Credivance behoort tot een van de Nederlandse kredietverstrekkers waar klanten terecht kunnen voor het verantwoord afsluiten van diverse soorten van leningen. Een lening van dit bedrijf is een verantwoorde aanvulling op de hypotheek van een klant. Men is hier ook terecht voor het financieren van een restschuld of het afsluiten van een lening voor de aankoop van een nieuwe auto of het verbouwen van een woning. Dit bedrijf is namelijk 100% dochter van de ABN AMRO en onderdeel van de ALFAM Consumer Credit, een 100% dochter van ABN AMRO. ALFAM verstrekt al meer dan dertig jaar verantwoorde leningen en kredieten aan particulieren. Bij Credivance kunnen klanten namelijk terecht voor het afsluiten van een persoonlijke lening, doorlopend krediet of een restschuld krediet. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt namelijk toezicht op de werkzaamheden van deze instelling. Het is de bedoeling, dat klanten hun woning slim laten financieren via Credivance. Dit bedrijf biedt namelijk goede financieringsoplossingen waarmee men zijn of haar woonwensen kan realiseren. Het is vaker gebleken, dat een hypotheek alleen niet voldoende is. In de meeste gevallen is een combinatie van een hypotheek en lening een ideale mogelijkheid. Klanten kunnen bij Credivance ook terecht voor verantwoord advies van een hypotheekadviseur. Deze geeft advies welke aansluit op de persoonlijke situatie van de klant. Bij Credivance gaat het voornamelijk om verantwoord lenen. Indien men geld wilt lenen voor de verbouwing van een woning, dan kan dat op twee manieren. Men kan een hogere hypotheek afsluiten of men kan een andere lening afsluiten. In de meeste gevallen komt het afsluiten van een andere lening voor het verbouwen van een woning veel beter uit, dan het verhogen van een bestaande hypotheek. Bij Credivance kan men kortom terecht voor het afsluiten van een lening, die perfect past bij de financiële mogelijkheden van de klant.

Doorlopend krediet

Personen die behoefte hebben aan meer financiële ruimte, hebben de mogelijkheid om een doorlopend krediet af te sluiten bij Credivance. Een doorlopend krediet is vooral bestemd voor onverwachte grote uitgaven. Deze vorm van krediet is niet alleen flexibel, maar ook voordelig en verantwoord. Bij deze vorm van lening is er sprake van een variabele rente. Tijdens de looptijd van de lening, kan de rente stijgen en of dalen. Klanten kunnen onbeperkt geld opnemen tot het afgesproken kredietbedrag. Het opgenomen bedrag betaalt men dan maandelijks af. Dit krediet wordt vanaf de zestigste levensjaar in 12 maanden afgebouwd. Klanten die geen gebruik maken van dit krediet, betalen geen rente. Men betaald alleen rente over het opgenomen bedrag.


Restschuld Krediet

Personen die van plan zijn om te verhuizen en die nog een restschuld moeten betalen, hebben de mogelijkheid om een restschuld krediet afsluiten bij Credivance. Dit bedrijf financiert de restschuld zodat klanten veel sneller in hun droomhuis kunnen wonen. Het voordelige is dat men ook nog een aantrekkelijke rente betaalt bij deze krediet vorm. Een Restschuld krediet kan echter alleen gebruikt worden voor het betalen van een restschuld. Het bedrag dat men wilt lenen, wordt in dit geval direct overgemaakt naar de notaris zodat de restschuld in een keer afgelost wordt. De klant betaalt zijn of haar lening maandelijks in termijnen af. Het voordeel bij deze kredietvorm is, dat de rente fiscaal aftrekbaar kan zijn. Dit is vooral het geval als de restschuld na 29 oktober 2012is ontstaan. Men kan de rente namelijk maximaal 15 jaar aftrekken van de inkomstenbelasting.


Persoonlijke lening

Bij Credivance hebben klanten ook de mogelijkheid om een persoonlijke lening af te sluiten. Een dergelijke lening wordt meestal afgesloten als men een groot bedrag in een keer nodig heeft. Bij Credivance hebben klanten ook nog het voordeel, dat ze een persoonlijke lening kunnen sluiten tegen een aantrekkelijke rente. Bij het afsluiten van deze lening wordener van te voren afspraken gemaakt met betrekking tot de hoogte van het te lenen bedrag, de rentepercentage alsook de looptijd van de lening. De rente is in dit geval niet aan verandering onderhevig. Het geleende bedrag met de rente betaalt de klant in termijnen terug. Het afgeloste bedrag kan men niet wederom opnemen en na alles terugbetaald te hebben, heeft de klant geen lopende lening meer bij Credivance.


Leen tool

Personen die wat geld tekort komen en heel graag willen weten hoeveel zij kunnen lenen, hebben de mogelijkheid om dit middels de lenen tool van Credivance te weten te komen. In de lenentool moet men onder andere de burgerlijke staat aangeven, het netto maandinkomen, de woonsituatie, de netto maandlast, maandlasten lopende leningen en maandlasten op basis van een eventuele alimentatie. Na alle gegevens ingevuld te hebben, gaat de leen tool na welke lening het beste bij de klant past. Op basis hiervan krijgt men een indicatie van hoeveel men kan lenen.


Contact gegevens

Personen die algemene vragen willen stellen aan een van de medewerkers van de bank, kunnen contact opnemen met de klantenservice van Credivance via het nummer (030) 6596800. Voor een eventuele betalingsachterstand kan men ook bellen naar het nummer (030) 6596804. De klantenservice is namelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00u bereikbaar.


Credivance Reviews

  Lening / krediet en Cojona

  Tijdens de eerste illegale LockDown was er nog een "vorm" van compassie zodat uitstel van maandelijkse betalingen mogelijk was. Zonder restricties. Echter tijdens de, uiteraard nog steeds illegale, tweede en veel zwaardere LockDown is er opeens geen coimpassie meer. Er wordt druk gezet op betalingen. Alsof het is afgesproken. Het lijkt erop dat deze smerige organisatie in het spel meespeelt. Immers, er wordt geld uit het NIETS gecreëerd met het eenvoudig intoetsen van een bedrag. Het bedrag is niet gekoppeld aan enige waarde. Het is lucht. Maar financiële instellingen kunnen deze truc nog steeds herhalen. Niet lang meer trouwens. Vandaar ook dat het tijdens de tweede LD het niet meer mogelijk is om betalingen uit te stellen. Credivance / Alfam heeft eenvoudigweg schijt aan U. Ze vallen onder de bloedzuigers. Met nul bezit geld creëren zou strafbaar moeten zijn. Maar volgens het plan van Claus Swab (WEF) zitten ze op ramkoers. Mensen alles ontnemen wat hen vrijheid en ruimte biedt zodat ze straks als makke schapen dankbaar zijn voor de satanische oplossingen. Alle bezit inleveren tegenover een nietig onvoorwaardelijk inkomen zonder enige bezitting. Complete controle, gevaccineerd tegen een niet bestaand virus. Complete controle over onze gezondheid / leven. En ja, dat gaat ver. Maar leg mij dan maar uit waarom er nu geen compassie wordt getoond. Waarom er nu GEEN uitstel van betalingen mogelijk is terwijl de omstandigheden veel zwaarder zijn dan tijdens de eerste LD? zou het de zieke honden nog uitmaken dat we straks massaal onze schulden niet meer kunnen ophoesten? Dat past namelijk precies in het plan. De NWO...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onderdeel van een uiterst dubieus systeem van geldcreatie uit het niets.

  Oplichters

  Lening over laten sluiten naar hun ondat ze goedkoper zouden zijn. Ineens word er 10.000 euro bij opgezet. En her hele bedrag is ineens opeisbaar terwijl ik altijd netjes men rekeningen betaal. Als je contact met ze opneemt geven ze niet thuis ook willen ze niet onderbouwen waar de verhoging weg komt.

  Zwakke punten
  Alles aan hun is zwak

  Credivance oplichters

  Nooit een lening bij hun aangegeaan ! Nu beweren ze dat ik 17jaar geleden een jrediet heb opgenomen van 9000€ en is nu 29.000€.. dagvaarden willen ze niet! Wel vissen ze naar je gegevens zodat ze steeds meer aan hun vasle dosier kunnen toevoegen! Ga NOOIT IN ZEE MET CREDIVANCE DEFAM OF ALFAM!! Zijn grote oplichters!!

  Sterke punten
  Goed in onvriendelijk zijn en kantjes er af lopenen en mails negeren

  Zwakke punten
  Oplichters

  wijziging overeenkomst

  Wij hadden al 12 jaar naar tevredenheid een doorlopend krediet. Steeds netjes de maandbedragen betaald en elke maand extra afgelost. Eens in de zoveel tijd weer wat opgenomen bij een grotere aankoop. En dan van de een op de andere dag maken ze er zonder onderbouwing een gewoon krediet van. In de overeenkomst staat geen enkel artikel op grond waarvan ze dit mogen doen. Ingediende klacht wordt ook niet goed behandeld. We gaan dus nu een klacht indienen bij Kifid.

  Zwakke punten
  Komt overeenkomst niet na.

Bezoek Credivance

Schrijf je eigen review