakt naar de notaris zodat de restschuld in een keer afgelost wordt. De klant betaalt zijn of haar lening maandelijks in termijnen af. Het voordeel bij deze kredietvorm is, dat de rente fiscaal aftrekbaar kan zijn. Dit is vooral het geval als de restschuld na 29 oktober 2012is ontstaan. Men kan de rente namelijk maximaal 15 jaar aftrekken van de inkomstenbelasting.

Persoonlijke lening

Bij Credivance hebben klanten ook de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten. Een dergelijke lening wordt meestal afgesloten als men een groot bedrag in een keer nodig heeft. Bij Credivance hebben klanten ook nog het voordeel, dat ze een persoonlijke lening kunnen sluiten tegen een aantrekkelijke rente. Bij het afsluiten van deze lening wordener van te voren afspraken gemaakt met betrekking tot de hoogte van het te lenen bedrag, de rentepercentage alsook de looptijd van de lening. De rente is in dit geval niet aan verandering onderhevig. Het geleende bedrag met de rente betaalt de klant in termijnen terug. Het afgeloste bedrag kan men niet wederom opnemen en na alles terugbetaald te hebben, heeft de klant geen lopende lening meer bij Credivance.

Leen tool

Personen die wat geld tekort komen en heel graag willen weten hoeveel zij kunnen lenen, hebben de mogelijkheid om dit middels de lenen tool van Credivance te weten te komen. In de lenentool moet men onder andere de burgerlijke staat aangeven, het netto maandinkomen, de woonsituatie, de netto maandlast, maandlasten lopende leningen en maandlasten op basis van een eventuele alimentatie. Na alle gegevens ingevuld te hebben, gaat de leen tool na welke lening het beste bij de klant past. Op basis hiervan krijgt men een indicatie van hoeveel men kan lenen.

Contact gegevens

Personen die algemene vragen willen stellen aan een van de medewerkers van de bank, kunnen contact opnemen met de klantenservice van Credivance via het nummer (030) 6596800. Voor een eventuele betalingsachterstand kan men ook bellen naar het nummer (030) 6596804. De klantenservice is namelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00u bereikbaar.


Credivance reviews (3):

Credivance - Oplichters

0

Review:
Lening over laten sluiten naar hun ondat ze goedkoper zouden zijn. Ineens word er 10.000 euro bij opgezet. En her hele bedrag is ineens opeisbaar terwijl ik altijd netjes men rekeningen betaal. Als je contact met ze opneemt geven ze niet thuis ook willen ze niet onderbouwen waar de verhoging weg komt.

Zwakke punten:
Alles aan hun is zwak

Johan beveelt Credivance NIET aan bij vrienden/bekenden

Credivance - Credivance oplichters

0

Review:
Nooit een lening bij hun aangegeaan !
Nu beweren ze dat ik 17jaar geleden een jrediet heb opgenomen van 9000Ä en is nu 29.000Ä.. dagvaarden willen ze niet! Wel vissen ze naar je gegevens zodat ze steeds meer aan hun vasle dosier kunnen toevoegen!

Ga NOOIT IN ZEE MET CREDIVANCE DEFAM OF ALFAM!! Zijn grote oplichters!!

Sterke punten:
Goed in onvriendelijk zijn en kantjes er af lopenen en mails negeren

Zwakke punten:
Oplichters

Shuis beveelt Credivance NIET aan bij vrienden/bekenden

Credivance - wijziging overeenkomst

0

Review:
Wij hadden al 12 jaar naar tevredenheid een doorlopend krediet. Steeds netjes de maandbedragen betaald en elke maand extra afgelost. Eens in de zoveel tijd weer wat opgenomen bij een grotere aankoop. En dan van de een op de andere dag maken ze er zonder onderbouwing een gewoon krediet van. In de overeenkomst staat geen enkel artikel op grond waarvan ze dit mogen doen. Ingediende klacht wordt ook niet goed behandeld. We gaan dus nu een klacht indienen bij Kifid.

Zwakke punten:
Komt overeenkomst niet na.

Francis beveelt Credivance NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Credivance

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Credivance aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Credivance aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Credivance


Home Ľ Kredietverstrekkers Ľ Credivance